Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék bekapcsolódni a leendő gépemmel
Ez eddig az első gép, amit teljesen alapoktól én rakok össze (élesben) és az első, amibe minden alkatrészt én választok meg Szerintem nem lesz nehéz összerakni. Még a képről hiányzik egy 15cm magas Arctic Freezer i32 félpasszív hűtő, egy félpasszív EVGA tápegység és egy 19db-s 20cm-es piros ledes ventillátor a gyári helyére (az elvileg nem olyan halk működésű és ez nagyobb is). Ezek nem voltak raktáron, ezért várnom kell még kb péntekig. A házba belefér a 30cm-es videókártya is
Elméletileg csak a 2 házventinek lesz hangja netezés/filmnézés közbenEddig tehát itt tartok (üres):
Mini ITX-hez képest nem kicsi és jól meg lesz tömve
[ Szerkesztve ]
-
skyli
senior tag
válasz sestertius #56801 üzenetére
Arra én is Kábelezésnél van valami amire figyeljek, vagy hogy érdemes szépen elvezetni? A gépház tetejében elvileg van hely kábeleknek.
-
skyli
senior tag
válasz sestertius #56805 üzenetére
Találtam egy nagyon jó kis leírást/szép kábelezést Bár úgy se csúnya, ha egyszerűen csak a gép jobboldalára vezetem majd, mint ITT, ITT vagy ITT, és így talán a szellőzés is jobb.
Úgy látszik érdemes rákeresni a házunk nevére + cable management és ötleteket meríteni
[ Szerkesztve ]
-
skyli
senior tag
válasz hszilard666 #56843 üzenetére
Neem, AMD R9 390
blu79: Az a gyári hűtő. Jól néz ki, de tervezem lecserélni valami halkabbra és jobbra. Ennek még minimumon is van egy kis zúgása és csak kézzel lehet állítani az erősségét 3 fokozatban.
Lehet, hogy 2db Lepa Bol lesz elől, vagy 1 db 20 centis vagy még 2 db vmi más.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest