Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Megnéztem gond nélkül felmegy az oldallap. De megmértem, egy vonalzót raktam a ház oldalára, ahhoz mértem egy másikkal, és kb. 5-8 mm még legalább maradt pluszban, de a hőszigetelést ha nem számítjuk akkor is még +5mm-t lehet kalkulálni, de ugye itt van a venti hangszigetelése az oldallapon, azt viszont tuti nyomná.
-
LLKobe
veterán
Köszi a tapasztalatokat
Akkor nem nyúlhatok mellé vele. Nekem is van most egy 4 csatornás ventiszabályzóm, de ezen a házon van egy gyárilag, ami szintén 4 ventit kezel, asszem az jó is lesz.
Érdekes, én minden tesztben azt olvastam hogy a műanyag részek is nagyon minőségiek.Még egy kérdés: a két gyári 20 centis ventik ugye fehér ledesek. A világításukat le tudom kapcsolni külön?
Nem jön be a fehér, meg a karácsonyfa style se. -
KAMELOT
titán
-
-
blasko92
őstag
Na, ha ennyit cipeled azt a házat, akkor meg főleg nem ajánlott az üveglap
Plexit könnyebb is fúrni, mint az üveget. A rögzítéshez pedig lehet használni szegecseket, vagy, ha csavarozni akarod, akkor belülről megfogatod anyacsavarral.
Abba a vékony oldallapba pedig nem lehet menetet fúrni.Vékony lemezekbe egyébként ilyen beüthető anyákat szoktak tenni, vagy pedig ilyen szegecsanyákat (az utóbbihoz kézi, vagy gépi behúzóra van szükség)
TESCO-Zsömle mint a telefonfülkék és az autók ablakai (persze nem a szélvédő...)
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
Varázslóó
senior tag
Fractal Define XL : Szerintem nincs valami top anyagból... nem tudom kinek van ilyen, nem szeretnék senkit megsérteni
Én Corsair Obsidian 650D mellett döntenék a helyedbe ! Letisztult... és a D800 kis öcsikéje
Mégis Corsair Graphite 600T döntenél az is marha jó ház... de egy 650D nek jobb a szellőzése szerintem... és jobb a HDD elhelyezése !
jegenye77 Marha szép a házad ! Nagyon jó a szín pompája
-
Szotyi25
tag
-
horush
addikt
Hát én a Define XL-t venném, nekem jobban tetszik, s elég okosan meg van benne oldva a hangszigetelés is. Persze ehhez nagyon halk ventik is kellenek, meg nem árt egy fanless táp sem, mert ugye a tápnál nem lenne zajszűrő. VGA-ból is kellene találnod valami olyat, ami IDLE-ben párszáz fordulaton elvan. Az AC-nak pl. van 1-2 igen halk hűtője.
-
-
aero.
veterán
Szigszalaggal ragaszd oda a kábeleket a hátlapra, ill. a tetejébe és az oldalába is lehet gyűrni egy keveset. A gyorskötözőket is használd, amiket kaptál a csomagban.
#412: Nekem sikerült, neked is fog. 1-2 molex ág befér a ház hátuljába és tetejéhez. A többit pedig oda kell 3-4 ponton ragasztani és kötözni.
-
total90
veterán
Én is gondolkodtam, hogy eladom+teszek hozzá egy keveset és veszek egy olyat, amin a 24 tűs tápcsatlakozás a másik oldalon van, de... Jó lesz ez így is
Tökéletes deszka ez nekem, csak a tápcsati miatt nem cserélem le. Majd megoldom, hogy jól nézzen ki így is
(#26336) Sonec
Írtam már, dizájn elem... majd lesz festve is még...
(#26339) oPalRx7
Valójában a kábelek takarása miatt van a lemez bent, de amikor betette én is gondoltam arra, hogy mi lesz az alaplappal. Hát nem lett semmi, változatlan a hőfok
Jelen állapotban pl. 32 fokos az alaplap, proci 30, HDD 34, graf. kártya 44.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest