- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Jó az a kisasztal, csak kár hogy szemből nem fér be a lábak közé egy "normál" méretű billentyűzet. Laptop alá viszont tök jó volna a furatok miatt, alá meg be lehet tenni egy normál egeret, vagy pl. a tápot ...
Én meg a saját tappancsain tartom az erősítőt(végezze el az a feladatait). Van egy 40 éves is, az alatt gyárilag "egyszerű" gumilábak vannak.
-
bajnokpityu
félisten
nonono, elismerem az aktiv dobozokat, de inkább annak ajánlanám, aki nem akar pöcsölni. jelenleg jobb hangot kapni diszkrét elemekből, mint aktivból azonos áron. azért nem irtam oda a szerintemet, mert te se.
mindketten saját meritésű tapasztalat alapján mondjuk, de szerintem oda kéne mindkettőnknek irni a szerintemet.
aranyosak, praktikusak, aki el akarja kerülni a csereberét, annak tökéletes megoldás olcsón is, drágán is, de azt nem kéne kijelenteni, h adott pénzt ne lehetne jobban elkölteni különálló eszközökre.
-
fehér_ember
addikt
Jól néz ki benne az a dupla toroid
Az erőről jut eszembe: Múltkor próbálgattam az AVC-A1D-vel egyre nagyobb hangerőn a dolby-s amaze demót, természetesen a frontokra irányított mélyhangokkal (külön mélynyomóm amúgy sincs). Nagyon durva mélyek vannak abban az égzengésben, a 4 Ω-os dobozaimon egy bizonyos hangerőnél a nagy Denont is megfektették. Szerencsére kicsivel később újra működött. Az össz. 4db. ~21cm-es tányér elég alacsonyra lemegy, úgyhogy ilyen demónál közepes hangerőn is éreztetik (szó szerint) hatásukat.
-
Abdallo
csendes tag
Nekem volt Atoll AM80se-m, amit egy Amphion Argon 1-el használtam, számomra jó páros volt, nálam csempészett a hangképbe egy kis pezsgést, a középtartományt kellemesen édesítette.
Én jelenleg is egy Atoll SDA100-at használok, én jól el vagyok vele.
Az általad említett hangsugárzót nem hallottam még, így nem tudom jó páros lenne-e.
Ráadásként az Atoll in100se árkategóriájában bőven van választék. -
törölt tag
Segíthetek?
Hibrid? Az szar.
Toroid? Fos.
Csöves? Felecsd L
Kínai? ???Különben is 600K, legalább, használtban. Nem is ajánlom szívesen, de legalább van benne valami. Hallgasd meg, tényleg mozog benne valami. Van egy külön kiadás, na az igen, de kényes. Ezüst kábellel sokat javul. A kábeleket csak tömör látszó betonon vezesd. Azon szép. Hájend áram, feltétel. Ha lehet, dél elött hallgasd, usb-ről ne. Ketten menjetek érte, egyedül nem bírod. 12 óra fölé nem tekerjük. Na, azzal, azzal olyan szinergia van, térdre rogysz. Majd tuningolod, házilag, sima ügy. Ha meg nem jött be, mehet az avx-re. Duplájáért, a tuning felár, persze.
-
fehér_ember
addikt
Azért 2*40W nem tűnik annyira kevésnek; mindenesetre járasd.
Szerintem optimális esetben is szokott kelleni a rendszernek minimum tizenvalahány óra, de ha pl. új a hangszórókábel akkor annak akár 30 is (tápkábelnél még több is lehet; és akár a hangszórók, erősítő ...stb. is igényelhetik a járatást). Úgyhogy egyből nem kell elkeseredni ha kicsit erőtlennek hangzik; változni fog, előbb-utóbb meg fog jönni, vagy legalábbis jobb lesz a hangja. Persze kérdés hogy az úgy már elég lesz-e. -
TeeJay
félisten
ja nem a Mackie volt drága hanem én a DAC-ra kerestem rá és 500font körüli árakat láttam
egy magyar oldalon meg 220ezer volta Mackie helyett meg akkor a KRK Rokit 6G3-ra már össze raknám vagy a Pioneer DJ S-DJ60X is tök ugyanúgy néz ki, szerintem ugyanott gyártatják is őket
el kell mennem meghallgatni hogy egy ilyen stúdió monitor jobban szól-e mint a Microlab
aztán ha utóbbi is megfelel az én zenehallgatásomnak akkor jó az bőven panelbaha meg nagyon gyenge a Microlab akkor két darab KRK vagy Pioneer még nem vészes
DAC meg nekem nem kellene
csak végre találjak valami kütyüt aminek van két bemenete, egy hangerőszabályzó meg hátul két XLR vagy 1/4" Jack és jóccakát, lehessen váltani a két bemenet között a poti meg állítsa a hangerőt -
TeeJay
félisten
köszi
ez a Lindy valami piszok drága
220ezer a kis kütyü és mellé még kell a monitor hangfalból kettőakkor inkább már jó a KRK Rokit 6G3-ból egy pár 110-ért meg mellé valami kütyü amibe bemegy a laptop meg a TV hangja kifelé meg a hangfalba és van rajta egy hangerő állító
vagy a Microlab Solo 9C 75ezerért amin meg kompletten ott van minde
szerintem utóbbi kettőt elmegyek valahova meghallgatom és ha meg felel az igényeknek bevállalom
a panasonic-ot meg eladoma Microlab vállalható amúgy vagy kontár mandarin kínai csíkszemű gagyi minőségű hangszórók
meg tré erősítője van vagy használható?egyébként a Microlab azét tetszik mert HDMI ARC bele megy és akkor két legyet egy csapásra
TV-t is tudok tolni rajta meg van AUX is amire meg mehet telefon,laptop vagy PC isa 128kbit-es forrást meg nem tudom kihagyni mert az összes DJ mix amiket tolok, youtube-on van(talán még ennek van legjobb minősége), mixcloud-on (70kbit aac), soundcloud-on(128kbit mp3)
meg netrádión ami 256kbit mp3amit meg lekapok zenét igyekszem mindet 320kbit mp3-ban, szóval erre kell csak meg TV-hez
-
TeeJay
félisten
jól néz ki kérdés mennyire kínai barázi minőség ez
ha már eladom a panasonic-ot és pénzt adok ki új hangfalra akkor valami normális minőséget próbálok
elhagynám már a műanyag házas kamuhifiket és megcéloznék egy közép minőségeta Focal Alpha meg a KRK Rokit amit ajánlottatok gondolom már egy értelmes szett lenne
igaz ott 1 hangfal 60-80ezer ez a Microlab meg 1pár 80ezer
azt hiszem sokat fogok még agyalni hogy mi legyen a befutó -
TeeJay
félisten
oké 100-150ezer között nézelődök!
PA akkor csak drágán lehet normális minőség? meg gondolom ahhoz valami értelmes erősítő is kell (Pioneer, Denon, Onkyo, Kenwood és társai) és úgy már bőven 200 felett járunkamit régebben ajánlottatok KRK Rokit aktív monitor hangfal?
az van 5-6-8-10-12" abból a 6" és 8" már tökre elég lehet csak kell hozzá valami cucc amit távirányítóval tudok vezérelni és hangerőt állítjaSchumiBácsi
megnéztem a videót besza behu, eszméletlen milyen kínai fos minden hangfal
a fickó meg hihetetlen forma, végig nézem minden videóját
mert én is azt hittem hogy a JBL Jamo és Magnat milyen profi cuccok... -
TeeJay
félisten
10" is bőven elég a mostaniban 17centis a mély és az is le van tekerve félre
10" meg 25centi szóval az már bitanga mostani mini hifi és van benne dupla kazettás deck, 5CD-s lejátszó, rádió meg minden, akkora a központi egység mint a hangfal
ha lenne egy kisebb erősítőm azt el tudnám dugni az asztalban a két PA hangfal meg a szoba két végebe aztán pá az elvan évekig
a mostani tri-amp aztán adtak hozzá 1,5méter gyári kábelt, újra kellene kábelezni ha el akarom rakni messzebbre meg a tri-amp miatt nem tudok venni kicsi erősítőt hozzá mivel a kazetta cd rádió mind felesleges csak erősítő kellene nekem AUX-ra meg távirányítóval ennyi
szóval ilyen 10" PA hangfal meg valami erősítő használható zenére?
-
Ear001
addikt
Olcsón jót, régit, és könnyen eladhatót? Tudod, ebből a négyből legfeljebb kettő játszik egyszerre.
Az a Bowers nem éppen könnyen hajtható darab. Ami igazán menne hozzá korban, minőségben az mondjuk korai Exposure, Naim, esetleg MF A osztál. Vagy éppen Ion, ami tud hajtani, de az nagyon alsó határeset. Csöves felejtős. Igazából egy ilyen fullra tömött csillapított dobozhoz, bonyolult keresztváltóhoz kell olyan 100 watt, de minőségi watt, hogy megszólaljon. Na innen kezdhetsz kalkulálni.
-
AMDFan
addikt
Alapvetően nekem ez nem volt célom, csak meg lettem szólítva. Sajnos be lett ide linkelve egy hozzászólásom amit a másik topikba írtam, és nem tudok elmenni szó nélkül a történések mellett. Sajnálom ha a stílusom támadónak hat, én pedig a lenéző stílust nem igazán szeretem. Sajnos nem tudok jobb szót használni arra aki képes megvenni 140 ezer Ft-ért egy tápkábelt. Az egy szerencsétlen. De a 100 ezer körüli IC kábelek is megérnek egy misét... Szerintem parádés, hogy 100 ezres IC kábellel hallgatja vissza valaki azt a felvételt aminek a felvételén a mikrofont mondjuk egy normál Klotz kábellel kötötték be.
-
AMDFan
addikt
Megmondom őszintén, hogy baromira nem érdekel az, hogy senkit sem fogok meggyőzni azok közül akikkel vitatkozok, ez nem célom. A célom inkább az, hogy aki ide téved readonly módban, azt hátha elgondolkotatja egy pillanatra az, hogy talán ahelyett hogy a "döngő kábel" helyett vásárol 2x annyiért egy "megfelelő hangú" kábelt, majd megpróbálja magával elhitetni azt, hogy most már jól szól a rendszere, inkább húzza el a rohadt kanapét a faltól, rendezze át a szobáját, vegyen basszuscsapdát, vagy akármi más értelmes és célravezető.
Ha unalmas, javaslom ugord át a hozzászólásaimat. Nekem meg az unalmas, hogy arról van szó, hogy hány ohmos hangfalakat tudunk rákötni az erősítőre. Na az rohadt unalmas. Le van írva...
-
Dorian
félisten
Jó lesz ez. Tegnap a mozit állítottam be, az nagyon, sokkal jobb most, örülünk Vincent.
Egyrészt az üléspozíció miatt (jóval előrébb ülök most a hátsó faltól) a körülölelő tér, másrészt a mélyek sokkal pontosabbak, és rárakódásmentesebbek, ezáltal a mélyátvitel dinamikája is sokat javult.
Úgyh gondolom a sztereóval sem lesz gond, hiszen ugyanaz a szobaakusztika, sőt a moziból kiindulva most már azt várom, h jobb legyen mint voltCsak még a frontok pozíciójával játszani kell kicsit, de sztereóval foglalkozni még nem volt időm.
-
Asanto
tag
Köszönöm. Viszont ha jól gondolom ehhez még vennem kell minimum egy külső dac-ot ugye?
Így viszont már nem férek bele a 100k határba.
Amit írtam Steinberg ur-12 az jó lesz pl?
Mert az ~32k, hangfalanként kb 35-40 k az amit így rá tudnék még szánni. Akkor is már kicsit túllépném a keretet, úgyhogy ez a max. -
deja vu
addikt
Nem baszogatsz.
De úgy volt, de telefonálgattam, és nem volt ez a két dolog (CXA60 + Aria 906) egyszerre sehol. Nem tudtam volna meghallgatni sajnos. Legalábbis én nem találtam helyet, meg kellett volna rendelniük. Aztán persze, valószínű kaptam hasznos tanácsokat is, tényleg. De rá akartak beszélni más dolgokra. Persze ami náluk kapható. Teljesen más irányba akartak elvinni minden téren, nekem meg ehhez már nincs türelmem. Nem akarok erre hónapokat áldozni az időmből, és úgy éreztem hetek múlva se lennék előrébb semmivel. Az, hogy mindenhol mindenki mást mond az nekem egy picit sok már, és kezd betelni a pohár.Az az amazonos kütyü sokat javítana a szetten amit linkeltél? Arra akarsz célozni, hogy a CXA60-ban lévő DAC a gyenge pontja az egésznek jelenleg, meg a Toslinkos optikai kábeles összeköttetés? Ha ezzel az SMSL X-USB-s kütyüvel csatlakozna a számítógéphez USB-n keresztül akkor az sokat javítana a minőségen?
Az erősítőből menne ebbe az amazonos cuccba az optikai kábel, és az SMSL-ből meg az USB a számítógépbe?Kábel akkor Oehlbach Rattle Snake 3M[link] Nemir Ombe tanácsára, elvileg ez már elég jó fajta kábel.
Banánból akkor meg ez a 11 ezres Oehlbach Solutions Banana lesz [link]. -
Tibe
aktív tag
Steinberg UR22 MK2 a Dac, és ez a kábel:
https://friendlyhouse.hu/hu/studio/cordial-mono-jack-kabel-1-5-m.html
Illetve ugyanebből van egy 6 méteres is mert a másik Mackie hangfal távolabb van. Van egy kis alapzaj a kábelek miatt a 6 méteres kábel sztem összeszed vmi zajt mert pont a hosszabbító áramkábele mellett megy el illetve ott a falban még több kábel is tőle 5 cm-re. Olvastam hogy a szimmetrikus kábelek jobbak nem szedik össze a zajt mint az asszimetrikusak.
Szóval valami tényleg jó minőségű kellene szimmetrikusból 20-25-nél többet nem szeretnék költeni rá.
Köszi!! -
deja vu
addikt
Krichd1 azt mondta össze lehet kötni a számítógéppel a CXA60-at.
Akkor, hogy lehet összekötni a számítógéppel, hogy Blu-ray filmeket nézzek TV-n(ez a TV jelenleg[link], de egy komolyabb OLED-et akarok), és zenét hallgassak gépről?Linkelnél kábelt amivel az erősítőt kötöm össze a TV-vel.
Más mondta, hogy Van Damme, vagy Oelbach kábeleket vegyek, de ezekre még nekem kéne fabrikálni banán csatlakozót, vagy naturban be lehet dugni? Meg mondták még, hogy az Aria szereti a Real TDC300-as kábelt is. -
deja vu
addikt
Tegezhetsz, még huszonéves vagyok.
Úgy jutottam el a Focalhoz, hogy olvasgattam a másik topicot. Ott sokszor szerepelt, hogy über brutál jó az Alpha 65, és a 400-500 ezres hangfalakkal is felveszi a versenyt a 200 ezres árú pár. Azt gondoltam az évszázad üzlete lesz a Focal Alpha 65, aztán megkérdeztem másokat is, azok meg leszólták.
Aztán eljutottam oda, hogy nem kell az a gagyi. Az a legnagyobb probléma, árban mindig följebb és följebb megyünk. Már nagyon kérdezni se merek mert már bőven 300 felett járunk, és úgy érzem a fél milliós szett alatt tuti mindig valaki beszólna, hogy ez a komponens gagyi, én meg elbizonytalanodnék megint, mivel senkit sem ismerek itt. Például a monitorguru Brekk a barátom, ha tőle kérdezek valamit az úgy van ha törik ha szakad, itt meg ha kérdezek valamit akkor akár 10 féle választ is kaphatok, mert mindenki mást gondol. Komolyan, most kinek a véleményére adjak? Költői a kérdés. Tőled például értékes válaszokat kaptam Alpha kérdésben, csak hát út közben kiderült az Alpha 65 "nem jó, vagy nem olyan jó".
Hétfőn megyek hallgatózni.
(#77089) krichd1
CXA60 már egy jó erősítő? Erre még azért aludni kell mert árban már soknál tartunk.
-
deja vu
addikt
Nagyon rendes vagy
, és minden kérdésemre megkaptam a választ. Nem nagyon TV-zek, ha meg igen arra jó a beépített csipogó. Még ha jó film is megy akkor is túl sok a reklám, azt meg nem szeretem.
Szerintem ez marad, megfizethető még számomra, már minden információval rendelkezem.
"Ha nem vagy szívbajos erre ingyen megoldás, ha a tv füles kimenetét kötöd az Alpha rca bemenetére...
"
Már csak Nemir Ombe válaszára vagyok kíváncsi, de szerintem az a kombináció nem úszható meg 400 ezer alatt, és az mégsem 300 ezer.
-
deja vu
addikt
Oyaide NEO d+ XLR Class B 5.0m [link]
XLR apa XLR anya kábel a legjobb akkor hozzá?
Ez 18 ezer lenne, ennyi még belefér.(#77068) krichd1
Rendben.(#77070) Nemir Ombe
Aha, ez jól néz ki. De átváltással, banki költségekkel már legalább 340 ezer forint, és akkor még kéne kábel vagy 20 ezerért.
Ezt még nagyon meg kell gondolni.
Meg gondolom ez a Marantz belépőkategóriás.
Milyen kábelt ajánlanál hozzá? Boltot árral linkelj, vagy jó hozzá az Alpha kábel is amit Bodz fórumtárs ajánlott?Akkor a DAC-ot kötném a TV-hez, és a HDMI 2.0-ás kábelt a gépből szintúgy a TV-hez?
-
-
-
krichd1
addikt
Ezt a dugót én sem ismerem. Nekem két pár van SC-Stratosból most, egy pár gyári Hicon csatlakozós, és egy pár Switchcraft 3502 nickelezett dugóval. Még nem AB-ztem össze.
Én is remélem hogy beválik, de nem merem már jó ideje megtippelni, kinek mi fog megtetszeni kábel ügyben. -
krichd1
addikt
Akkor megszívtam.
Majd egyszer akkor kipróbálok Aqua Bluet is, egyébként ezen is gondolkoztam. Illetve nem nagyon tudok eligazodni a Sommer kínálatában, itt is, az analóg összekötőknél a gyárilag szerelt Stratos, Aqua Blue, Epilogue gyakorlatilag egy árban van, aztán kísérletezgethet az ember magának. Bár ez végül is jó dolog, mert márkán belül válogathat az ember ízlésének megfelelően. Stratosom van még, de arra én szereltettem rá ródiumos Audiocrast RCA-t, tehát nem gyári.(#71813) Lompos48: Rosszul fogalmaztam, de jól értetted, a reflexiók, állóhullámok a lényeg. Ezekről már úgy emlékszem, hogy beszéltünk korábban.
-
krichd1
addikt
Ami eszembe jutott most, az Audio-gd koax kábele, 33,5$, annyit szerintem simán megér, és ezen is rendes 75omhos dugók vannak, ilyenem volt régebben.
Epiloguet váltottad Aqua Bluera?(#71804) fehér_ember: Normálisan megépített erősítőnek nem szabadna ártania.
-
krichd1
addikt
Ennyiből nem biztos hogy megtalálod azt, amit szeretnél.
De majd Nemir Ombe hátha talál valami jó akciós Silent Wire, Oehlbach, Goldkabel, ViaBlue digit koax kábelt.
Egyébként nem tudom miket próbáltál, itt egy lista, ebből talán valamelyik megtetszik, ami belefér az árba. Amúgy ajánlanám ezt, de nem fér bele a keretbe, maximum használtan, de úgy is határeset.
Ha van kedved szerelni, bár a 75ohmos RCA csatlakozó elég drága, akkor esetleg ez a Sommer, vagy VDC 268-175-000, de lehet ezeket már ismered.
Az Oyaide kábelt azért mindenképp próbáld ki, hogy legyen róla tapasztalat. -
törölt tag
Afféle "szegény ember Castle-je", azaz, ahogy sok hifi gyártónál szokás, megpróbálják a felsőbb kategóriájú sikeres termék(ek) minél több jó tulajdonságát megőrizve, levinni a büdzsé kategóriákba a tudást. A Knight-nál ez eléggé sikerült, eléggé megőrizték a Castle hangkaraktert vele, kicsit egyszerűbb hangszórókkal, kicsit kevésbé kifinomult doboztesttel. Egy kicsit "hifisebb" mint a fölötte levő előkelőbb típusok, amelyek megalkuvásmentesen képviselik az úgynevezett "audiofil" karaktert az árkategóriájukon belül.
A Knigjt kicsit testesebb, de nem megy annyira mélyre mint a felsőbb szintű testvérei, de nem olyan testes, mint általában a kategóriája jellemző hangdobozai. A Knight nem annyira definiált és finom mint a felsőbb szintű testvérei, de definiáltabb és finomabb, mint általában a kategóriatársai.
A Knight 3 karakterben ugyanaz a vonal, mint a 2, csak természetesen testesebb, nagyobb, lazábban ugorja meg a lécet - egyúttal kicsit szikárabb, mint a Knight 2, amely kicsit dúsabb a felsőbasszusban és alsóközépben, ahogy az egy állványos doboz esetében megszokott(#57162) celf Az egyes verzió, annak pedig minden bizonnyal a kettes "alverziója".
-
krichd1
addikt
Írom azokat is.
(#56982) simongab: A "hangkártyás" rész talán túl részletes is, ahogy megjegyezték, persze lehetne részletesebb, mint a többi része is, de ez mégis csak egy összefoglaló. Egyébként van külön hangkártyás illetve DAC-os topik is. Köszönöm a javaslatokat CD lejátszó témában.
(#56983) rukh: A számítógépes rész tényleg kissé részletes lett. Ennek oka, hogy akár tetszik, akár nem, sokan már PC vagy streamer forrásról zenélnek, ezért a jelen állapotokat figyelembe véve ezt részletesebben gondoltam kifejteni. Plusz alap dolgokról digitális témában ki szoktak alakulni felesleges viták, emiatt is lett ilyen.
Tagoltságon majd még javítok.
Legnagyobb részét Blattida írta. -
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
-
-
törölt tag
Na igen, ez kicsit olyan dolog, minthogy a Stradivari-nak is ugyanaz a formája, mint az általános iskolai tanhegedűnek - ami ugyebár "enyhén szólva" közel sem annyival gyengébb hangú, mint ahogy több nagyságrenddel olcsóbb a Stradivari-nál.
Jó hangja lesz, aztán, hogy mennyire jó ár-érték viszonyú, az függ attól is, hogy mennyire olcsón dolgozik az asztalosod, és milyen munkát végez, milyen fa- és adalékanyagokat használ...
Mennyiből tervezed, hogy kijöjjön az ára? -
-
törölt tag
Keveselled az árát?
Ha csak az a kettő a lehetőség, akkor a dió talán jobb lenne összességében. És előkelőbb. És szebb. És kicsit könnyebben megmunkálható. A (nemes)tölgy azonban tartósság tekintetében előnyből indul, a dió alapból (kezeletlenül) nem a legeslegtartósabbak közé tartozik, mondjuk, hogy közepesen az. Persze nem mindegy, milyen tölgy, gondolom kocsányos/kocsánytalan van az asztalosnál. Ha netán cser van (nem hinném, de hátha), akkor egyértelműbben szavaznék a dióra, már csak azért is, mert a csertölgy nemtelenebb és nem is tartós. Ha netán más tölgy, akkor nézzük meg, hogy melyik.
-
törölt tag
Ilyen jellegű állványt leginkább sűrű, keményfából. Az itthon ismertebbek-hozzáférhetőbbek közül kb. ebben a sorrendben előnyös: ében, dió, gyertyán, bükk, tölgy... - az ében persze felettébb drága lenne. Minél sűrűbb, minél keményebb, annál jobb - legalábbis ez a tipikus, de persze sokminden mással is próbálkoztak már. (Igazából a legeslegjobbak a többféle keményfából rétegeltek szoktak lenni, de lehet hogy most nem akarsz nekiállni rétegeltetni-gőzöltetni-száríttatni, ami egy két-hároméves folyamat lenne, ha rendesen meg van adva a módja, hehe.)
Pikánsabb lenne a másik véglet, a balsafa, extrém esetben abból is készítenek ilyesmit, akár ilyen alakkal is, de az tényleg extrém eset (még nem hallottam balsafa hangdobozállványt, csak készülékállványt - készülékállvány célra tipikusabb a balsa is).
Az a legbiztosabb, ha elkészíttetsz öt-hatfélét, kipróbálod őket, és azt tartod meg, amelyik legjobban tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest