- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Szerintem húzogasd ki az összes kábelt a tápból és az alaplap tálcához legközelebbit dugd vissza először, a lehető legfeszesebben, úgy, h annak legyen a legkisebb kanyarodási íve, de az legyen szép negyed kör alakú. Ezt fogasd oda hátul ideiglenesen valamihez kötegelővel, h úgy maradjon. Ezután sorrendben az összes többit ugyan így vezetgesd el, ezek már tudnak igazodni az elsőhöz - aztán egymáshoz. Ha mindegyiket rögzíted egy kis kötegelővel, akkor a helyükön fognak maradni, míg végig nem érsz. Mikor megvan az utolsó is, akár egy nagy kötegelővel rögzítheted az egészet, és a kicsiket levághatod. Én így csináltam meg az enyémet, nagyon szépen egy ívben futnak ki a tálca mögé.
Ami meg marad a tálca mögött, azt el lehet terítgetni egymás mellett, el lehet vezetgetni, már ha van helyed. Vulcanba alig volt, de megoldottam.[ Szerkesztve ]
mAtx4ever!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Jó állapotú, hibátlan Noctua NH-D15 SE-AM4 (új AM5 kompatibilis Mounting kit-tel) processzor hűtő
- Hyte Revolt 3 ITX számítógépház
- HP OMEN (CoolerMaster) 1200 W-os tápegység garanciával - 12VHPWR csatlakozóval
- Phanteks M25-140 PWM D-RGB White 3-pack
- Zalman Z8 MS + Cooler Master Elite V3 600W táp + 4 db SilentiumPC sigma HP 120mm venti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest