- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sestertius #57079 üzenetére
köszi
, bar ennek itt foleg praktikai okai voltak,
tiednel ahogy nezem a CPUsocketnel kene par 90es csati es sokkal letisztultabb lenne (de az meg az aramlasnak nem tesz jot plusz rontja a szerelhetoseget).
KAMELOT: normalisnak eddig is normalis volt, de vegre el is ferek kenyelmesen a hazban
.
Grózi: folyadekcsere kb egy 5-8ezres muvelet lenne, ami a nagyobb baj hogy legalabb 4-8 oras manover (ha a blokkokat rendesen kitakaritom akkor tobb). szoval max jovore. a 24pinest megigazitom meg, a 8ast viszont nem akarom elrejteni a VRM bordaja moge. X79 140Wos procival levizezve, agyalok hogy lehet kene egy 92es venti huzatot csinalni ra meg extran.
-
válasz
sestertius #57034 üzenetére
Nalam is hangos az 5400 as Samsung, szoval nalad hangosabb a gep mint a HDD-k , hat nem irigyellek
-
blu79
addikt
válasz
sestertius #56831 üzenetére
Szia, az oldalapot én ís ki kellett vágnom, mert ami volt gyárilag plexi az pici volt, aztán vágtam az üveget is
-
imibogyo
veterán
válasz
sestertius #56831 üzenetére
Itt nem volt "eredeti" plexi lap egyik esetben sem, sőt igazából egyik átalakított házamon sem volt gyárilag, kivéve a Cooltek U2-met. Pont ez a lényege az átalakításnak. Mindegyik házamra magam vágtam az oldalnyílást is.
És "sima" üvegvágóval lettek méretre vágva az üvegek.
Én fúrással nem is vesződtem (kivitelezhető, ha valaki nagyon-nagyon-nagyon türelmes, én nem vagyok az), egyszerűen ipari ragasztóval fogattam fel az oldallapra. Ma már ezekből is nagy a választék (van fekete is), így könnyen lehet úgy alkalmazni őket, hogy szinte észre sem lehet venni a ragacsot, mondjuk egy fekete oldallapon. De ez volt lényegében az első átalakításom tízen-éves fejjel, akkor tökéletes volt ez is, meg ez volt otthon.
-
Stirbi
addikt
válasz
sestertius #56810 üzenetére
Az elég komoly lehet. Én DS-el próbáltam, azért az is dobott rajta.
-
blu79
addikt
válasz
sestertius #56816 üzenetére
- igen , ezért nem akartam plexit, és köszi
- HAX- a tritonnak van alternatívája mégpedig a Lepa ami pont így néz ki csak a pumpán több a fekete, mo-n még nem kapható de reméljük lesz itt is és köszi
(#56818) lotTóni köszi neked is, a cicám is igen nézegeti a belsejét (hdd led ahogy villog picit bent is látszik, én nem látom de ő igen
)
-
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56805 üzenetére
Találtam egy nagyon jó kis leírást/szép kábelezést
Bár úgy se csúnya, ha egyszerűen csak a gép jobboldalára vezetem majd, mint ITT, ITT vagy ITT, és így talán a szellőzés is jobb.
Úgy látszik érdemes rákeresni a házunk nevére + cable management és ötleteket meríteni
-
Stirbi
addikt
válasz
sestertius #56755 üzenetére
Háttérben a Z-2300 befigyel
(#56756) KAMELOT-Had lássuk
-
hszilard666
veterán
válasz
sestertius #56801 üzenetére
2014 nyarán pedig kivitte a corsair a CES re.
Mondjuk itthon én sem láttam még sehol.
-
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56801 üzenetére
Arra én is
Kábelezésnél van valami amire figyeljek, vagy hogy érdemes szépen elvezetni? A gépház tetejében elvileg van hely kábeleknek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Nem rossz
Nálam már kiszolgálták az idejüket a kis samsung 320-as vinyóim. Raid0-ban voltak egészen ideáig, de kevés már a hely, így lesz csak egy 2tb-os.
A vezetékeknek nincs ilyen kis fül, amire rá lehet kábelkötegelővel húzni? Nekem van egy csomó, de eddig nem használtam ki őket.
Tegnap, hogy szántam rá egy kis időt, még jobb lett, de alul csúnya, ahol a tápomból kijön a csomó vezeték..
Lényegében tök mindegy, hisz a ház oldalát nem szoktam levenni, pedig szeretek gyönyörködni a masinámban
Viszont gondolkoztam már olyanban, hogy az egész oldallapot kicserélni valami plexi megoldásra, csak nem tudom, hogy lehetne a plexire füleket rakni, hogy felmenjen, mint a gyári oldallap.
-
Atke
senior tag
válasz
Pedig a kábelek közül a SATA (adat+táp) kábeleket a legkönnyebb elrendezés szerintem
-
KAMELOT
titán
válasz
Ez káosz? Látnád nálam mivan a 7 vinyó végett!?
-
kisza25
félisten
válasz
sestertius #56691 üzenetére
ez a gyári venije Scythe Katana 4-nek
kovy29: thx -
Destructo
senior tag
válasz
sestertius #56575 üzenetére
Corsair carbide 300r . Azért megnézném még egy is akár ,hogy férne mellé!
-
albert8
veterán
válasz
sestertius #35271 üzenetére
Adok neked ingyen kötözőt,ne ezen múljon
A ramhűtő meg felesleges szerintemJa és a cső ilyen kékes?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sestertius #35271 üzenetére
Csípőfogóval meg lehet könnyen oldani a kábelhelyzetet.
Viccet félretéve: ha rendesen szétválogatod őket és úgy tekered fel, akkor kevesebb helyet foglalnak.
-
becsitibi
senior tag
válasz
sestertius #32411 üzenetére
Méretes darab!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kinézetre és teljesítményre is odab*sz
-
smiti
veterán
válasz
Te jó ég! Ez hatalmas!
-
enormous
csendes tag
válasz
sestertius #31296 üzenetére
Szép ház, grat hozzá!
-
Normi™
őstag
válasz
sestertius #31296 üzenetére
Azért ez rendben van
-
Beretvás
veterán
válasz
sestertius #28919 üzenetére
Valojában a lap a kicsi.
s ettöl még nagyobbnak tünik.Micro-ATX.
-
Beretvás
veterán
válasz
sestertius #28916 üzenetére
Az ám Brocken. Szép nagy.
-
törölt tag
válasz
sestertius #28916 üzenetére
Ahogy látom Alpenföhn Brocken.
-
shteer
titán
válasz
sestertius #28444 üzenetére
korrekt
egybe van nagyon
-
Buda76
senior tag
válasz
Szép kis vas. Szerintem így jó, ahogy van.
Legközelebb inkább imageshack-re töltsd fel a képeket.
-
albert8
veterán
válasz
De
csúnya
szerintem is vedd ki azt a modult onnan meg a táp elől isÉn szereztem egy XFX gtx 285-öst
teszek fel pát shotot -
zH.
senior tag
válasz
Szép az a HAF.. bár én kivenném azt a VGA előtti modult.
-
válasz
Remek képfeltöltő, nem is értem miért nem a te géped a "legnépszerűbb képek" között van.
A gép pofás.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #28300 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
sestertius #28251 üzenetére
kösz megtettem !
akkor veszek "pár" gyorskötözőt!
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #28233 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sestertius #28197 üzenetére
Ott az alaplapom!
Én azt hittem hogy sokkal jobban rá fog lógni a memóriákra. 2. slotba simán lehet rakni magas ramot is ahogy elnézem.
-
Gerisz
addikt
válasz
sestertius #28197 üzenetére
Széép!
Majd eredményeket várok a hűtős topikba vagy logout-ra!
Én is kajtatom hónapok óta de sehol nincs itthon AMD-hez rögzítő.
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #28179 üzenetére
Nekem is tetszik ez a module, tök jól nézne ki, hanem is tennék bele vinyót, csak piros jobb lenne.Még pont van 3 szabad helyem.
Hol lehet rendelni ilyet?
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #28179 üzenetére
-
scope2007
addikt
válasz
sestertius #28166 üzenetére
így van.. ez egy cm 4in3 device module.. gyárilag van benne a kék 120as venti.
kb 5ezerért vettem boltba.. nekem megérte.Gaben01: éjjel nekem se megy.. csak egy kis kapcsoló hátúl a vga mögött és már nem is világít
-
Gaben01
őstag
válasz
sestertius #28166 üzenetére
Az egy 4-in-3 HDD module: [link], 3db 5,25"-ös helyre tudsz beépíteni vele 4db hdd-t.
Hasznos kis cucc,nekem is volt,én azzal kezdtem,hogy lecseréltem a világítós ventit. -
válasz
sestertius #28129 üzenetére
Nem te vagy a hibás, hanem én. Nekiálltam szerkesztgetni a linket, és ez lett a vége, elnézést
-
easy...rider
őstag
válasz
sestertius #28129 üzenetére
én azt hitem hogy azok a képek az aktuálisak,
de akkor lehet tényleg nem láthatóak a frissek.
-
válasz
sestertius #28004 üzenetére
Hát igen, nekem is volt Stacker T01-esem, de azt nem mertem felrakni az asztalra, így M-atx-re váltottam
.
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #27996 üzenetére
Igen gondolkoztam hogy lenne jó, majd megfordítom, hogy szívjon lehet úgy jobb, terelő véleményem szerint jó ha van, és felfele van a nyitott része, mondjuk nekem jobra állt, én fordítottam meg, videókat néztem, ott felfele...
A vga elé szerelhető tényleg jó, csak baj, hogy eltakarja a szép 480-at -
válasz
sestertius #27999 üzenetére
Nekem nagyon, már a második garnitúrát hajtom, bár már volt minden féle, és legjobban az 1200 (800rpm) és 120P-k (PWM) kombók váltak be
. A Noctua ventijei (amúgy vajszínű és barna) nekem hangosnak tűntek, így össze is csomagoltam őket és nemsokára meg is hirdetem, hátha ráharap valaki
. Amúgy pedig köszönöm szépen, a te géped se kutya, sőt nagyon is tetszik, bár én egy P183/193-ban tudnám elképzelni a dolgot
.
#28000 pottyantós: Neked is köszi
.
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #27990 üzenetére
Most teszteltem és szinte semmit nem ér az oldalsó venti
Szal lehet fentre teszem.
Betettem egy 12 cm-est a vga elé szerelhető ...-be, az kb 3 fokot hozott gta 4 alatt.+ arra a rácsosba betennék egy pici ventit, amit oldalra lehet tenni, az pont a gtx 480 hűtő csöveire nyomná a levegőt, tuti érne valamit
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #27990 üzenetére
Lehet felesleges :S
Csak mondom az nzxt-hez még egy ventit lehet kötni -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
sestertius #27974 üzenetére
Igazából nagyobb kupi van benne
A neonokat úgy kaptam mindig valami alkalomra, egyet sem vettem saját elhatározásból
Stribi: Amekkora por van benne nem hiszem h a kábel köteg jelentené a legnagyobb szellőzési gondot.
Most márciusban vagy a közeljövőben tervezem hogy cserélem a belsejét (lap proci memória videókari) aztán ha marad még pénzem lehet veszek egy pofás házat. Neonokat szerintem 2éve be se kapcsoltam talán még működnek a ventiből kiégett 1 led meg elég halvány szegény.. :/Hú jó h szólsz kitöltöttem
-
Oxi
aktív tag
válasz
sestertius #27965 üzenetére
Régóta megvan ez a házad? Volt alkalma porosodni?
Az Antec P180 házam, amit azóta is az egyik legjobbnak tartok, tetejében van egy 12cm-s venti, felette döntött rács. Szerintem ez a ház leggyengébb pontja. Legalábbis nekem ez okozta a legtöbb gondot: állandóan poros volt a rács, rajta keresztül a venti és az alatta fekvő cuccok. Valamint innen áramlott felém a zaj a gépből. Addig, amig be nem fedtem a lukat...
A CM-ben a fenti ventilátor felett van egy porszűrő?
Minek? Hogy a gép belsejében tartsa a port?
Eddig azt gondoltam hogy a gépbe szívó ventikre kell szűrőt tenni hogy ne juthasson be a por. De hogy a kifúvón legyen szűrő? Vicces. Vagy csak félreértettem valamit...
-
Gerisz
addikt
válasz
sestertius #27874 üzenetére
Biztos rámegy. Mert az tuti a 932 oldallapja. A plexire minek oldalra venti? Szerintem attól néz ki jól. Én mikor elsőnek vágtam plexi oldallapot vágtam rá 12-es venti helyet a vidkari fölé aztán nem volt ott 1 hétig mert telerakta porral a gépet. Amikor meg porszűrőt tettem rá akkor meg nem volt "nyomás" fölösleges lett.
Szerintem nem mutat jól ot a venti. Ezek nem a ventit mindenhova házak, jól kell kinézniük. -
Flashget
félisten
válasz
sestertius #27798 üzenetére
A tápot szeptemberben vettem..mikor pakoltam be a kuckóba
csaptam magam, hogy jobb lett volna modurális tápot venni
Az asus nagyon béna helyre tette a 24-es pines csatlakozót..körbe vezetve nem érne el a kábel, a lap mögött nincs akkora hely kivágva amin átférne a 24-es a 8-as pin csatlakozó átfért.
Mindegy most már..van hely hova rakni azokat a kábeleket amire nincs szükségem.
A szabályzó a 9500-hoz tartozik, de majd csere lesz. Egyébként nyáron lesz 6 éves és semmi baja csak a led már alig ad ki kék fényt -
smiti
veterán
válasz
sestertius #27789 üzenetére
Egységesre akarom megcsinálni, azt szeretném ha mindegyik venti teljesen egyforma lenne.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
sestertius #27747 üzenetére
sestertius: Nem esünk túlzásokba...
Köszi. -
Adonimus
senior tag
válasz
sestertius #27702 üzenetére
Régen nagy kocka voltam azért, éjjel-nappal Cod2-őztem, de már nagyon rég nem játszok. Néha néha LFS-ezünk egyet pár ismerőssel de csak a poén kedvéért.
Krisitinto: Mi nem tetszik a belsejében? Ha rajta van az oldala nem lehet belelátni nagyon, inkább csak a fényeket. És az, hogy nem tudnál játszani... hát tuti, hogy megszoknád egy idő után, elsőre nagyon fura az biztos de nagyon kényelmes.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #27688 üzenetére
Most úgy is ócccsó a ram, kicseréled, volt probléma, nincs probléma.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #27686 üzenetére
Na látod, erre gondoltam mikor ezeket a ramokat vettem
-
Blabcsi
senior tag
válasz
sestertius #27682 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
sestertius #27677 üzenetére
ugyanugyan..az övét ingyen csinálta..másoknak meg megcsinálja valamennyiért...egy kis plusz mindig jól jön,főleg ha annyi a manó mint égen a csillag... a nap süssön rájuk
nah..megpróbálom levázolni faternek mit is akarok..aztán meglássuk mennyi az annyi -
pottyantós
aktív tag
válasz
sestertius #27646 üzenetére
Szép nagy darab! Nem jött be a H50?
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
sestertius #27635 üzenetére
A teljes igazság az hogy a proceszor mögött a ház ki van vágva így ezzel viszont 2 probléma van: 1. Ha elkezdtem lefogatni a lapot a vezeték kitartotta és elkezdett meghajlani. 2. A lap hátoldala a proci környékén tele van apró kondikkal szóval nem túl szerencsés ott elvezetni. Egy rosz mozdulat és utánna nem halgatok zenét a gépen csak a lap csipogását
-
jegenye77
addikt
válasz
sestertius #27617 üzenetére
Jól mondod,nem mindennapi ember!
És még egyszer grat neki!
Remélem a kis módosítások után is rak fel képeket amik még hiányoznak és akkor láthatjuk a végeredményt. -
jegenye77
addikt
válasz
sestertius #27610 üzenetére
Egyáltalán nincsenek.Sőt végső esetben ruhásszekrénynek is jó lesz.
Vagy eltüzeli.A lakk miatt jól is fog égni! -
viperabácsi
addikt
válasz
sestertius #27597 üzenetére
köszi a tanácsokat amúgy nem sima rétegelt lemez hanem utólag lamináltam rá 1mm-esmahagóni furnérlemezt.Majd nyáron át szeretném fújni matt lakkal az
egészet mert a fényes nekem sem jött be.A kábelozást idő hiánya miatt hagytam
így majd elrendezem. -
Milka 78
nagyúr
válasz
sestertius #27574 üzenetére
Köszönöm!
A Yasha-áról...Nagyon meg vagyok vele elégedve,bár nehezen szoktunk össze.AMD-re csak keresztbe lehet felrakni,így alap az alsó tápos kuckó és a felső házventik.Az én házam épp,hogy elég neki,jobb lenne egy magasabb belső légtérrel rendelkező ház.Intelre természetesen bárhogy fel lehet rakni.A kariról elszívott meleg levegőt a két f12 pro ventivel ellensúlyoztam.Amúgy 1.48v-n Prime Large alatt 53fokon megfogta a procit.A Csati eléggé erős,én is gyengébbre számítottam.
Bocsi az offértzuchy : Köszönöm szépen!Igen úgy lenne az igazi,de sajnos idő és tudás hiányában...bár az optikai meghajtókat meg tudom oldani
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #27560 üzenetére
Még nem, de én már magam kitiltottam volna.
-
Oxi
aktív tag
válasz
sestertius #27550 üzenetére
Köszönöm.
Ezt a GT1000-t nem gyátja már a Zalman. Elődje a Zalman Fatality ház volt. Masszív, örök darab: helyenként 5mm vastag tömör aluminiumból összerakva, mágneses oldallapokkal, spéci merevlemez rögzítővel és egyéb érdekességekkel. Ebből a Z-Machine sorozatból az LQ1000-t,ami vízhűtéses, még most is forgalmazzák.
A GS-k a Zalman kommersz házai. Nincs közük a Z-Machine sorozathoz.
-
monosz
őstag
válasz
sestertius #27554 üzenetére
Hát jah.. Én 13 éves koromban álmodni sem mertem,sőt azt sem tudtam hogy létezik ehhez hasonló.
No mindegy,ebben a házban a tápegység ilyen formán megy bele,mondjuk elég magas a ház,talán ezért gondolták,hogy ez a megoldás.Hát ez van. Szerintem egész pofás lett.(#27555) ilyennincs: Tényleg az,lehet bele pakolni,és még így is szellős a kicsike.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #27537 üzenetére
Passzolom, de ne mindenütt jön le , leginkább az éleken, nembaj, leszedem róla, majd alkohollal tisztítás és kap egy alapozót, utána ismét festés,valószínű, azért jön le a festék, mert nem tapadt meg rendesen a felületen, vagy zsír vagy, az alap festésre nem tapadt jól, de ha megcsinálom másodszor, akkor remélem kiderül, legalább egy kis tapasztalatot szerzek.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sestertius #27535 üzenetére
Köszönöm
, de holnap kezdem előröl
, mert túl könnyen jön le a festék róla, szóval hígítóval leszedem, lecsiszolom, amihez hozzáférek, lealapozom, persze előtte, zsírtalanítom és kezdődhet ismét a festés, remélem utoljára.
-
monosz
őstag
válasz
sestertius #27519 üzenetére
Köszönöm.
Szeretem a TT cuccokat,főleg a nagy tornyokat.Kellemesen elfér benne minden,és a kábeleket is el lehet szépen tüntetni.Ráadásul mivel full Alu,és így a hőt is jól elvezeti.(#27518) erikthekippa: Neked is kösz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sestertius #27501 üzenetére
Köszi!
Ahogy nézem a topikjában, ő fekete 'selyem' festéket használt.
Megnézem holnap a szakinál, tud-e adni.(#27506): kell, főleg 4.4-en
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
sestertius #27490 üzenetére
Köszi
Rampage III Extreme. Próbálok majd rámenni a piros-fekete összeállításra. -
Gorneck
legenda
válasz
sestertius #27475 üzenetére
Jaja...
De ami vicces, hogy mind1 ennek a felállásnak mekkora házba pakolom bele...
Hőfokok így is nagyon rendben vannak.
A 24es tápkábel elrejtésén még agyalok, de sztem marad így.
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27456 üzenetére
Köszönöm a mindenre kiterjedő beszámolódat.
Kíváncsi lennék egyébként arra is, hogy mit tud H70 egy comobos léghűtéssel szemben.
Erről nincs információd? -
ilyennincs
tag
válasz
sestertius #27450 üzenetére
Köszi
Ezért nem szabad blogokat olvasni, sőt igazából semmit nem szabad megnézni, mert megtetszik és utána nincs megállás.
Esetleg ha több képet mutatnál, hátha tudnánk segíteni! -
albert8
veterán
válasz
sestertius #27450 üzenetére
Nem kellene eltüntetni mert ha esetleg be lenne harisnyázva akkor szép lenne
-
lalimano
tag
válasz
sestertius #27440 üzenetére
A háznak ez az állandó helye, de nem vakít egyáltalán, csak a telefon fényképezőgépe nagyon torzít, azért láttszik olyan erősnek a fény. Hát igen tényleg volt vele meló, de nagy részét még az előző tulaj csinálta (használtan vettem a házat, a belseje le volt fújva feketére, a tetején lévő két kapcsoló is be volt szerelve, meg a ház kábelei -pl a bekapcsoló gombé- már harisnyázva volt), én csak a neonokat meg a ledeket raktam be valamint a tápot gégecsöveztem.
Itt van még pár kép, sajnos jobb minőségűt nem tudok csinálni
001 002 003 004 -
GabN73
addikt
válasz
sestertius #27421 üzenetére
Egyrészt van milyen processzor hűtőt vegyek topic és van Léghűtés topic is
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27410 üzenetére
Várom.
Egyébként az is érdekelne, hogy milyen eredményt produkál a h70 egy combos léghűtéshez képest.
Mert ugyanannyi venti kell hozzá, sőt egyel több. De akkor mennyivel jobb a hatásfoka? -
Prison85
senior tag
válasz
sestertius #27410 üzenetére
Kegyetlenül szép lett. Egy apróhirdetésnél találtam, de talán ide is linkelte a tulaj. Ilyen belsővel "megáldott" gépet kár lenne eltitkolni a nagyközönség elöl.
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27403 üzenetére
Érdekelne, hogy mire jutottál a ventik variálgatásával h70-nél.
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27403 üzenetére
Jobb az feketén, szebb is feketén, kicsit melóztam vele.
Talán eladni is könnyebb lenne így. -
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27401 üzenetére
Az a bajom vele, hogy nem fekete a bele.
A 922-t is én fújtam le, de többet nem akarok ilyennel szórakozni. -
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27391 üzenetére
Már le is mértem, nem hagyott nyugodni a gondolat.
Kell egy 932 -
aero.
veterán
válasz
sestertius #27397 üzenetére
Úgy kell, hogy a H50 mindenképpen belülről kifelé fújja a meleget. Tehát mindkét ventilátornak kifelé kell tolnia. Ugye ahol a meleg van, az a radiátor. Ezt a belső ventilátor a benti meleg levegővel együtt áttolja, majd a másik ventilátor pedig kitolja a házból. Ebben segít neki a két felső, de ha a radin lévő befelé fúj, akkor a 40 akárhány fokos levegőt rátolja a memóriákra, meg a processzorra vissza. Egy fölösleges légáram keletkezik a házban, ami felborítja az elölről hátra egyensúlyt.
-
törölt tag
válasz
sestertius #27395 üzenetére
befele fúj a ventilátor. arra gondolt aero, hogy így bent marad a levegő és így sokkal melegebb a processzor is. fordítsd meg a ventilátort, tényleg lenne értelme.
-
aero.
veterán
válasz
sestertius #27379 üzenetére
Miért hagyod bent a processzor melegét a házban? Én megfordítanám azt a ventilátort.
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27389 üzenetére
922-ben 23-as mind, nem?
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27385 üzenetére
Az a baj vele, hogy nem 23cm-esek a ventik.
Nagy hátrány szerintem. -
pottyantós
aktív tag
válasz
Nagyon jó!!!!!
Beleszerettem ebbe a házba!! Oldalsó ventinél milyen az a porszűrő?És látom felülre egy quad radi simán berakható?
-
albert8
veterán
válasz
Na megvetted mégis
szerintem nekem túl nagy lenne és nem is tetszik annyira
-
pincehely
addikt
válasz
Nagyon pofás a HafX.
Nekem 922-van, azzal is nagyon megvagyok elégedve. -
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27377 üzenetére
Ha egyedit készítesz, akkor annak azért nagyobb az értéke, mint a gyárinak, de közel sem biztos, hogy jobb lesz az összhatás.
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27375 üzenetére
Nem a modding a lényeg, legalábbis a szememben nem az.
Jól megválogatott gyári cuccok is lehetnek ugyanolyan különlegesek, vagy szépek.
Tehát várom a képeket! -
zH.
senior tag
válasz
sestertius #27365 üzenetére
@simii16:
@albert8:
@pincehely: 1/4 arányban van keverve, alapból kb. olyan kék ,mint az első képen. viszont így nagyon vadul megy benne a cucc.
újracsövezem ( szerintem jövőhéten ) . lehet vastagabbat veszek ,elnéztem és öngyújtóval kellett tágítani. - de legalább úgy rajtavan ,hogy csak levágni lehet.
eredetileg picit arrébb lett volna a tartály ,és nem így ,ezért hosszúak a csövek. jövőhéten majd pont méretre vágom.
-
TomiLi
addikt
válasz
sestertius #27353 üzenetére
azért írtam, hogy le vagyok maradva, mert hirtelen megörültem a tj11-nek a silverstone honlapján, és csak utána vettem észre, hogy már tavasszal szóltak hírek róla...
arra lennék kíváncsi, hogy a TJ11-ben mennyi a műanyag. A teteje is full aluminium?
Az FT02-nek is ilyen elrendezése van, és annak azt hiszem műanyag a fedele... -
pottyantós
aktív tag
válasz
sestertius #27342 üzenetére
Remélem összejön! Kíváncsian várjuk a tapasztalataid a 922 topicban! Am én nekem is az X lesz a következő házam..
-
pottyantós
aktív tag
válasz
sestertius #27334 üzenetére
De azért maradsz a HAF szériánál?
Mi lesz a 922 sorsa, eladod?
-
TaaT
nagyúr
válasz
sestertius #27324 üzenetére
a ninja egy microatx lapon van, a tied meg atx-en... a ninja 1cm-el kisebb, magasság egyforma
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
sestertius #27322 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
sestertius #27322 üzenetére
Ez Ninja 3, kisebb, mint a Mugen. Vagyis elég közel van hozzá, lehet azért látod úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest