- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGi75
senior tag
válasz
nostromo73 #114448 üzenetére
Köszi, sajnos nem sikerült.
-
nLali
őstag
válasz
nostromo73 #113403 üzenetére
"De én már szeretnék megálni a hifi-hajón jó lenne már lehorgonyozni..."
Én is így vagyok vele. Ezek a horgonyzások alig pár hónapig tartanak nálam. Jellemzően tavasztól őszig. Aztán kell egy DAC, egy IEM, egy fejhallgató, egy marék új oscillátor és másik páka, egy új állvány a fejhallgatónak, egy új előfizetés valamelyik zenés szolgáltatónál, vagy izolátor a hangfalak alá, esetleg tápszűrő és/vagy dc blokkoló.
-
robi-k
őstag
válasz
nostromo73 #113403 üzenetére
Én anno Yamaha A-S2000 és A-S1100 között vacciláltam (kb. ugyan az áron voltak, a difi kevesebb volt 10 eFt-nál), el is hoztam mind2 haza meghallgatni egyidőben. Az A-S2000 maradt végül a 2 erősítő közül
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
nostromo73 #113398 üzenetére
Ideális lenne egy ilyen, van 1Vrms bemeneted, kiváló ehhez a DAC-hoz is, szép koherens setup lenne élőben. 50k magasság
Most jött ki, nemsokára kapható ténylegesen is, még meleg ... [link]
Hacsak nem vársz tovább egy félmilkós DAC-ra.. hirtelen, gyorsat, egész nagyot ugrani kiváló szerintem. (Alternatíva, ami van itthon is, az E30 vagy E30 II, árukereső mentén..). És akkor nem kínzod Magad még hetekig YT-al meg laptop-al, legalábbis digitál-analóg konverziót rendes eszköz csinál.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #113398 üzenetére
Háááát, akkó' lesz bódottá', ha elékerül valami jobb dac meg forrás.
Jack/RCA-val hallgatod? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #113396 üzenetére
Simán lehet végállomás egy ilyen kaliberű erősítő.
Forrás mi van/lesz? -
robi-k
őstag
válasz
nostromo73 #113381 üzenetére
Jó kis erősítő az A-S1200, én az elődjét (A-S2000) használom sok éve, megelégedéssel.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Végre meglett!
Gratulálok hozzá!
Hozza az elvárásaidat? -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Szép dög, gratulálok
-
fehér_ember
addikt
válasz
Gratulálok; szép ez az S1200-as is. Miket kötsz rá?
-
kukulec
őstag
válasz
nostromo73 #104571 üzenetére
Dac box s2-m van QED kábellel és nálam nem serceg. Csak akkor volt probléma, amikor még az elejen véletlenül a gyári tápot is rákötöttem. De ugye usb-nel az nem kell.
-
bkercso
nagyúr
válasz
nostromo73 #104571 üzenetére
Tudsz felvételt készíteni a sercegésről?
A többi készülék, ami a kimenetére van kötve földelt? Vagy miről táplálódnak? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #104278 üzenetére
Mi a baj a Techics-el?
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #104278 üzenetére
Én annyiért már lehet bepróbálnák egy őskövületet.
Erről a szintén régi 1990-es "első" Roksan végerősítőről meg egy belső képet nem leltem.Biztos ezek is jó cuccok, de össz. ár nem tudom mennyire sok értük.
-
bkercso
nagyúr
válasz
nostromo73 #102643 üzenetére
Ennyi. Minden kérdését megválaszoltad.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #102641 üzenetére
Előtte jól kösd fel a gatyeszt, ha abból is újat akarsz majd venni.
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102643 üzenetére
NekapcsódKi
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102639 üzenetére
Energia, dinamika, jelenlét? Tónus, ritmika, zeneiség, levegő? Hangszerhangok, ének, koherencia? Halkan, mit tud?
Persze ráérsz még, adj neki(k) pár hetet, aztán jer egy komolyabb összevetéssel, jellemzéssel bármivel.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #102639 üzenetére
Jól mutatnak a deprez műszerek. Ez valahogy minden erősítőnek jól áll...
Akkor úgy tűnik, nem nyúltál mellé?
-
s4tch
veterán
válasz
nostromo73 #102636 üzenetére
Tényleg gyönyörű eszköz. Mesélj majd a hangjáról.
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102626 üzenetére
jaj, széép
Tessék most járatni ezerrel. Elég a 2x70w a dobozoknak? MIlyen D/A van ebben? És a többi funkció hallhatóan működik? Jeno & lapc- re gondolok.
Nem mondom, hogy cserélnék, de KÉNE!!
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102590 üzenetére
Uhh, ez bbbbátor. Remélem itt is él a 14 nap elállás.
Ha közel laksz fülvégre is kapnám, alkalom adtán.
-
ozzy711
őstag
válasz
nostromo73 #102590 üzenetére
A grafikonok meggyőzőek.
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #102548 üzenetére
Én olyan régebbi Nu-Vistával biztos vígan ellennék, na de én nem is olyan vagyok, aki szívesen hallgatna focalokon úgy zenét, hogy azok előtt yamaha lenne.
Nem tudom számodra mi lenne a megfelelő. -
törölt tag
válasz
nostromo73 #102570 üzenetére
Hát ezt hangot hívnám inkább dagadtnak, mint agilisnak, lehet ebben a jellemzésben bőven benne volt a dobozod karaktere is. Mondjuk nekem nem a szívem csücske a Vinc és bőven túlzónak tartom a körülötte lévő (magyar) hájpot. Ez ilyen búcsún nevelkedett zeneszeretők ampja sztem. Vagy eleve mélyhiányos, de erős magasú és gyors középű doboz mellé, talán ha elképzelem
De azért a hibridtől nem kell tartani szvsz, van abban olyan hang, hogy kalapot le.
Ha jó az a 2x70W bőven elég, de még a fele is. Nekem volt 90db-s doboz amit 2x10W hajtott és semmi hiányérzet nem volt. Szal elvben bőven elég.
Csak elkellene kapni azt a Technicset, rohadék jól néz ki, ha húsos, de nem dagadt hangja van, kellően jó tonálisan, picit laidback, nem tolakszik a zene belőle, könnyen lehet, hogy jó páros lenne az "ideges" Focallal.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #102572 üzenetére
AA Puccini akár 15-16 éves is lehet. Csak mondom...
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102566 üzenetére
Én nézelődnék az AA erősítőknél is, pl a Puccini nagyon csövesen meleg hang, mellé kellően tiszta részletes. De az AA többi darabja is kellemes, csak ritka. A Roksan Caspiant is meg lehet külföldi oldalakon venni, csak az félő, hogy a Focalokkal túl sok lenne..meghallgatás kéne (esetleg egy párhuzamos ellenállással megkalapálni a Focal magasait, de ez eretnekség
).
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102568 üzenetére
Melyik Vincent volt ez
-
mert_csokis
senior tag
válasz
nostromo73 #102566 üzenetére
Akkor a Vincent-tel belenyúltam.
Nyilván ezek is csak termékek, és a nagy számok alapján itt is ki lehet fogni hibás darabot.
A karaktere egyébként milyen volt? Illet volna a Focal nyíltabb hangjához?
Mert ugye az ember látatlanban is így próbál kalkulálni. -
mert_csokis
senior tag
válasz
nostromo73 #102550 üzenetére
Oda kell durrantani valami komolyabb hibrid Vincent-et, aztán hadd szóljon.
Vagy konkrétan egy klasszikus csövest kipróbálni.
A Naim hang engem is érdekelne, alapvetéssé vált az évek alatt.
Van itt annyi minden sz*r, lehetne bohóckodni ezekkel évekig. Egyszerűen nem kell túlságosan belemenni, mert átesik az ember a ló túloldalára, ha nem figyel... -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #102555 üzenetére
Rotel semlegesebb lenne MF-nél, de konkrétan nem tudom. Viszont fel kell kötni a gatyát, ha nem engedsz az elképzelésedből... Tudod, mire gondolok.
Primare i25 Prisma (ez fullos, ágyba hozza a reggelit) [link] , vagy Sugden [link] "A" osztályos erősítő (most vett egyet egy kedves fórumtárs barátja), vagy egy Naim V1 DAC/előfok [link] + Naim NAP100 végfok [link] így együtt, megérne egy meghallgatást, habár, ezek nem szabvány méretűek, de na..
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102555 üzenetére
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102553 üzenetére
Ahogy Dorian is írja, szétfogja szedni a zenét, hang hallgatóvá degradál, nem zenévé, igazi műhifis cucc lenne, előreláthatólag. Nyugisabb magassal rendelkező amp illenék hozzád szvsz. Vagy jöhetne az MF, de másik dobozzal
Viszont próbáld, próbáld
Mondjuk valamelyik Naim lehet bejönne ezekkel a dobozokkal. -
törölt tag
válasz
nostromo73 #102550 üzenetére
A dobozodat közvetlennem ismerem, de ha az élénk, energikus, izgatott magassal rendelkezik, mint ahogy általában a Focalok, én tuti nem kísérleteznék egyik erősítővel sem, ha ilyesmi a hangfalad, akkor én valami sötétebbe húzó erősítőt keresnék, legalább is magasak terén. Nyugisabb legyen a magas mint ami az MF-nek van. Már, ha mindenképp szeretnél erősítő cserét. Szóval láthatóan nem egy az ízlésünk, nekem sok lenne a Focal még egy Yamahával is, hát még egy MF-el. Sokat így nem segíthettem, de még egyszer ideírom próbáld ki őket, mindkettőt napokra, lehetőleg egymás mellett, és dönts ízlésed szerint.
Technics sajna nekem ismeretlen vidék, de rohadt szép a kiszemelt, nekem jobban bejön mint a Yami, kinézetre
Az MF pedig sehol ezekhez szépségre
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #102548 üzenetére
Azért valamit közölhetnél, milyen elképzelésed van, milyen hangot szeretnél, milyen zenékhez, milyen rendszerbe etc. Egyik erősítő sem rossz, de próba nélkül ne menj bele. Az MF akár még nagy csalódás is lehet, ha nem ismered a karakterét, meg teli találat is. Szerintem a Yamaha könnyebben illeszthető mint az M6si, viszont ha szinergiába kerül az MF az pazar élmény lehet, míg a Yami szerintem ezt nem tudja, a yami "csak" jó, az MF lehet kiváló is.
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #102544 üzenetére
Gondolom ezt is láttad.
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #101199 üzenetére
Véletlen volt hogy válaszként linkeltem. Simán csak újként akartam volna.
Amúgy nem értem, az elő-végfok párosnak holnap este ~7-8-ig kellett volna futnia. Volt már rajtuk licit is. Hogy-hogy vége lett? -
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #101190 üzenetére
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #101187 üzenetére
Várom a beszámolót.🙂
Új lesz, vagy másodkézből? -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #101185 üzenetére
Gratulálok hozzá. Írsz róla pár sort? Ha nem ide, akkor jöhet privátban is..
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #101146 üzenetére
Tényleg, írtad is korábban..
Akkor marad a Vincent, ha nem tetszik a Primare dizájn.. de tudod, hogy ez csak külsőség?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #101139 üzenetére
I15 Prisma igen jó "erősítő". Nem akarnád meghallgatni legalább? Aztán ha nem tetszik, akkor tudod mit vegyél. Focalból mid van pontosan?
baryll: igen és nagyon jó. Nem azt mondom, hogy nincs jobb nála, de áráért szerintem sokat ad, kb. mint egy i22 és ugye annál is van bőven jobb, még mielőtt megszólna valaki.🙃
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #101131 üzenetére
Ezek közül nálam, Vincent lenne a befutó. Az S1200-es kb. olyan, mint az elődje...nem lennél vele előrébb szerintem. Ja és borzasztóan drága, (szerintem) "mellékesen".
Ennyiért már van más alternatíva...pl. egy a sok közül: Primare I15. Dac nélkül olcsóbb : [link] . Vagy teljes értékű hálózati lejátszóval kombinálva : [link] Egy meghallgatást mindenképpen megejtenék vele. Én utóbbit venném ( I15 Prisma), mert valóban két legyet ütsz egy csapásra. Nem kell azon agyalnod, hogy mi legyen a forrás és a lejátszó program. És ha így is nézed az árat, akkor az I15 Prisma igen olcsónak mondható ... is lehetne.
-
Snoop-y
veterán
válasz
nostromo73 #87553 üzenetére
Usb-re nekem a Shunyata venom nagyon bevalt.
Harom kabelt hoztam el AQ coffee AQ diamond es a Venom. A diamond nagyon jo kabel de kozotte es a venom kozott en mar semmi kulonbseget nem hallottam.
Igy maradt a venom. Olcsobb is es legalabb olyan jo. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #87493 üzenetére
Sommer Stratos IC kábelt javaslom. Jelenleg én is ilyet használok. Kb 5e/m. Hazai képviselettől is meg tudod rendelni. Nagyon kiegyensúlyozott, nem színező hangú drót.
-
DonThomasino
veterán
válasz
nostromo73 #87477 üzenetére
Ez képes lejátszani pendriveról?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #87473 üzenetére
Klassz..
És melyik Pro Ject Dac ha szabad tudni?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #87440 üzenetére
Gratulálok!
Jó hangfalak. Yamahával hajtod?
-
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #79324 üzenetére
Na örömmel jelentem, hogy megoldódott a probléma egy gomb kombinációval vissza ált alap állapotra. Most minden jól működik
.
Kérdésem az lenne, ezt az áram ingadozási problémát lehet enyhíteni valamilyen eszközzel, gondolok itt valamilyen védett elosztóra.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #79329 üzenetére
Igen.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #79327 üzenetére
Á, így nem ér szinte semmit. Nem biztos, hogy nagy a baj. Az árajánlat meg ingyenes. Biztosítékot megnézted már?
-
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #79326 üzenetére
vagy, esetleg eladás? így mennyit lehet kérni érte?..
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #79324 üzenetére
Esetleg Totel szerviz. [link] Nem olcsók, de nekem eddig beváltak.
Árajánlatot kérj tőlük javítás előtt, így nem lehet baj. -
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #79239 üzenetére
hova vigyem a Yamaha A-S1000-ezzel a problémával, sz.szervíz..vagy más?
-
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #79239 üzenetére
semmi...
-
Bodz
nagyúr
válasz
nostromo73 #79236 üzenetére
Elviszed szerelőhöz, aztán kiderül. Így fórumon keresztül senki sem fogja tudni megmondani, hogy pontosan mi baja az erősítődnek.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #79234 üzenetére
Akkor relé vagy táp a tippem. De persze ez nagyon tipp. Hátha lesz nálam jobb ötlete valakinek.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #79231 üzenetére
Relé... ? Csak tipp. Áramtalanítsd pár percre, hátha.
-
krichd1
addikt
válasz
nostromo73 #75332 üzenetére
Jóval célszerűbb is, mivel nem másnál fogod hallgatni.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #75326 üzenetére
Kb. 70e-ből ennél jobbat újban (de használtban sem) nem nagyon kapsz + tudod használi usb-ről, coax-ról és optikáról is .... talán nem fut ki annyira gyorsan .... a "yamihoz" meg ennél rosszabbat vétek tenni ....
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #75332 üzenetére
Nem akartam leszólni a kis Chario-kat. Hisz én is halottam már kisdobozban is kedvemre valót (pl. proac). Csak nálam mindig többet hoztak a konyhára a doboz fejlesztések jbl control one-->acron 300b-->grundig 5700-->heco 850 (canton karat 40-el kombinalva
) . Ezért említettem meg.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #75329 üzenetére
Valóban nem bánom...
Maradni fog jó ideig a Vincent, mert én meg ezt a hangot kerestem. Létezik nála jobb vas, de nekem jó lesz..
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #75329 üzenetére
Ha van lehetőséged akkor menj el fórumtársakhoz hallgatózni (és vidd magaddal a Chario-kat is), mert még az is előfordulhat hogy amit keresel hangzásban azt hangdoboz fejlesztéssel jobban meg tudnád közelíteni mint egy dac beszerzésével. Persze az is igaz, hogy a dac-ot végül úgysem úszod meg.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #75326 üzenetére
Vagy Denon DA300 USB használtan. 65-80e között lesz eladó egészen biztosan. Merem ajánlani, mert dinamikus, vidám, testes, zenei hangja van. Nem hájend', de bőven megteszi...
-
fehér_ember
addikt
válasz
nostromo73 #75322 üzenetére
Hirtelen majdnem rávágtam hogy igen, szinte minden előrelépés lenne; de aztán eszembe jutott hogy halottam már olyan smsl-t ami szerintem egy normálisabb pc-s integrált szintjét sem hozza.
Inkább gyűjts még, mert úgy 80k környékétől már általánosabban elfogadottabbak is előfordulnak a használtpiacon pl. az avx-en is.
Nálam se rossz az alaplapi de a xonar u7 jobb, annál meg a tc impact twin (ami a baljós hírkeltés ellenére simán műkszik a dell e6400-asom integrált firewire-jéről); csak azért említettem mert pl. ezek is elérhetők a nuPrime árából. Persze ez utóbbit nem halottam és lehet hogy számodra az említettek sem felelnének meg.
Azzal a Yamahával jó magasra tetted a lécet a rendszered többi eleme számára -
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #75324 üzenetére
Éppen "kifutó akciós" úgyhogy "gyorsan" gyűjtögess ....
.... de ha beírod a "gúgliba", hogy "Musical Fidelity v90 dac preis" lehet találsz még olcsóbban + ingyenes szállítással .... keress rá ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #75322 üzenetére
Ne olyan biztos, hogy "minden előre lépés lenne" .... szerintem jobban jársz ha egy kicsit "gyűjtesz" még egy pl. ilyenre [link] ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #75316 üzenetére
Nem tudom pontosan mihez/milyen célra szeretnél DAC-t, de ahhoz a Yamaha-hoz "komolyabb" darab illene .... (persze ha csak nem a TV hangját akarod rajta hallgatni, mert arra OK)
-
Bodz
nagyúr
válasz
nostromo73 #75306 üzenetére
Inkább a Nuprime. Ha külföldi rendelés is játszik, akkor meg elég sok dolog szóba jöhetne még.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #75312 üzenetére
Ár/értékben lehet O.K., de abszolút értelemben szerintem, a Yamahát nem szolgálja ki megfelelően.
-
alphamooncam
őstag
válasz
nostromo73 #75310 üzenetére
-
alphamooncam
őstag
válasz
nostromo73 #75308 üzenetére
Egy 75Ohm-os koax kábellel. Kácsa saját kábele tökéletes. ( Lehetőleg minél rövidebb! )
-
alphamooncam
őstag
válasz
nostromo73 #75306 üzenetére
FIIO E10K OLYMPUS 2-t használok több mint két éve.
Saját micro USB kábelét érdemes cserélni. Nekem bevált, de mint mindent, ezt is célszerű lenne meghallgatnod.
Ha más nem WEB-en berendeled, és ha nem tetszik visszaküldöd.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #75234 üzenetére
Ilyenek miatt nem szoktam aggódni..
-
Ear001
addikt
válasz
nostromo73 #75232 üzenetére
Persze. Minek kapcsolod ki? Az csak egy extra rizikófaktor. Nálam a komplett tranzisztoros rendszer állandóan be van kapcsolva, csak nagy vihar, meg hosszabb szabadság idején van kihúzva a csatlakozója.
-
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #72523 üzenetére
erre senki
-
Mikisys
őstag
válasz
nostromo73 #72171 üzenetére
Mihez?
Üdv!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72116 üzenetére
Jaaa, igaz, így is lehet.
Én inkább külső dacot vettem...
Jól van na, nem piszkálni akarlak, de tényleg nem jutna eszembe fejhallgató kimenetről hajtani semmilyen erősítőt sem. Tudom, mi az "oka" ennek a megoldásnak, kérlek ne vedd sértésnek. Majd ha lesz "rendes" Dacod, magad is megérted az álláspontomat.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72112 üzenetére
No várjunk csak. Egyre inkább nem értem.
A laptop a hordozó (mint a CD lemez). És a közvetítő (lejátszó) az micsoda? Vagy a Yamahában van dac? Nem ismerem azt a Yamahát. Bocs, ha értetlen vagyok.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72108 üzenetére
O.K. de mi van a laptop és az erősítő között? Én azt értettem forrás alatt.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72106 üzenetére
Ezek is csak tucatkábelek. (szerintem) Az ezüstözött kábelükkel én csínján bánnék, mert adhat egy kis élt (fényességet) a magasaknak, amit én nem szeretek annyira.
P. Floyd miről szól, ha még nincs forrásod?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72095 üzenetére
Saját tapasztalatom szerint a 2x6mm-es részletesebb, dinamikusabb ( kevesebbet vesz el) és mélyebbre megy.
Mondjuk én ezzel hasonlítottam össze, ami biztosan nem teljesen ugyanúgy szól, mint a Blue.. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72080 üzenetére
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72078 üzenetére
"csak lépésről lépésre, ahogy a büdzsé engedi...."
Ezt én is ismerem..
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72076 üzenetére
A metál nem az ő műfaja, szerintem sem. Akusztikus, hangszeres zenén viszont brillírozik.
Forrásod van már? Mert nagyon fontos lenne egy jó hangú...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #72074 üzenetére
Hogy bevált-e?
Imádom...
Ám a mai napig nem értem, hogyan szólhatott olyan sz@rul, az első pár órában.
A Chario nem Jamo...
El is hiszem, hogy tetszik a hangja.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #71818 üzenetére
Egyezzünk ki döntetlenben...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
nostromo73 #71799 üzenetére
"Addig marad a két régi Elac."
Itt van a kutya elásva. A Yamahát Elac-al hallottad, a Vincentet meg azzal Jamo C95-el, amit már rég eladtál. Nem sejted, hogy miért szól másként a Yamaha?
A lényegen ugyan nem változtat, de a pontosság kedvéért meg kell jegyeznem, nem szabad úgy összehasonlítani dolgokat, hogy más komponens kerül a rendszer végére, mint előtte. Természetes, hogy teljesen mást fogsz hallani. Ha C95-el is ugyanazt hallottad volna, akkor lenne releváns a tapasztalatod.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71799 üzenetére
Ne értsd félre, nem "bántani" akartam a "Vincent-et" (dgyuri0123 nem értette a "poént" és amúgy az sv 500 pl. az egyik "kedvencem"), csak az próbáltam jelezni dgyuri0123 felé, hogy a "kommersz" gyártók kínáltában is vannak jó darabok amikkel "tele van a padlás" és van sok túlértékelt darab a "nevesebb" gyártók darabjai között is ....
Azt tartom egy "fő" problémának, hogy sok esetben már a ráírt név miatt kialakul egy előítélet, pedig egy adott gyártó kínálatában is vannak jobb - rosszabb hangú darabok .....
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #71082 üzenetére
Nem is téged minősítelek, csak kicsit fárasztó már a hirdetésekben a minden kacatra ráaggatott jelző. Mintha kötelező lenne...
-
törölt tag
válasz
nostromo73 #71071 üzenetére
Jamo és a High End?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71077 üzenetére
Ez [link] pl. egy jó választás lehet, meg kell kérdezni "sérült" jelző mire vonatkozik....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71075 üzenetére
Ezt igy összehasonlítani....!?
Az egyik 35 a másik 70 (a hirdetés szerint) az egyik kb 20 a másik kb 30 éves....stb....
passz, hogy melyikkel járnál jobban 35-ért jó az Elac és ha párban(!) 35 a Jamo, akkor a 2. jobb vétel szerintem....de ha a Jamo darabja 35 (mint a hirdetésben írják), akkor annyiért szerintem van jobb vétel....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71073 üzenetére
Akkor OK, csak azért írtam, mert a Jamo-nál ez a hirdetés vége;
"az áruk 34999Ft/db de csak párban eladó"
(....olcsó volt az így is....
)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71071 üzenetére
Most akkor mennyi is a kereted? Az első pár, a második darabár a hirdetés szövege szerint.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
nostromo73 #71065 üzenetére
Első pár napban mindenki ezt gondolja, mondja, de később mégis piacra kerülnek a cuccok! Persze azért vannak kivételek is, de ha egyszer ezt is megszokod, Hi-Fi bogár'll stikes back!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71063 üzenetére
Az bizony....mikor vettem nem is találtam jobbat ilyen (ár)kategóriábban....
(a jó dobozokat és jó kábeleket viszont "meghálálja"....mint mondtam)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nostromo73 #71058 üzenetére
Nincs mit, én kösz....jó zenehallgatást.
-
gabika1969
aktív tag
válasz
nostromo73 #68645 üzenetére
Nagyon sok részlet jött elő, ami eddig a hangfalakban maradt. Nem is gondoltam volna, hogy mennyi "tartalék"-ot tud előhozni egy jobb vas és egy jó madzag...
Az AV-hez viszont a HI-Diamond lett jobb...Hát ott is rengeteg változást tapasztaltam. A mélyek és a részletek sokat javultak. Az olcsóbb, de nem ez volt a szempont, Chord Company sajnos a harmadik helye csúszott.
Ez a Rotel kitűnő berendezés és nagyon illik a dobozaimhoz. Azóta voltam az Aranykéz utcában is. A fiúk nagyon rendesek...az az elegancia lenyűgözött!
Kösz még egyszer! -
python1
veterán
válasz
nostromo73 #68645 üzenetére
De sokáig szemezgettem én is a márkával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest