- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
D1Rect #22844 üzenetére
Ejj a kis Drága!
Hát... Akárki akármit mond, a víz az víz.
Gratula hozzá!
Közben én is elkezdtem picivel igényesebb képeket csinálni.
Gyorsba megcsináltam egyet, de nem nagyon lesz ma időm a többit farigcsálni. A hét vége felé meglesznek. -
-
Wyll
őstag
válasz
D1Rect #22621 üzenetére
Hát nagyjából ezekre emlékszem vele kapcsolatban.
Előfordulhat hogy itt linkelte valaki. De az is, hogy nem is PH!-ról jutottam oda.
Szépen le voltak fényképezve az über alkatrészek dobozostul mindenestül úgy együtt, több kép is volt asszem.
Aztán oda volt írva fölé, hogy mi mennyibe került, ahogy néztem ilyen milliós körüli Ft lett volna átszámolva. De ez az írás már karakteres volt asszem, tehát nem a kép része volt. Tehát egy blog vagy fórumszerűség vagy talán hír lehetett.
Valami híresebb külföldi hardveres fórumozóról volt szó.
És szinte biztos, hogy volt hozzá magyar komment is ott ahonnan linkelték. -
Zefír
őstag
válasz
D1Rect #22596 üzenetére
Jajj bocsi!!!
Itx-es topikba linkeltem
Na ja szobai. ezek a kis szarok. Drágábbak mint egy pompa.
-
Zefír
őstag
válasz
D1Rect #22583 üzenetére
Hát csak a procihűtő miatt, mert lian li pc-q7 es lesz
ÉS abba csak ekkora hűtő fér a táp miatt.szerk:
Kelzsoca.
Hát nemtom, én próbálkoztam ezzel a saját házasdival. De szart se ért.
http://picasaweb.google.hu/Zefir94/LastMinuteBoc snemtudom linkesíteni valamiért.
Igaz az én munkám kicsit gány, de aluból gci drágalenne -
for3l
senior tag
-
S. Szabi
őstag
válasz
D1Rect #21312 üzenetére
Ez volt a procihűtő ventije: [link]
Még alacsony fordulaton is volt hangja rendesen, mert hát ugye még is csak 8cm-es, az elejében meg ami volt az is le volt szabályozva, de nem tudom hány rpm-re, ez az Arctic Cooling meg 1000-es, és nagy szélzajt csinál ha rajt van az elején a turbina, a gyári ventiszabályzó, ami a ház oldalában van, azzal meg a táp ventijét vezérlem, mert abban sem a gyári van, és vissza kell fogni, mert alapjáraton hangos
-
S. Szabi
őstag
válasz
D1Rect #21308 üzenetére
Persze, hogy volt rajt, ilyen turbina szerű izé (ez egy Aero Cool Aero Engine Junior [link] , akkor még nem zavart, mert a proci hűtő hangosabb volt), de nagy szélzajt csinál, ha rajt van, szerintem így még jobban is néz ki, igaz egy kicsit jobban is porosodik, egy ilyen sima ráccsal meg hülyén néz ki, meg az ajtója sincs rajt, mert az meg rezonál
-
törölt tag
válasz
D1Rect #21232 üzenetére
igen-igen, ez így van. tisztába vagyok vele, és gondoltam rá hogy kicsit furcsa hogy jonesnak is ilyen keret van a képén, de figyelj. ezekhez a képekhez ez illik.
lehet hogy kicsit furcsa, de szerintem így jók ezek. általában próbálok úgy keretszínt választani, ami dominál a képeken. nos, jones gépénél a piros (kicsit narancsos beütésű), urdongo gépénél pedig a gyönyörű, xigmatekes narancs szín dominál. erről pedig nem tehetek, így jött ki a lépés. -
UdVi86
aktív tag
válasz
D1Rect #21008 üzenetére
Sok sikert hozzá. A mi összeállásunk is elég nehezen jött össze. De annyit talán tudok segíteni, hogy a mi rendelésünknél MattX, Gerisz és somasz is gondolkozott. Csak végül későbbre halasztották különböző okok miatt. De lehet hogy mostmár benne lennének. Kérdezd meg őket.
-
urdongo
tag
válasz
D1Rect #21006 üzenetére
Megpróbálom ezt a gyorskötözős módszert. Bár már néhány van hátul csak nem ott ahol te írtad.
Az MDPC-ről én összesen 45 méter harisnyát rendeltem. Ez így durván 13 ezer volt ha jól emlékszem postával mindennel. ( Ha csak hosszabbítókat harisnyáztam volna, megúszom a feléből vagy még kevesebből.)Azt azért még hozzá kell tennem, hogy négyen összeálltunké s úgy rendeltünk. Így jött ki a fejenként 1300 Ft-os postaköltség.
Ha neked nem sürgős (nekem pillanatnyilag nincs rá keret.
) Én megint rendelni fogok. Kb 10-10 méter feketét és narancsot.
-
Tikakukac
titán
válasz
D1Rect #20884 üzenetére
El sem hinnéd mennyire rühellem már, bármi amit módosítok visz magával még 1-2 részegységet. Betettem a 92mm-es ventiket, így persze hegeszteni kellett, de emiatt a sík takaró nem megy fel, meg kellett hajtani, ami miatt viszont az oldallap nyitókáját is le kell síkolni. Nagyon jó alapnak tűnik elsőre ez a ház, de nagyon sok szenvedés van vele, reményeim szerint az első felét a dolgoknak jövő hónapban el tudom küldeni festeni és utána már pöppet előrébb lennék
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
D1Rect #20884 üzenetére
Hol nézelődtél eddig, mert én amerikaországban.
-
Tikakukac
titán
válasz
D1Rect #20873 üzenetére
Tényleg próbálkoztam, de sajna kéne még 10 centi magasságban, majd meglátom mit hozok ki a gittből és üvegszálból meg ragacsból. Ha nem szedtem volna ki lenntről a vinyótartókat akkor felül lenne 3-mal több 5,25-ös és így simán beférne, de így sajna bekell mennie a 4 in 3 modulnak
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
D1Rect #20873 üzenetére
Vizet nem akarok VGA blokk nélkül, erre a kártyára meg már nem érdemes, viszont úgy beneveznék egy crossfire rendszerre
(5850 vagy 5830 vagy 5770-ek ből) . Ha meg arra még rászámolom a vizet is...horror
. Szerintem videókártya csere után elmegyek leköttetni az összes pénzemet.
-
JanR
addikt
válasz
D1Rect #20848 üzenetére
Na igen! Idehaza szabosaguk van szuleimnek (ez itt a reklam helye
), ott van anyag dogivel, de a feher vatelin nagyon szarul nez ki a fentillator elott/mogott. Arrol nem is beszelve, hogy a levego szallitas is rendesen csokken, ha beiktatom mint legszuro a vatelon "fecnit".
-
plejik
addikt
válasz
D1Rect #20815 üzenetére
Ja ,mások is mondták.
De nem ,igényes munkát szeretnénk majd , természetsen lemezekből lesz meghajlítva ,+felfogató fülek stb.Az egész fekete festést fog kapni ,remélhetőleg nagyon szép lesz ,és 1-2 pirosra festett motívum is lesz benne ,ezeket még nem tudom pontosan hova kellene.A tartályon sokat vaciláltam sima átlátszó plexi legyen vagy full fekete ,de az átlátszó mellett döntöttem.
A táp feket ,piros harisnyázást fog kapni , + sata + pw,reset ,stb és a ventik is kapnak majd harisnyát.
-
JanR
addikt
válasz
D1Rect #20810 üzenetére
Harisnyat, zsugorcsot es kabel hosszabbitokat! Elsokorben erre lesz szuksegem, meg a haz festesre
Aztan majd szep sorjaban a tobbit is megcsinalom. Igaz nem lattam az irasban, hogy sata kabelre mit tett, ha egyaltalan tett valamit
Na meg persze egy kek neont a gep belselyebe, had adja valami belulrol is a fenyt
mod: na meg persze egy musashi-t a vga-ra, hogy ejszaka az se zugjon (igaz le szoktam szabalyozni 25%-ra es nem sok hangja van, de 1reszt a musashi halkabb es meg jobban is nez ki)
-
JanR
addikt
válasz
D1Rect #20806 üzenetére
Nezegettem, hogy vannak ilyen rezges elnyelo tomitesek, de nem tudom mennyire higgyek nekik. Levenni nem szeretnem, mivel jo az, ha oldalrol tolja valami a levegot a VGA-ra es az alaplap chipset-ere.
Elolvastam jericho cikket amit linkeltel nagyon sokat segitette. Azt hiszem a jovoheten elindulok beszerzo korutra es a szukseges dolgokat megis vasarolom. Aztan ha megjon a fizu, megyek a prociert es kezdothet a moka
Csak a haz festeset tudnam megoldani
-
JanR
addikt
válasz
D1Rect #20804 üzenetére
Valamelyik. Meg nem tudom. Most elvileg talaltam festot, aki lefesti, szoval lehet marad a regi dizajn, de minenkepp akarok egy kis moddingot
Miert neont csak akkor lehet tenni a gepbe, hogy ha plexis az oldala? Eleg lyukacsos a CM690 is, jol kiszivarog belole a feny
Oke, eddig sem volt hangos a gepem, mert a VGA huton kivul minden passziv, meg csak a legkavarok vannak. Ami nagyon zavar, hogy a haz oldallapjan levo 12cm-s venti nagyon zug/rezeg, hiaba szabalyzom. Azzal mit tudok kezdeni?
-
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
D1Rect #20706 üzenetére
Jelen esetben semmire
Az egész dolog HX450-essel indult de azt már egy ideje nem lehet kapni. Ha lenne azt vittem volna. Eggyel feljebb ott az 520-as kb 20-22k körül de ahogy nézelődtem azt se nagyon találni már. Így mikor böngésztem az aprókat megláttam ezt. Vadi új volt 22k-ért. Lehet később mást is visz még és mivel sztem jó ára volt nem akartam otthagyni.
(#20706) D1Rect: Dehogynem. Tervbe van véve egy festés harisnyázás stb. De a HDD-re és vágásra vonatkozó részt nem értem.
Hol és mit kéne vágni?
-
-
14adam
addikt
-
Eddie141
senior tag
válasz
D1Rect #20175 üzenetére
Igazából az még az előző tulaj szerzeménye, de nekem még van kb egy házra való
Ha ügyes az ember, talán még kettőre is..
Tikakukac: azon gondolkodtam, hogy gyertya, vagy valami aminek nem kell tartani semmilyét, hogy folyamatosan égjen
De előbb ugyis meg kell rendelni a szerkezeteket hozzá amiket megművelhetek.
-
jones965
Modder
válasz
D1Rect #20118 üzenetére
Szeretnéd megcsinálni?
Legelőször is kell hozzá nagy adag türelem.
Másod és sokad sorban pedig műhely, mert az alupor mindent elborít. Munkapad, leszorítók, párhuzamvezetők, igény szerinti csiszolóvászon ( én P60-asat használltam).
Megfelelő szélességű és minél jobban kézreeső bármilyen sík felületű tárgy, amire rögzíted a csiszoló vásznat.
Innentől kezdve pedig türelem és 1-2 óra kérdése, és kész a nyers felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest