Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Ugyan nem Honoron, de más készüléken használtam ilyen jellegű tokot és nekem nem igazán vált be, bár konkrétan nem lett baja a készüléknek, de amikor leejtettem (szerencsére csak kézből és lakásban) , a mágnes nem tartotta össze a két felet, szépen lerepült róla az eleje. Ezután már nem használtam, mert ha ugyanaz történt volna érdes betonon, talán nem úszta volna meg a készülék.
Aztán lehet, hogy ez a tok már jobban sikerült ..... -
FeZ...
aktív tag
válasz
mirci18 #1413 üzenetére
"Én se tudom elképzelni a hasznosságát."
Azért én ennél több képzelőerőt feltételezek az emberekben.
Pl. ha leejted, mert nem mindig figyelsz a készülékre eléggé, vagy csak "lukas" a kezed, mint a páromé, akkor nem törik kb. semmi."Nekem nem kéne mert az anyósom korú emberek használják főleg."
Ez mondjuk nem komoly érv a használata ellen, inkább csak érzelmi faktor, amúgy meg ízlések és pofonok....., tehát részben megértem illetve elfogadom.
"Full felesleges cucc."
Ezt már cáfoltam, de van jobban használható verziója is, egy készülékemen én ilyet használtam és imádtam. Ha kellett, csak kikaptam a helyéről és olyan volt, mint egy sima tokos telefon, máskor meg védte a "bőr" körben. Igaz, azt nem tudom, hogy Honor-hoz kapható-e, de azért példának :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest