- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Az 550D-ről is valahogyan így tudnák vélekedni. Vékony és puha acélból készült, lehetne a ház merevebb, illetve mikor módolásnál észrevettem, hogy az illesztések alatt nincsen festve... Előtte egy CM 692 házam volt, ami anyagminőségben és kivitelezésben egy sokkal magasabb színvonalat képvisel, de hát funkcionalitásban meg hát el marad az 550D-től.
-
xtevo
őstag
Ez akkora böszme, hogy nagyanyámnál kisebb volt a konvektor...
De természetesen várjuk majd a képeket.
@Bacusuz
Azok a kék ram-ok... Tudod mennyit ekéztük szegény bombibmw-t érte, csodálkozom másnak nem tűnt fel?!
Amúgy azzal a vga-val tényleg kezdeni kéne valamit, ez így nem frankó. -
hszilard666
veterán
Én pont a kisházak szerelmese vagyok
Nekem is volt 350D a birtokomba, de nekem az is túl nagy volt
Ha egyszer csilliárdos leszek akkor összedobok valami gyönyörű vizet egy 900D be és napokig bámulni fogom
Az lga2011 es Genet elvitték már tőled? Látom hogy jég van rajta, csak nem értem hogy miért idő intervallumos jég -
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Mit piszkálnál a színeken, kíváncsivá tettél. Neked van érzéked hozzá!
(#47788) bombibmw: Nem én harisnyáztam, külön harisnyázott kábel csomag, ehhez a táphoz. Együtt vettem a táppal, itt aprón(nagyon jó áron).
(#47789) iszilard: Két ugyanolyan 350D(5 slotos a ház), az alaplap más.
-
BlackSoft
addikt
Akkor az elég drága lesz
Mennyi idő alatt jött meg? 10-15 napot ír a global oldalon ha jól emlékszem...
A dupla SLI hídnak van funkciója?
Tudtommal csak az egyiken lesz adatátvitel, a másik csak dísz, nem?
(#43284) freestyée: 16x/16x az a két slot nem? Csak az utolsó 8x-os...Vagy tévednék?
-
lukaszokni
aktív tag
Hát sorry a késésért, de volt 1000 dolgom.
Valahogy így gondoltam, de ha úgy vesszük, kicsit becsaptalak, mert nekem nem pontosan sorrendben követik egymást, de sajnos 1-2 kábel rövidsége miatt így tudtam csak keresztben elvezetve megoldani. De a lényeg gondolom látszik, a negyed kör ívben kifutó kábelek. Szerintem neked elég hosszúak ahhoz, h sorrendben küldd ki őket hátra. Meg nálam a látványba bezavar a fix 24+8+8 pines is.A port ne nézzétek
, illetve ez még nem a végleges összkép, lesznek kisebb hibajavítások.
-
zolee5016
őstag
lehet rosszul fogalmaztam...
Úgyis mindjárt szétkapom..és beállítom úgy a kábeleket ahogy gondoltam.....
a táp elé leterítve a ház aljába vizszintben,ill az alaplap alá kiterítve a táp magasságába függőlegesen,kb 6-8 szálanként.....és úgy hhajlítva a kábelnyílásba ahogy most a ledszalagom fut...... -
zolee5016
őstag
Akkor neked nem szövetes kábelharisnyád van....az lágyabb,jobban hajlíthatóbb a kábel...
Ha az egész tápom lenne úgy ,mint neked én sem takarnám el....
Én kb egyformára fognám a kábeleket és 4-6-szálanként,ahogy a csati adja összeszoritanám és a gépház alján,meg a hátoldalon vinném ki a kábelcsatornába...
Valahogy úgy mint ahogy nekem a ledszalag most van... -
lukaszokni
aktív tag
Szerintem húzogasd ki az összes kábelt a tápból és az alaplap tálcához legközelebbit dugd vissza először, a lehető legfeszesebben, úgy, h annak legyen a legkisebb kanyarodási íve, de az legyen szép negyed kör alakú. Ezt fogasd oda hátul ideiglenesen valamihez kötegelővel, h úgy maradjon. Ezután sorrendben az összes többit ugyan így vezetgesd el, ezek már tudnak igazodni az elsőhöz - aztán egymáshoz. Ha mindegyiket rögzíted egy kis kötegelővel, akkor a helyükön fognak maradni, míg végig nem érsz. Mikor megvan az utolsó is, akár egy nagy kötegelővel rögzítheted az egészet, és a kicsiket levághatod. Én így csináltam meg az enyémet, nagyon szépen egy ívben futnak ki a tálca mögé.
Ami meg marad a tálca mögött, azt el lehet terítgetni egymás mellett, el lehet vezetgetni, már ha van helyed.Vulcanba alig volt, de megoldottam.
-
törölt tag
Köszönöm
Csak az a baj hogy ezeknek a Noctua ventiknek nagyon jó a légszállítása, emellett teljesen zajtalan, elég 8-900Rpm-nél járatni őket. Ami hátul van T.B Apollish, nem rendelkezik olyan jó paraméterekkel, mint a Noctua sőt ott még egy 14Cm-es is van, aminek szintén jó a légszállítása. De szerintem így is jó az összkép, ez a barna-krém szín még bőven elfér benne (én szerintem)
-
L1ZRRR
senior tag
Gondolom a hotsweepre gondolsz, nekem is 800D-m van és én teljes mértékig megvagyok vele elégedve, szép letisztult, egyébként én nem oda rakom a HDD-t, hanem alulra és ott egyáltalán nem rezonál.
Kábelezéséről is csak + dolgokat tudok mondani, egyébként ma meg " moddoltam " majd lövök pár képet róla.3 WAY SLI hova nem elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest