- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem leb*szásként írtam,inkább vedd dicséretnek. Ösztönözlek,hogy gondolkodj el rajta,láss bele,és csinálj egyedit.
És jobb,ha én mondom,hogy sokmindenhez képest is az egy gyenge konfig. Nincs olyan,hogy "legerősebb". Bármennyi pénzed is van. A modding nem pénzfüggő,nem aszerint szokták osztályozni a gépeket. Ettől függetlenül persze van,aki vesz a gépébe zöld fekete ventiket,azért mert csak. És ezt most magam fikázására írtam. -
krx21
nagyúr
Szia!
Hát a kábelek esztétikai szempontból hagynak maguk után némi kívánni valót...
Végy egy zacskó kábelkötözőt és gondold újra a kábelek elrendezését...
De ez csak esztétikai szempont...
Itt sokan nagy hangsúlyt fektetnek erre... Én is sokkal jobban szeretek egy kifejezetten szépen elrendezett gépbe bekukkantani.A másik, hogy hűtés tesztre általában nem a ventilátorok működésének ellenőrzését szoktuk nevezni, hanem terhelésre hőmérsékleteket mérünk...
De látszik a lelkesedés és hogy szereted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Windows 11
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest