- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Krisinto #27809 üzenetére
Nagyon szuper gépeket látok itt grat mindenkinek srácok, ez már művészet..
Coolink SWi2 rendszerhűtökkel maximálisan elégedett vagyok én is bár most a tápomat kezdtem picit jobban hallani mint korábban alapon kb annyival nőtt az alap fordulat amennyivel csökkent a többi és hát terhelésnél és felmegy szépen..
Thermaltake Soprano házam van jól szerelhető egész jó kis házikó de picit olyan érzésem van mellényúltam az összerakásnál, jobban át kellett volna gondolnom a kuckó kérdést.
ittakary fórumtársnak nagyon tetszik a gépezete, jók a képek!
-
TomiLi
addikt
válasz
Krisinto #26928 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
Még az oldalain lesz kisebb igazítás, és a HDD tartót kell befejeznem...
Egy két apróságot még kell vennem (Tetszik a Lian Li dvd rom előlapja, meg kell még egy hdd is)
Ezen kívűl még a tápot kell harisnyázni.(#26929) Gorneck23 : Fején találtad a szöget! Ez a gép tetszett meg nagyon, amiből sok ötletet elcsentem...
Nekem még annyi előnyőm lesz a helyet illetően, hogy egy kis SFX táp lesz a gépben...
-
Stirbi
addikt
-
total90
veterán
-
-
ffodi
veterán
válasz
Krisinto #25696 üzenetére
Világos, de mivel a gyári venti piros, azért piros cuccok kellenek. De ha csak piros van benne, az nagyon egyhangú. Volt még itthon pár kék cuccom, azokat beletoltam. Szerintem összhangban vannak.
Meg ugye azt ne feledjük, hogy a kép nem adja vissza teljesen a valóságot.
-
for3l
senior tag
válasz
Krisinto #25673 üzenetére
természetesen ötlet jöhet mindenkitől! ebben a ventiben az a jó, hogy ismerem, mert ilyen van a musashi vga hűtőn (vagy vmi nagyon hasonló pwm-es 1000-2000-es verzió) és volt már szerencsém hozzá, halk és elég jól kavar, de egyben jelenleg számomra kiesik körből, mert 100mm-es és csak 120-as vagy 140-es jöhet szóba
(de mivel 140-esből nem igazán van slim - legalábbis nem tudok róla - marad a 120)
BR4D, majd igyekszem
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Krisinto #25651 üzenetére
napközben lesz szebb is
meg picit közelebb is, a hátlap hűtése pl egyáltalán nem látszik.
egyébként eszembe jutott, hogy a házhoz kaptam 8 darab ragaszthatós (kioldható) kötözőt, azokkal lett a kábelezés elrendezve. sima gyorskötözni nem akartam (ahol nem volt muszáj, vidkarira kell), esetleges gépátrendezésnél az macera.
szóval köszönöm a bíztatást!
elrettentésképpen: egyébként volt az ilyen is, még a codegenes átmeneti időben
viszont bármennyire is ocsmányul nézett ki, a gyakorlatban megfelelően volt hűtve minden komponens (az IFX14 nem fért be, a Corsairt visszacseréltem az FSPre, a vinyók nagyrészét meg meg se próbáltam beszerelni).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Krisinto #25596 üzenetére
Jaja, használtan vettem a kuckót itt a ph!-n és rajta volt már, nem volt szvem lekaparni, engem sem zavar.
Meg az elején lévő ROG-os Asus matrica se.Jaja Sytche ventik vannak felül, hátul Raidmax és elöl meg a gyár CM venti van. Egész szellős így.
zH.: Előtte OCZ Platinum volt de ott döglött volt a 3-ból az egyik modul aztán Corsairt kaptam gariból vissza. Az is jó, a nagyobb borda miatt sokkal kevésbé melegszik mint az OCZ és feszben is kevesebbel beéri mint az OCZ. Szóval csak elismerően tudok nyilatkozni ezekről a Dominatorokról.
aero.: Az a baj, hogy az ATX pin nem ér körbe ha hátul vezetem el. Hosszabítót meg lusta voltam venni még.
Ha meg már az nem megy körbe akkor a többivel se vacakoltam, úgy is szét kell majd kapjam az egészet ha végre rászánom magam a rendrakásra.
mod:
spuros: Ettől egyedi.
-
Zefír
őstag
válasz
Krisinto #25472 üzenetére
Kikapcsolt állapotban, csúnya lenne, ha rázna
Egyre több háznál panaszkodtok, alaplapi tálca rezeg, előlap rezeg, akkor csatlakozom, GMC Toast R2-t senki se vegyen, Az előlap lepattan, kábel renezés nuku, DVD író olyan mértékben ráz, hogy ha telepítettem, kivettem a házból a DVD-írót..
-
válasz
Krisinto #24923 üzenetére
Akkor az OBI baromi drága.
Én 200 Ft-ért veszek 100 db-ot.
De csak mert most drágult, eddig 1Ft/db volt.
Úgyhogy érdemes benézni helyi kis barkácsboltokba.csokad: Ezt a topikot ismered?
(#24922) gooool: Az igazi google-s oltás így néz ki:[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Krisinto #24888 üzenetére
A fekete ennyi..., itt találsz más típust is ami nincs szálankét harisnyázva vagy egyátalán nincs...aztán lehet otthon vele szórakozni...én már csináltam toldót tápot is...4-5 éve (szálanként kb 1 éve)...és megmondom őszintén én nagyon örülök ennek mármint, hogy gyárilag készen vehető...mert munka mellett már nem nagyon állnék neki otthon ezzel szórakozni van jobb dolgom is.
-
törölt tag
válasz
Krisinto #24770 üzenetére
ha már itt tartunk, rohadtul nem érdekel, hogy hova való, csak legyen már vége ennek az egésznek! részemről vége, nem fogom többször elmondani, ha mégegyszer offolni látok valakit, jelenteni fogom a megfelelő topikban, és nem fognak érdekelni a következmények! nyugodtan anyázhattok majd és nevezhettek spiclinek, nem fogom hagyni hogy a normális emberek a trollkodás miatt egyszer csak felszívódjanak a topikból!
PONT.
-
Gerisz
addikt
válasz
Krisinto #24706 üzenetére
Nem ide, de már ennek a topiknak úgyis mindegy mert chat szoba lett belőle.
A Scythe tulajok topikjába inkább. Egyébként jó minőségű (nagyon jó) olcsó áron. -
UdVi86
aktív tag
válasz
Krisinto #24676 üzenetére
A SATA tápkábel csatlakozóiról szépen le lehet pattintani a tetején lévő műanyagot és utána kiszedni a vezetékeket ( link ). A két vég csatlakozót meg úgy szeded szét, mint egy venti csatlakozót. Arra azért figyelj mit honnan szedtél ki (a tápba csatlakozónál főleg vigyázz, mert két szál keresztben van bekötve).
-
kelzsoca
félisten
válasz
Krisinto #24664 üzenetére
Zsugorcsőből nagyobb kell, mint ami a harisnyához kellene alapból (sata kábel esetén)
Arra kell figyelni hogy olyan zsugorcsövet szerezz be, amibe a sata kábel feje szépen belefér.
Ha biztosra akarsz menni akkor viszel magaddal egy sata kábelt, és ahhoz választod ki a megfelelő méretű zsugorcsövet.
-
törölt tag
válasz
Krisinto #24661 üzenetére
persze hogy jobb. nem elég, hogy olcsóbb, de még garancia se vész el. egy corsair táp elég szépen be van harisnyázva, arra ráteszel egy 24pin hosszabbítot és kész. marad a táp és a garancia is. ha ügyesen elrejti az ember, akkor ugyanannyi, hogyha alul 1 nagy köteg megy be, mint 24 kicsi. nem annyira látszik szvsz. jó én könnyen beszélek, behúztam az összeset kötegelővel, és észre se lehet venni a 24eset a pcie-októl meg sata/molex-ektől.
-
Stirbi
addikt
válasz
Krisinto #24621 üzenetére
nagyon pofás lett, valamelyik nap fogom tisztittani a házat akkor lövök pár képet, multkor nem volt rá időm, itthon dolgom volt
BR4D-izgatottan várjuk a képeket
total90-nagyon megfogott ez a moddod, igen bejön
ffodi-haf 922 áh
, 1 hete azon jár az agyam,hogy kéne egy ilyen házat vennem
(#24647) Krisinto-kényelem legyen az első szempont ne az már hogy hogy nézki ha itt vagy ott van a dvd rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest