Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Állítólag az 1080-as refek már nem olyan zajosak,viszont a 750-es SSD kafa hőforrás a kettő között.Érthetetlen,hogy az amúgy szép fekete fehér alaplap és fehér ház mellé minek az a kerítés zöld szín?
Tett volna rá inkább egy Predatort a procira,bár állítólag a Vardar ventik sincsenek a helyzet magaslatán
-
-
Zsmester89
őstag
A thermaltake core p5-ről direkt azért beszéltem le magam, mert nem akarok építeni
úgyhogy tartani akarom magam ehhez...a játékvíz amúgy sem gyere be annyira.
----
eventus:Dark Rock Pro 3 tetszik, de alig nyernék vele valamit helyben, pénzben meg többet buknékKöszönöm a javaslatokat
így marad a böhöm nagy dög
amit amúgy szeretek
-
RaiDan
csendes tag
A ledsor természetesen kikapcsolható, illetve sima fehérrel használom a hétköznapokban. Úgy szerintem egész szolid...
Ventillátorok megfordítva, és a Kraken ventijeinek cseréje is tervben van.
Ezt néztem ki: Akaska Ultra Silent Apache Black
-
KAMELOT
titán
-
Apone33
őstag
Meg az anyagvastagság sincs a toppon. Csak azért cseréltem le a régi chieftec házam, mert sajnos nem volt a tetején meg az elején venti, nekem meg nem volt hozzá kedvem, hogy nekiálljak és kivágjam. Így esett erre a választásom. Mondjuk erre nem mernék ráülni mint a csifire.
De összességében ezeket leszámítva sztem jó, a szellőzése megfelel a számomra.
-
Lehet megpróbálom...
Most 4.8Ghz megy a cucc és full terhelésnél is 30C alatt van a víz úgy, hogy a ventik 600-900 között mennek, néma csendben...
Szóval lehet porszűrőt is elbírnának még, de először az oldalát be kell falaznom a gépháznak.(#58164) king.mp Nagyon jól alakul a Tiedé is! Grat!
-
Dzsozi56
tag
Köszönöm!
Jól működnek. Halkan teszik a dolgukat és remekül szabályozhatók az Asus Fan Xpert 3 programmal, akár PWM, akár feszültség alapon (3pines csatlakozó) történik. Nem tapasztaltam a PWM-es ventilátor morgását úgy sem, ha a 4 pines alaplapi csatlakozókra kötöttem azokat. Az ASUS 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) funkciója dinamikusan optimalizálja a rendszert minden lényeges szempontból. Valószínűsítem, hogy a ventilátor szabályozhatóságának módját is azonosítani tudja és annak megfelelően állítja a fordulatszámot is!?
-
kornel76
aktív tag
-
Vityahun
tag
Köszönöm mindenkinek, Az első gép hosszú idő után aminél külsőre is próbáltam figyelni, és végre voltak fehér - fekete alkatrészek is.
Éppen azon gondolkoztam hogy megkereslek majd ha ilyen problémám lenne, de olyan szépen halkan működnek, hogy első körben maradnak a gyárik.
- lehet én vagyok süket mint az ágyú de a pumpa hangját sem hallom.
-
blu79
addikt
-
Atke
senior tag
Mi baj lehet velük??? Levett oldallappal
Szerintem teljesen felesleges. Régen teli tömtem az AMD 5600+ GeForce Ti2-es gépem, azt majdnem megfőtt...Sokkal zavaróbb volt a rezonancia amit a fémcsavarok,vinyok okoztak. Bekerült egy CM TX2, Gelid silent ventik gumipöckökkel, meg egy himuro és néma lett a gép
Amúgy ha jól látom, van felette 2 venti is... -
scope2007
addikt
-
blu79
addikt
Hát ez nem éppen így van, romlik sokat a levegő átpréselés, megtörik a légáramlás , stb.stb. a 14cm venti házszellőzésnél ahol nem számít a levegő átpréselése vagy egy olyan radin amire eleve 14cm venti kell ott valóban jobb szolgálatot tesz mint a 12cm de egy radin amire 12cm ventik kellenek ott biztos nem hűt jobban mint egy 12cm, ráadásul 30%-al...
-
proci985
MODERÁTOR
define S, előre elvileg oké.
egyébként ahogy néztem a 280x140esnek kb 10%al kisebb a felulete a 360x120nál, pl az NZXT 6/8as szériájába befér egy 280as monsta pushpullban. meg még egy 360x55ös felülre (HWlabsnak van olyanja, sajna a 60asok nem férnek el). Vagy egy 360x30as pushpullban. Bár végülis a háromból egy venti mehet pushpullba így is, csak rálóg az 5.25ösökre.
-
Henk
veterán
Szerintem normál méretű házból nincs olyan amibe beférne egy 360x60-as radi p-p, csak valami big tower. Nézegettem az Enthoo Primo-t abba alul-felül akár 480 is belemegy, kompromisszumokkal. De felül még abban is kérdéses a dupla sor venti, pedig az akkora, hogy nem tudnám hova tenni. Ezért is mondtam le róla. Mondjuk az 100k alatt van, de a kinézet az gusztus dolga.
-
-
proci985
MODERÁTOR
az Antec TC 140 parban van a TY140el, szoval max spec felhasznalasra / hangkarakterisztikara van jobb. itthoni korulmenyek kozott en is hasonlo eredmenyeket kaptam benchen.
az, hogy 12Vn mennyire hangos nem igazan erdekel, az NZXTk 5Vn vannak, a D5 egyes fokozaton, minden automatan van szabalyozva. az SFlexeim is alapbol 1900asok, csak normal esetben 4-6Vt kapnak.
De tenyleg off
. Gyakorlatban a topik szempontjabol annyi a lenyeg, hogy fontos volt a hely az alaplapi talca mogott a hazban, hogy elferjen a kabelrengeteg a vezerlesnek
. A vegeredmeny szempontjabol pedig az esztetikum mar csak egy pici lepes volt a vegen, egyebkent a kabelezesnel a maintainability es a physical grouping volt amit probaltam a lehetosegekhez kepest kovetni.
Az NZXT pedig a celra tenyleg tokeletes es egyike azon keves haznak a piacon, amibe kenyelmesen elfert a tervezett hardver. Meg ha volt is ra pelda, hogy egyik ismeros klimanak nezte a meretei miatt
.
Kieg: De tenyleg durva, hogy mennyivel jobb a celra, mint anno a Cosmos volt.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, amiatt nem akarom felrakni.
oke akkor felreertettem
.
jelenleg a radikon SFlex / Antec 140 TwoCool kombo van, hatul NZXT140, elol NZXT200.
az SFlex / Antec meretkategorian belul csucsminoseg (anno en is teszteltem oket tesztpadon), NZXT 200asokkal szinten elegedett vagyok. az NZXT szinten eszmeletlenul jol szellozik meg ugy is, hogy felul 120as ventiket hasznalok 200as helyett, uveges oldallapom van ventis helyett, az egesz csendre van hangolva es full terheles alatt 7-800Wot vesz fel a gep a konnektorbol.
plusz egy CW611el van az egesz szellozes szabalyozva leghofok / vizhofok alapon.
---
a Hawaii radeonok tenyleg nagyon melegek, viszont teljesen jok tempora. nalam a CF lazan birja az 5760x1080 ultrat. cserebe viszont CFre gyakorlatilag viz kell.
-
proci985
MODERÁTOR
Ja, jövőre lehet kipróbálok más színt
.
8pinest néztem, hogy elvileg lehet el tudom húzni balról, úgy kevésbé lenne feltűnő.
köszi, van itthon egy noctua 92esem, azzal szemezek hogy mehetne fel a bordára gyorskötözővel. esetleg a borda mögé két 40/50mmes szívóból. optimalis persze az lenne ha elferne pushpullban a Scythe SFlex az Alpha radin, de sajnos csak 20mm van a borda és a radi között. 10es Scythe elférne, de az meg lehet a radin többet ártana mint használna.
FC blokk nincs az alaplapra.
külföldön vagyok és megvannak a bejáratott forrásaim
, de köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged