Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Na még két dolog:
photoshop/képkivágás ügyben esetleg engem is lehet keresni (képkivágós referencia nincs (nem is értem...), csak három címlap: 1, 2, 3)
Wyll - helyettes PS-felelősJelzem, a '86-os születésemmel (ez jelenleg 23 éve volt) én a vének tanácsát erősítem.
Amúgy nagyon érdekes fejezete az internetológiának, mikor kiderül, hogy kik vannak az egyes nick-ek mögött... -
törölt tag
Minek 1024x768? Szerintem nem kell akkora. Szerintem az is elront egy képet, hogy akkora mint egy monitor... Nem nagyzolás, de szerintem kb. akkora képek kellenének, mint az én gépemnél. 600x600 körüliek, és kb. ugyanakkora legyen az összes. Felesleges részletek nem kellenek, PS-el ki kell vágni nagyjából, keretet neki, méretezés, azt csumi.
aero: Ügyesen megcsináltad a képet, jó lesz az oldal.
Így, hogy a másik oldalon ott van az ALBUM felirat, már nem is olyan csúnyácska az a PH-s rész, így tényleg jó.beteg: Köszi, riszpekt!
-
Zájec
veterán
"fémre milyen festék a megfelelő, nem tudjátok?
Olajos zománc, vagy vízbázisú? Vagy valami más?"amiket felsoroltál , nem igazán javasoltak...
inkább valami nitros akryl alapu festék kell.. és hozzá természetesen akryl lakk is...
egy két jótanács ha festésröl van szó :: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest