Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtevo
őstag
válasz
tatabánya #38792 üzenetére
Jaja, Prodigy legnagyobb hibája, a mérete... szinte mATX háznak felel meg...
Ahol most van a gép, oda gond nélkül elférnek a Core 1000 is, vagy a mATX házak nagy része. A másik oldalára sajnos nem, az asztal 210 cm hosszú, és ha átraknám a jobb oldalamra, pont középen lenne. Az meg hab a tortán, hogy egy akvárium mellett lenne. -
planbmokus
senior tag
válasz
tatabánya #38728 üzenetére
Első sorban a rácsokat tervezem lefesteni.
A felső rack van kiszedve amúgy.
Plexiben is gondolkozom, de a forma még nem világos, milyen legyen.
Többfélét is elképzeltem, de még nem találom a hangulathoz illőt.
A jobb oldalára meg festve lesz, de még ez is tervezés alatt van. -
Ramses07
Modder
-
Destructo
senior tag
válasz
tatabánya #38312 üzenetére
Én is csináltam anyumnak PC-t,majd csinálok rólla 1-2 képet ha hazamegyek debrecenbe!
xtevo : Most akarok venni egy jó vga-t,arra is teszek majd vizet,nameg a chipsetre is megint. A blogomban van 1-2 kép a régebbi felállásokról. Ha vége lesz a vizsgaidőszaknak akkor egy kicsit kezelésbe veszem a masinát!
Nameg remélem megkapok karácsonyra a kompresszort amit kértem
-
mrbig25
őstag
válasz
tatabánya #38065 üzenetére
Én 33,5m-t vettem ebay-ről. Szállítással együtt volt 4500Ft.
"...ezt az öngyújtós témát veszélyesnek érzem" Miért?
Ha jól csinálod, akkor nem tudsz kárt tenni se a csatlakozóban, se a kábelben. Ellenben a mutató,-és hüvelykujjam ujjbegye elég érzéketlen lett a picit megpörkölődött felső hámréteg miatt -
kribe
őstag
-
kribe
őstag
válasz
tatabánya #36960 üzenetére
Nem keveset kellett spórolnom rá azért...
Két állás, 300+ óra munka havonta.Ezért mondtam hogy "ha valamikor otthon leszek napközben",
Ez itt a háttérkép, és ehhez hasonló zöld a világítás is.
-
Maximum1
őstag
válasz
tatabánya #34886 üzenetére
Végre tettél bele valami normálisan kinéző kártyát!
Vadállat egy darab, gondolom dobtál egy hátast amikor kézbe vetted!
5750 vs 6770 Silent -
Maximum1
őstag
válasz
tatabánya #34105 üzenetére
Nekem is átfutott az agyamon hogy kidobom, szét szptam az agyamat vele.
A Tied Factal core 1000 volt az enyém Sharkoon MS140 annyi a különbség hogy nálam a lemezt nem lehet lecsavarozni ezért ki kellett vágni egy darabot belőle.
Az az NZXT nem néz ki rosszul, majd dobj képeket.Ramses07 Ez gyönyörű lett!
-
Maximum1
őstag
válasz
tatabánya #33981 üzenetére
Neked könnyű dolgod volt, nekem egy kicsit le kellett faragnom a házból.
-
N_A_S
veterán
válasz
tatabánya #33991 üzenetére
Értem. Coolink új Swif szériája kéklapátos asszem
mod: csak az átlátszó keretesItt találni szép ventiket:
pcvizhutes.hu
merlin -
Logen88
aktív tag
válasz
tatabánya #33981 üzenetére
Jól néz ki grat!
Ahogy a többiek is említették egy full fekete hűtővel még dögösebb lenne, de így is nagyon adja az ívet szerintem.
Talán még az első Coolink ventit cserélném, vmi fekete példányra. Nekem is van egy ilyenem, de kivettem a gépből, mert nem illet a képbe.
-
Maximum1
őstag
válasz
tatabánya #33581 üzenetére
Szépen beharisnyáztad, gratula.
Neked ugyan az a házad van?
Hogy szedted ki az első lapot?
Flexel?
Nekem alulra kellett tennem a vinyót mert a házban ahova lehetett volna tenni ott mindig beleért valamibe.
Jobb oldalon az alaplapi kábelt nem lehetett bedugni tőle, bal oldalon meg a vga áramforását nem tudtam töle bedugni.
Így ment alulra, alulra meg épphogy leér a sata táp, az ssd-t meg csak a közelébe lehet tenni mert szinte egymás mellet vannak a csatik.
Mivel alul a vinyó így nem lehetett tőle bekötni az alaplapi főkapcsolót, usbt stb, vehettem ki megint.
A vga-hoz épphogy leért a kábel, kicsit feszes is de még éppen jó.
Toldani nem akartam mert akkor előkerül a molex csati is, azt már nem tudtam volna hova dugni.
rambustibi: a táp főkábele az szép, viszont az meg olyan hosszú hogy alig tudtam eldugni hogy ne legyen útban a légáramlatnak, így nem látszik belőle semmi.
4 óra volt bevarázsolni mindent.
Ezt a házat nem ajánlom senkinek! -
Engineer086
Modder
válasz
tatabánya #33087 üzenetére
Én speciel azért készítettem a takarólemezt, mert nem akartam megmutatni azokat a kábeleket, melyeket nem harisnyáztam be. A tápomnak csak a SATA csatlakozós, valamint egy hagyományos ágát, valamint a videókártya és az alaplaphoz szükséges ágakat használom, a többit nem akartam se beharisnyázni, éppen ezért megmutatni se.
-
Klemens
őstag
-
horush
addikt
válasz
tatabánya #31917 üzenetére
Volt tapasztalatom a define minivel, az XL-el és a core 1000-rel is. Emellett elolvastam több tesztet is szinte az összes házukról. Sem tapasztalataim közt, sem a tesztekben nem azt olvastam, hogy milyen szarok lennének. Nyilván a core1000 az egy low-end ház, s úgy is kell kezelni, ettől függetlenül rendes egyben volt.
Igen, nyilvánvaló, hogy n vagyok az FD házak magyarországi terjesztője -
horush
addikt
válasz
tatabánya #31915 üzenetére
Milyen márkára jellemző negatívumokat? Az, hogy 1 ember írt egy-két kisebb hibáról, egy másik meg egy tesztet, ami tele volt user errorral, (ráadásul ezek nem is erről a házról szóltak), még nem jelenti azt, hogy a márkára jellemző negatívumok lennének. Persze lehet minimális gyári hibás darab, de az FD azért prémium márka. Persze nyilván egy core1000-ret ne hasonlítsunk egy define xl-hez minőségben, de az arc és a define családjaik nagyon jók.
Úgy bírom, mikor tényként kezeltek ilyen hülyeségeket..
-
h1n1_900
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth hangszórók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Acer notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Seasonic Core GX-850W ATX 3 (2024) 80 PLUS Gold
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest