Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Átköltöztem egy aránylag kicsi mATX házba, a jobb szellőzés érdekében.

Kapott egy jobb cpu hűtőt és 7db BQ Pure Wings 2 házhűtőt, amik elosztóval az alaplapról vannak vezérelve. Idle ~3-400rpm, load ~600rpm.
A hátulja lehetne szebb, erre nem szántam elég időt, de nem számít.
USB wifit is belülre tettem végül (volt egy alaplapi kábelem) és vágtam a táp alá porszűrőt. -
lofagi
addikt
Ettől a sráctól rendeltem, küldtem neki képet, hogy hogy néz ki a bill-em és arra csinált speckó színezést.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Stewenke
üzenetére
Hát, nehéz jót tenni, pláne mikor ilyen apróságok kimaradnak a megcélzott felhasználásból.
A kedvencem:Delikvens: kéne egy gép, occsón, férjen bele 100e-be (ezelőtt úgy 6 éve), új cuccokból.
Én: mire is kell ?
Delikvens: hát semmi komoly, csak játékra a gyereknek.
Én: Hmmm... miféle játékokra ?
Delikvens: elsorolja az aktuál címeket...
Én: (grimaszolás, fájdalmas nézés, miegymások) háát, ez kb. talán egy közepes VGA-ra elég lesz, vagy egy jó alapra, IGP-vel.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Stewenke
üzenetére
Hát, B660-as kotla lapban az i5-13600k (mivel B660-as a lap, nincs OC), ergya 23500 pöttyöt hoz.
Renderhez nyilván nem az 5600X passszol (bár lehet vele), inkább 5900X/5950X vagy az újabb AM5-ből. De full rendernek ott a TR4 vagy az Inteles megfelelője.
A hardvert a célszoftver határozza meg, akkor lesz tuti.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Stewenke
üzenetére
Azért az "csak" egy laptop CPU, vissza van fogva nem is kicsit.
így még az alap 5600X-em is elkalapálja, pedig az csak 6/12-es CPU.
#70578Laraxior: passzolom, régi cucc lehet, mert s462-es motyóval jött réges régen, és tényleg full vörösréz.
Nem volt kedvem egy próba erejáig a lefogatásokkal molyolnom, így rádbtam pasztával, meg mellette ott fekszik a Zalman CNPS 9700 NT, azt dugtam rá hogy ne keresse a CPU ventit. -
Grave_444
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Keress magadnak, elbeszélünk egymás mellett.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Elég sok közepes kártyának is.
Konkrétan az én 3060-am se férne be egyikbe sem, 51 mm vastag.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
jokeph
üzenetére
Végigpróbálgattam, nem úgy működött ahogy elterveztem.
Játék el sem indulgatott, stb aztán feladtam. Lehet hibás volt a kártya vagy a táp, vagy a lap nem bírta. Ki tudja már. 6-7 évvel ezelőtt volt.
Megmaradt az Abit NF7-S a radeon 9600zal ilyen célra.
A többire meg az előzőben írt konfig. 
-
jokeph
nagyúr
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
-
jokeph
nagyúr
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Látom milyen ház, de ebbe se fér be normálisan egy vga. 2 slotnál vastagabb egyáltalán nem, ami a mai kínálatban nem ritka. NZXT H210 szintén emiatt felejtős.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
csumpa93
üzenetére
Pofás, igényes kis gép, viszont sajnos az a táp-vga páros nem az igazi.
Szerinetem alig kap levegőt szegény kártya.Tökéletesen látszik mennyi "felesleges" tér maradt, azt nyugodtan tervezhették volna az említett 2 alkatrész közé. Ha a táp a felső front venti helyén lógna és alulról is fújna be 2 hűtő, jobban tetszene.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csumpa93
tag
"Hosszú" idő után újra visszatértem a PC-hez.

Sokáig PS5-ön játszottam, de rájöttem, hogy nagyon szeretek a régi játékokkal játszani.
Visszafele kompatibilitás miatt Series X-ben gondolkodtam, de végiggondolva, ha Hapróról "összekukázok" egy PC-t, lehet jobban jövök ki.
És igen
olcsóbban, mint egy series x összeraktam egy gépet, így innen-onnan összeválogatva és tökre boldog vagyok az eredménytől. MiniITX build volt a terv és össze is jött. -
LLKobe
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
aki férfi létére azt mondja nem szereti az nem ért hozzá
Vagy csak ne általánosíts mint egy 10 éves, és fogadd el hogy nem mindenki egyforma.
Én is utálom a sört, a whisky-t meg szeretem. Nem szeretem a focit, a kosárlabdát meg igen. Akkor kevésbé vagyok férfi mint te? Hagyjuk már 🙂 -
Grave_444
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Egy igazi férfi az nem iszik sört, hanem vedeli.

Egyébként igen, azért általánosságban egy férfias ital.
Belemehetnénk itt a fajtákban, de aki férfi létére azt mondja nem szereti az nem ért hozzá és neki a sör egy olcsó, gagyi, magyar kukoricás lager képében jelenik meg.
Bárkivel meg lehetne szerettetni egy komolyabb példányt, akár a hazai kraft piacon.
Most küldenem kellett volna egy képet a ma esti adagról, hogy ne legyen teljesen off, de sajnos később nyitottam meg az oldalt.
Energiaitalnál kevés károsabb boltban vehető fogyasztási cikk létezik.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Konkrétan rühellem a sört, de bor az jöhet.

Hozzászólva a csokihoz, meg a colához: én teát iszok, télen ipari mennyiségben, mert az piszok jó. Néha becsusszan hétvégente egy energiaital, de szigorúan csak egy. Tény, nem egészséges, de őszintén, ma mi az? Jóformán a levegő sem, és ha már el kell patkolni, legalább addig érezzük jól magunkat.
-
KAMELOT
titán
-
Laraxior
titán
Sör se?
Mi van veletek kislányok...
Azt ne mondjátok, hogy nyáron a 40fokban nem esik jól egy hideg, gyöngyöző sör... -
válasz
Stewenke
üzenetére
Az édességnél (cukor ) nem sok egészségtelebb dolog van. Sajnos én is ésességfüggő vagyok ,de az utóbbi 1évben lecseréltema a csokit/jégkrémet stb-t a kevésbé ártalmas verziókra (diabetikus nápolyi / zero sugar tejberizs / keto sütik / 85% -os étcsoki < ez ráadásul ugye full egészséges )
Ha jobban érdekel a téma : [You May Never Eat SUGAR Again... Challenge ] -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nagyon jó, ilyet még nem láttam.
Mennie kellene..