Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanR

    addikt

    válasz bombibmw #44027 üzenetére

    Mivel már 3 hete várok a házamra, így a helyzet annyit változott, hogy a gépet szétszedtem és letakartam (hogy ne porosodjon). Arra várok, hogy összerakhassam, elvileg jövőhét kedd.

    mod: ez szemét dolog volt ;]

    (#44028) ll-kobe: Azért adtam el, mert túl nagy volt. Épp terveztük át a lakást, meg felújítás stb. és ahova a gépet terveztem, oda ez nem fért be, de inkább nem mutatott volna jól (vagy mindkettő). Zajszintileg nagyon jó, mert szinte le lehet némítani, meg a képen is látszik, hogy nekem volt egy digitális ventilátor fordulatszabályzóm, amivel ezt egy kicsit elősegítettem. Ami nálam egy kicsi negatívum, hogy a ház elején a műanyag, az nagyon műanyag, mindig féltem a gépet megemelni és arrébb rakni. Ettől eltekintve nagyon jó minőségű házról beszélünk, csak ennyi pénzért elvárná az ember, hogy jobb "fogása" legyen a háznak.

    Még annyi, hogy a cserében az is benne volt, hogy lanpartyra nem tudtam elvinni, mert féltem, hogy megsérül.. és annyira váltottam róla, hogy azóta mATX-l tolom, igaz nemrég volt egy kicsapongásom egy Fractal Define R4-l :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák