- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ricshard444 #73194 üzenetére
Valami világos kép is jöhet, mert semmit nem látni!
-
sixpak
nagyúr
válasz
ricshard444 #73194 üzenetére
-
Sir81
aktív tag
válasz
ricshard444 #62419 üzenetére
+1
-
zolee5016
őstag
válasz
ricshard444 #61981 üzenetére
Nem vagyok fényevő...de ez nem lett rossz.....grat!
-
palfitom
félisten
válasz
ricshard444 #61971 üzenetére
Nagyon tetszik, gratt!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Tudnál linkelni egy pontos eladót a ventihez ?
Köszi -
Grózi
veterán
válasz
Nekem kicsit sok,de a lényeg hogy neked tetszik.Majd a ventikről oszd meg a tapasztalataid!!
-
blu79
addikt
válasz
ricshard444 #61974 üzenetére
Az enyémekre 4hónapot vártam mire megjöttek.... de előtte 1 nappal pont visszakaptam az árát és másnap jöttek meg a ventik
. Jó gép lett
-
juve600
nagyúr
válasz
ricshard444 #61974 üzenetére
szép
még a táp ledjét fesd be pirosra -
válasz
Szép munka, kellemes összkép!
-
RazoR
veterán
válasz
Elég durva!!!
Emellé én is szívesen ülnék le minden nap! -
freemanone
addikt
válasz
ricshard444 #61875 üzenetére
Ha még nem vetted meg a LED szettet, akkor a "Dream color" ledszalagoknak nézz utána. Olyasmit tud mint a HUE+ csak sokkal olcsóbb és sűrűbb ledezés is elérhető, bár tény hogy nem software-ből vezérelt.
Épp most van beszerzés alatt egy ilyen szett, amihez jön az új hófehér S340 Elite házikó. -
Grózi
veterán
válasz
ricshard444 #61884 üzenetére
Ha csak a látványra mész akkor Riing,bár minden téren sokkal kiválóbb a másik két venti a mit zolee5016 ajánlott.Ha mindenképp az optika számít,még akkor is kapni rgb-s ventikeretet is már-azzal megvan az optika és egy normális ventivel a csend+légszállítás is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ricshard444 #61875 üzenetére
Szerintem nem sok értelme van hűtőt cserélni, inkább erre vegyél ventit. A LED szalagot ki kellene próbálni, de szerintem elférne bele, elég sötét a színezett üveg miatt a belseje, de az is lehet, hogy pár pilácsos venti is feldobná.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ricshard444 #49412 üzenetére
Eleve a korábban linkelt képek oka a ház zártsága, mert a zárt házban leülepszik a por, de egy ilyen alul-felül nyitott házban legfeljebb átesik a házon...
-
válasz
ricshard444 #49368 üzenetére
Köszönöm
Ilyenkor mikor van valami kinézete már látják, hogy azért lesz belőle valami. Bezzeg mikor az elején mutogattam
-
lowzor
veterán
válasz
ricshard444 #49334 üzenetére
-
válasz
ricshard444 #46700 üzenetére
Unisex
Jó gedvás már de ameddig látszik a csavar addig nálam tisztának számít!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ricshard444 #46700 üzenetére
A fogantyú miatt inkább már univerzális
-
Balathruin
veterán
válasz
ricshard444 #46640 üzenetére
Ha arra gondolsz ami oda van csavarozva, akkor szólok, hogy azt is én raktam oda
Szerk.: Amúgy ez 1 hetes kép, azóta alul is ki van kötve.
-
válasz
ricshard444 #46619 üzenetére
Így:
-
smiti
veterán
válasz
ricshard444 #46380 üzenetére
Húú ne tudd meg, mindig egy másik lapra vagy éppen házra gondolok ha éppen fantáziálok valamiről.
Írtam is, hogy ideiglenes megoldás az SLI, csak próbaképpen volt bedobva és hirtelen csak ez volt a közelemben ami orvosolni tudta a problémát, hogy a két kártya ne érjen össze.
Természetesen ha elszánom magam egy SLI-re akkor nem ebbe az összeállásban képzelem el.
ATX lap, nagyobb ház, nagyobb CPU cooler. Itt a leglényegesebb kérdés az volt, hogy elbírja-e a tápom a 2 kártyás felépítést. És elbírta. -
xtevo
őstag
válasz
ricshard444 #46105 üzenetére
@ricshard444
Köszi szépen.Gondolkozom egy itthoni NAS szerűség beüzemelésén, de még erősen tervezési fázisban van, azért a WD Caviar Green se épp a hangosságáról híres, de azért na!
@bombibmw
Köszi szépen.Eléggé szkeptikus vagyok a tarka-barka kábeleket illetően, és inkább "fehéríteni" szerettem volna a konfigot, így ezért (is) lett egyszínű.
-
Neoteric
addikt
válasz
ricshard444 #44449 üzenetére
Ja télleg, ikonokat nem is néztem..
-
Supr@
senior tag
válasz
ricshard444 #42690 üzenetére
A haz egesz alja le lesz burkolva, az is kap majd feher karbon foliat, ugyhogy a tapbol, es az also reszbol semmi nem latszik majd, plusz az ala megy majd egy 280as radi.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ricshard444 #42690 üzenetére
akkor van még egy olyan megoldás,hogy vág a citrom csikokra levonot pirosbol és teljesen okés lesz.igy még lapot sem kell cserélnie
-
vtomi2
őstag
válasz
ricshard444 #42652 üzenetére
Elhiszem, én csak meg akartam védeni, mert nekem nagyon bejött, én még annak idején 45€-ért vettem, és annyiért best buy szerintem. Igaz, hogy alakítottam rajt, de attól még gyári állapotában sem rossz.
-
vtomi2
őstag
válasz
ricshard444 #42650 üzenetére
Nekem Z9+-om van, és szerintem semmi baj nincs vele, és a kábeleknek is van hely hátul, csak tudni kell elrendezni...
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #42648 üzenetére
Nem rossz, de azok a kábelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest