- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiDan
csendes tag
A ledsor természetesen kikapcsolható, illetve sima fehérrel használom a hétköznapokban. Úgy szerintem egész szolid...
Ventillátorok megfordítva, és a Kraken ventijeinek cseréje is tervben van.
Ezt néztem ki: Akaska Ultra Silent Apache Black
-
RaiDan
csendes tag
válasz
radi8tor #58941 üzenetére
Igen, tudok a "problémáról". És kiváncsi lennék a ti véleményetekre is:
Adott ugye egy NZXT S340-es ház, két bequiet! pure wings 2 házventivel és egy NZXT Kraken X61 vízhűtővel. Az NZXT leírása szerint a Kraken ventijeit úgy kell beállítani, hogy a ventik a friss levegőt beszívva, lefújják a radiátorról a meleget egyenesen a házba, majd a felső és hátsó 120mm-es ventik kiszívják a házból. (ezért is van porszűrő a ház elején). A problémám ezzel az, hogy a videokártyát és ugye a többi alkatrészt is a radiátorról lefújt "meleg" levegővel hűtőm. Ezért én megfordítottam a ventiket: most a hátsó és a felső venti bejutattja a friss levegőt, míg a Kraken ventijei kiszívják azt a házból. Kérdés: melyik a jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged