Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz Laraxior #67741 üzenetére

Igen, starter kit kell abban benne van minden ami 27 colos monitorra elég, nagyobb monitorhoz kell még bővítő led szalag. :K

sixpak: hát, hogy összeakad-e nálad a használt szoftverrel, azt senki sem fogja tudni megmondani, tudod az RGB programok milyenek - van csillió féle aztán ha a csillagok is úgy állnak akkor menni fog minden. Nálam van NZXT CAM (vízhűtés) és Asus Aura (alaplap, RAM-ok) meg ez a Corsair iCUE, ez így működik probléma nélkül.
    Én megmondom őszintén használtam vettem innen apróról talán 20-ért, mert mondom annyiért elmegy a háztól ha nem válik be. Aztán küldtem képet aki eladta, és csak nézett, hogy nála ez sose volt ilyen jó - élőben mozgás közben meg egyenesen k*rva jó. :DDD
    A rögzítés lehet sarkalatos pont, ha olyan a monitor hátulja, hogy ívelt, meg kiáll ez/az akkor az szívás. Én is kicsit szórakoztam az LG 850-essel de aztán összeállt és atom stabilan fent van.
    Egy bug van, ha a monitor driverét felteszem (tehát az LG oldaláról a monitor cuccát, nem a videókártya driverre gondolok) akkor a videó mód megmakkan. Ha nem teszem fel működik, így hát nem teszem fel. :D
    Illetve amit majd állítsatok be, hogy a hardverből működő világítás feketére legyen téve. Ez azért kell, mert amikor nem kap jelet (ergó kikapcsolod a PC-t) akkor a saját memóriáhjából hívja be mit csináljon. Ez alapból csillámpóni, és ezt kell feketére tenni, így kikapcsol. Nem ám egy pipa a menüben, hogyha nincs jel akkor offoljon ez is, el kell neki magyarázni, hogy ha nincs jel akkor világítson... feketén.
    Ez kicsit suta de egyszer adod meg csak gondoltam szólok, én is redditről túrtam anno az infót.
    Ha gondoljátok videót csinálhatok majd róla hogy néz ki mozgás közben.

Új hozzászólás Aktív témák