Hirdetés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
sziasztok!
írom, akit érdekel.
ma jött meg a hp-tól a helyreállító lemez xp home sp2-es.
érdekes, hogy nem kérte sem telepítéskor sem belépve már a rendszerbe a kulcsot, pedig beírtam volna.
ilyenkor mi van?
egyébként feltettem minden drivert, nem hiányzik semmi.
egy problémám viszont akadt a wifi-vel: "a windows nem találta tanúsítványt, amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba" - ezt írja ki és "identitás ellenőrzését" ír ki állandóan a hálózatunkra.
egyébként látja a hálózatot és a jelerősség is nagyon jó.
pedig beállítottam a hálózatot és beírtam jól a jelszót. javítás után sem megy rá.
wifi router van itthon, arról kapnám a netet.
lehet a routerben kellene valamit állítani, de win telepítés előtt még rácsatlakozott a laptop a netre és azóta nem lett megváltoztatva a jelszó és letiltva sem lett a gép címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx