Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Emlékeim szerint a HP a linuxos gépeit a SUSE Linux Enterprise Desktop 11-el szállítja. Ez a Novell fizetős disztrója, melynek az ingyenes verziója az openSUSE.
-
pumukli23
senior tag
Úgy tudom kérhető ilyen opciópixel (garancia), de felár ellenében (mintha carepackoknál láttam volna ilyen opciót).
Garancia bővítést úgy tudom a garancia időtartama alatt bármikor vásárolhatsz, de célszerűbb eleve hosszabb garanciaidővel ellátott gépet venni, mert általában olcsóbb. -
Kácsa
aktív tag
-
rekid
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért ez ennyire nem egyszerű. Ezek csak a HP software-ek, driver egy darab nincs köztük. Everesttel szépen utána kell járni mi van benne és letölteni a gyártótól, más notebook supportjáról amiben ugyanaz a hardware van. Kicsit munkás, én biztos nem ragaszkodnék ennyire az XP-hez, ideje már továbblépni.
#10548 Csabee.: Gondoltam ha kihangsúlyozza, hogy ASIS, akkor nem használtan vette, akkor édesmindegy.
-
spyduck
nagyúr
Ezek szerintem olyan dolgok amik 1-2 másodperces különbséget hoznak.
T7100 2mb kontra T7300 4mb. A két gépet felváltva használom, ha leülnék egy stopperórával mellé lehet látnék különbséget de amúgy semmit.
Viszont ha vki ettől jobban érzi magát csak vegye, nekem mind1.Ha már itt tartunk szívesen kipróbálnám
Itthon lévő tesztalanyaim: T7100, T7300, holnap jön vissza egy P8400 meg van egy T2050 és egy T2390.
Mik azok az alkalmazások amik miatt megérné nekem +15-20 ezreket költenem?
Nagyon szívesen csinálok tesztet másodpercalapon, csak írjatok nekem pár példát. -
breed30
tag
Hello jó áron vettem a töltője leéget és nagyon jó áron odaadta a srác papírokkal mindennel együtt, újra nem volt pénzem. De amúgy elég jól megy gyors meg minden csak fejleszteni szeretném a ddr2 olcsó csak a procit milyet tudnák bele nagyobbat venni meg menyiért.
Ez a gondom a régit ami az adatlapomon van azt meg eladom és abból szeretném fejleszteni.
Köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest