Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz Laraxior #7293 üzenetére
Látom, te sem mész neki sötétben a bútoroknak, ha be van kapcsolva a gép .
Én is bírtam régebben a kéket, de mára inkább hajlok a piros/vörös felé .
Az elöl lévő ventid akkora, hogy úgyis túlnyomást csinál abban a házban .Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
hoffman_
nagyúr
válasz Laraxior #7257 üzenetére
Faja gép lett
Én is várom, hogy végre túladjak a házikómon, aki szép, szolid, és jól szolgál, de hiába, ha van egy szerelmem. Ha végre olyan lesz a gépem, amilyennek szeretném, jövök képekkel, ígérem(sajna az nem pár nap...)
De UP a topicnak, nagyon ott van
Laraxior: Neked dupla pirospont az egérért, szívem csücskei a Razer-ek
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
E-Maxx
tag
válasz Laraxior #7508 üzenetére
Nem rossz.
A ház iszonyat bejövős, lehet hogy a kozmit lecserélem egy ilyenre.
A ramokon mondjuk elég hülyén mutat az a fakó zöld cső, olyan mintha a domestos kivette volna a színét.
illetve 4x1gb diablod van, vagy pedig miért van 4 borda a ramoknál?Mert ha jól tudom, egy borda, 1 ram, 2 borda 2 ram....Illetve még a házzal kapcs, a vinyó keret rezonál?A nagy ventik mennyire hangosak?
A másik oldalon, ahol a kábeleket vezetném el, szóval a lap másik oldalán, mennyi hely van, a tálca mögött?
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7508 üzenetére
Gondolom Hangos a Gép mint Állat!!... vagy nem?
Meg egy kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete,attól függetlenül h fullos a cucc benne...
Kék+UV neon sztem nem passzol...
computer modera-vagy Radikal modra menj fel és nézd meg h egy ilyen házba milyen jól elrendezett cuccok vannak...
Na üdv[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
én csak leírtam a saját véleménye... az aláírással kapcsoltabna,meg tényleg magánügy vagyis,azt ír oda mindenki amit akar.. a hasz,gyüjtéssel kapcsoltabna, meg én nem vagyok az a tipusú ember aki arra startol hogy minnél több legyen a hsz-e és minnél magasabb legyen a rangja ezen az oldalon.. na mindegy,én nem akartam ebből vitát csinálni.. csak leírtam a véleményem a képeidről azt szerintem szabad,az már más dolog h ki hogyan veszi le annak a hsz-nek vagyis annak a mondatnak a tartalmát..
üdv:Tomo
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
"Gondolom a Tiédről is készültek képek..."
Találtam pár képet Tomi 16 gépéről/gépeiről,úgy hogy ja,lehet össze hasonlítgatni a masináitokat.
Let's ready to rumble[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest