Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
PandaMonium #42372 üzenetére
Én köszönöm szépen!
Egyébként csak ilyesztőnek tűnik! Csak türelem, meg nagy odafigyelés kell hozzá, semmi ördöngösség!
Ha szálanként csinálja az ember, akkor kizárt a tévedés! -
TomiLi
addikt
válasz
PandaMonium #42370 üzenetére
Szét szedtem a tápot annyira, hogy hozzá férjek ahhoz az oldalhoz, ahol kijött a kábel köteg.
Vettem bepattintható műanyag csatlakozókat, meg sarukat. A bepattintható műanyag csatiknak kivágtam a táp házából a nyílást. Jött a fényezés, majd utána szálanként a vezetékeket lerövidítettem, saruztam, és bepatintottam a műanyag csati megfelelő nyílásába belülről. A műanyag csatikat még kábelkötegelővel rögzítettem, hogy ne tudjanak mozogni, esetleg ne mozduljon ki a majdani külső kábel csatlakoztatása esetén -
vtomi2
őstag
válasz
PandaMonium #42286 üzenetére
AHA, és hátra is befér egy normál HDD? Amúgy mikorra várható a megjelenés?
-
mrbig25
őstag
válasz
PandaMonium #42279 üzenetére
Az mATX túl egyszerű...E-ATX is belefér.
-
vtomi2
őstag
válasz
Nekem nagyon megtetszett, talán megtaláltam a következő házam. Csak ebbe hova fér el 3 HDD?
-
KAMELOT
titán
válasz
mATX-es verzió jobban mutat.
-
headshot17
csendes tag
válasz
PandaMonium #42265 üzenetére
jó a profil képed
tudom
-
Ger_man
senior tag
válasz
PandaMonium #42093 üzenetére
Szerintem sem szól bele számottevően.
-
Ramses07
Modder
válasz
PandaMonium #42093 üzenetére
Nem szerintem nem. Bár én nem teszteltem úgy, csak az aida programmal néztem, de ott nem láttam olyan nagy eltérést. De lehet, hogy 1-2 fok különbség van, de az minimális szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest