- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hszilard666 #56843 üzenetére
Neem, AMD R9 390
blu79: Az a gyári hűtő. Jól néz ki, de tervezem lecserélni valami halkabbra és jobbra. Ennek még minimumon is van egy kis zúgása és csak kézzel lehet állítani az erősségét 3 fokozatban.
Lehet, hogy 2db Lepa Bol lesz elől, vagy 1 db 20 centis vagy még 2 db vmi más. -
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56805 üzenetére
Találtam egy nagyon jó kis leírást/szép kábelezést
Bár úgy se csúnya, ha egyszerűen csak a gép jobboldalára vezetem majd, mint ITT, ITT vagy ITT, és így talán a szellőzés is jobb.
Úgy látszik érdemes rákeresni a házunk nevére + cable management és ötleteket meríteni
-
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56801 üzenetére
Arra én is
Kábelezésnél van valami amire figyeljek, vagy hogy érdemes szépen elvezetni? A gépház tetejében elvileg van hely kábeleknek.
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék bekapcsolódni a leendő gépemmel
Ez eddig az első gép, amit teljesen alapoktól én rakok össze (élesben) és az első, amibe minden alkatrészt én választok megSzerintem nem lesz nehéz összerakni. Még a képről hiányzik egy 15cm magas Arctic Freezer i32 félpasszív hűtő, egy félpasszív EVGA tápegység és egy 19db-s 20cm-es piros ledes ventillátor a gyári helyére (az elvileg nem olyan halk működésű és ez nagyobb is). Ezek nem voltak raktáron, ezért várnom kell még kb péntekig. A házba belefér a 30cm-es videókártya is
Elméletileg csak a 2 házventinek lesz hangja netezés/filmnézés közbenEddig tehát itt tartok (üres):
Mini ITX-hez képest nem kicsi
és jól meg lesz tömve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master H500P Mesh Fekete számítógépház eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged