- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
broland #19734 üzenetére
Ha laptop hűtőre gondolsz akkor nem, hisz annak is van hangja
Csökkenti a hőmérsékletet ezáltal a gép ventilátorának a zaját, de maga a hűtő is zajos.A legolcsóbb megoldás, ha két kupakkal, vagy valamivel felemeled a gép hátulját és ezzel alul kap egy kis friss levegőt. Csodát ne várj, de jobb mint a semmi.
-
Drughi
addikt
válasz
broland #19732 üzenetére
Nekem az eggyel korábbi szériás dv6-om van, amit csak néha használtam játékra, meg filmezésre.
Film, net, office alkalmazások alatt hangtalan. Ha Játszol, vagy proci igényes műveletet folytatsz akkor a ventillátor igencsak felzúg, de legalább nem gyullad fel a gép.
Hőmérséklet: Most így nyáron a meleg szobába a HDD nekem 42 fokos, ha másolok, tömörítek valami nagyobbat, akkor 44-46fokra megy fel max.
SSD-vel ez szerintem jó 5-7 fokkal kevesebb lehet.
Az SSD a hangot nem fogja befolyásolni.D@ni88 & Darth_Revan:
Elmondható, hogy egy viszonylag jól összerakott jó ár/érték arányú gép a HP G széria.
MediaMarkt tele van ilyen gépekkel. Elég szép képe van.
Hogy milyen HDD van benne azt nem tudom, szerintem ez típusonként és gépenként is eltérő. Az én HP gépembe WD vinyó van, de láttam már hasonló pavilionba Seagete-t is.D@ni88: Én a helyedbe az intel procisat venném inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest