-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Nem pont az árától függ szerintem. Dynaudionak például eléggé kell a kakaó, hogy meg is szólaljon, ameddig a szélessávúaknak a legkisebb is elég. Szerintem inkább a hajthatósággal van ott összefüggés. Az olcsóbb hangfal hamarabb betorzít, de az ilyen nagyon olcsó dolgoknál minden torzít gyakorlatilag
-
Diablo18
senior tag
poén volt
tudom szépen szól halkan
csak a fosom hangszórók minthogy el vannak érve meg szerintem meg is vannak gyilkolva
ha oda kenek neki akkor aztán hallok mindent a sonykbólde hát ha mindenki azt írja hogy hiába keresek én másik 6 ohm osat
ha ugyan olyan kell akkor bakhatom
mert nem tudok mit lépni előreúj hangváltót meg kivel készíttessek :S
-
Patice
nagyúr
A forrásom (blu-ray lejátszó), és a jelenlegi összeköttetés (optikai kábel). Csak CD-t tudok igy lejátszani, futóműnek használva a blu-ray lejátszót. Eladó már tavaly augusztus óta. Nincs rá kereslet, ezért az jutott eszembe, hogy inkább megtartom. Filmekhez jó, kezeli a DVD-ket, blu-rayt, CD-t, van sokcsatornás analóg kimenete és egész szép a képe is.
Ha Zoli bevállalja, akkor elvinném hozzá és tuningoltatnám.(Pl.: koax kimenetet rárakatni, tápkábelcsere, esetleg belül pár átkötés, ha kell.)
Ha majd megjelenik végre a Dune HD-TV 301-es, akkor erről akarom majd intézni a digitális tartalmaim lejátszását, külső vnyóról, aztán ha lejjebb mennek a HDD árak, akkor veszek belé egy 1TB-os 2,5-ös meghajtót is. (Később lehet erre is rakatok Zolival koaxot.)
Erősítő is most még teljesen gyári. Nem biztos, hogy olyan sokat kellene rajta módosítani. Egy cserélhető tápkábel mindenképpen kell arra is + az egész rendszer alá egy Alces.
-
bajnokpityu
félisten
geniusbol a 1250x volt a best,utana 3000a. többi max az árukat éri.
AMD:pont,h hasznos dolgokról volt szó,kézzelfoghatóakról. és az emlegetett álidézetekről nem.
Nálam pl a hangfal alá alá tehettem gránitlapot, akármit, hajszálnyi volt a difi, alapvetően nem sokat változtatott. És akkor mondanom kéne,h hülyeség? Csak mert alig történt valami?
-
dudika10
veterán
Az, hogy nem kezelem tényként valaminek a létezését, az miért akadályoz meg abban, hogy az a valami boldoggá tegyen?
Nem tudom bebizonyítani, hogy Isten a vallásom és hitem szerinti formában létezik. Hiszek benne és nekem ez jó, attól függetlenül, hogy melyik az igaz vallás.
Sokkal inkább filozófiai kérdés, ami bennem teljesen tiszta, szóval egyszerűen fogadd el, hogy engem boldoggá tud tenni olyan dolog is, ami nem biztos, hogy létezik (a legtöbb embert egyébként, nem csak engem).
Nyugodtan lehet róla beszélni. Engem az zavar, hogy úgy beszélgettek róla, mint egy objektív, bizonyított tény és nem fogadjátok el az ellenvéleményt.
Ezek mellett még zavar a magas ló, amiről egyesek osztják az igét az "alábbvalóknak", akik más véleményen vannak (igen, ilyet nem igazán találok a másik táborban), ráadásul ha valaki nem hisz el valamit, akkor egyből "Placebo János". Ha mérést szeretne látni, akkor már idióta is.
Aztán zavar a személyeskedés, és még van jó pár dolog.(#23522) kammerer: minden egyes alkalommal megragadod a lehetőséget, hogy kiforgasd a példáimat és ezzel megpróbálj aláásni.
Kiszállok, nem kérek a szókiforgatásból, köszönöm szépen.
-
MC Pite
veterán
Nem kell mérni mindent. Fogadjuk el, hogy nem tudom mérni két hangkártya/dac/cd játékos/hangfalkábel közötti különbséget, de vaktesztben 10/10× megkülönbözteted.
Vagy ezeket hogy mérjem meg?!
szerk: Nem neked akart menni
szer2k, relativitáselmélet: Pláne, ha abból indulunk ki hogy nem a fény hanem az idő az állandó, hisz nem tudod kitéríteni vagy lassítani, míg a fényt igen, ráadásul hullámtulajdonságokkal rendelkezik. A végtelenbe lehetne boncolgatni ilyesmiket is; de nincs sok értelme.
-
dudika10
veterán
Engedd meg, hogy idézzem magam. Ugyan az a hozzászólás, a bekezdés is stimmel, csak 1 sort kell ugrani:
"Nem érdekel, hogy tudat alatt segít ... vagy fizikailag, hasson és kész."Azt hiszem nincs több kérdésem.
Nem próbáltam megmérni, nem is érdekel, jobban tetszik a végeredmény és kész. Ha ez azért van, mert becsaptam magam, akkor így jártam, veszteni valóm nincs, pénzbe sem került.
Egyébként többnyire nem általatok leírt trükkökről van szó. Nem tudom ki rakott eddig szivacsot a hangszóró alá, de általában márványt és hasonlókat látok.
-
imibogyo
veterán
Köszi az infót. Bár én még nem hallottam ilyenről pedig a negyedik inteles gépem nyúzom, és pont AMD-nél volt nekem ilyen cicergés, de az nem a hangkártyából, vagy a DAC-ból jött, hanem valamelyik alaplapi tranyóból.
(#23495) eclipse006:
Szerintem ezek a témák, amiket Pisti felhozott mind elférnek itt. Nem alakoskodom, van ami már nekem is magas, épp ezért nem is folyok bele, de ettől még érdekes témák és szeretek róluk olvasni. Az, meg hogy valamit nem értek, az én nyomorom, vagy az én rendszerem gyengéje (ami amúgy jelenleg nincs is, mert eladtam). A kábelek különbözőségében, anyagában stb.-ben hiszek, a bejáratásokban (hangszóró) szintén, de például a kábel alá tegyél fakockát és jobb lesz a hangja, na például ebben már nem igazán, de csak azért mert még nem tapasztaltam. Lehet lenne nagy állkoppanás egy jó rendszerrel meghallgatva.
Én elvből nem utasítok el semmit (amíg biztosan nem igazolódik be az én fülemnek), maximum kételkedem. De annyi meg kell, nem szabad semmit sem csak úgy elhinni, mert valaki azt állítja.
-
-
Tristis
őstag
Látom megy a Vodoo. Mindenkit óva intenék attól, hogy porszívóval fújja vagy szívja az erősítőt, mert a szél, ismétlem a szél miatt eltorzul a hangja. A porszívó 80db-es sugárhajtást utánzó üvöltése és az elektrosztatikus kisülés hatásai csak másodlagosak és elhanyagolhatóak a zenei élmény és a készülékben okozott kár tekintetében. Hollandiában épp ezért szar hifizni, főleg nyitott ablaknál. Most már érthető, miért is van annyi szar zene ebből az országból.
-
bajnokpityu
félisten
egyébként nem feltétlen máshoz való szokás.
inkább izlés dolga.elismerem,h élvezetes-ha nem is pontos- hangja van a kis focalnak is.de ettől még nem teszik.ugyanakkor simán megértem,akinek ilyen kell, ez vérmérsékleti difi.akinek meg az a fajta hang kell, enyém nem fog tetszeni.
most már egyre biztosabb vagyok,olyan,hogy valódi hang nem lesz soha otthon. bizonyos dolgokban meg lehet közeliteni,de a valódi hangszerhez max csak közel lehetünk.
otthon élvezetes hangra kell törekedni, ami mindenkinek saját magának kell tetszen.sztem igy kerek. ha szereted hallgatni a sajátodat,akkor jó úton haladsz.
szerk: valóban. a durung vastag tápkábelnek tudom( hidd el) jó hangja van,de ha össze-vissza hajlitgatom, akkor előről kell kezdeni a hosszadalmas jratást. ezért nem is lesz népszerű.nem is jó mindenhova, nem is könnyen kezelhető, és nem is tudja azonnal eladni magát. félidőnél meguntam a szarakodást vele, inkább az ezer éves,bejáratott sodrott kábel ment tovább. ez elmossa,puhitja nálam a hangot.persze a szinpad összeesik,sávszélek megszűnnek,de még mindig jobb volt,mint a nyers cucc. most járatom előlről, addig hagy menjen a rubi belső kb 10dekányi forrasztása, az uj kondikkal,kábelekkel,stb..
és jó lesz újra,jobb, mint sodrottal.
aztán 2-3 hét múlva újra leülök. komlyabban meghallgatni, addig mozizunk,háttérzenélünk.
akinek nincs pénze megvenni a gyári univerzálisan jót,igy szopik -
bkercso
nagyúr
Igen. Nekem megy a 6,5 m USB, és abban van hibajavítás, az analóg útban meg nincs. A sávszélesség így is sok a hangnak, nem baj, ha lassabb lesz.
Muki94: ha a DAC -ből veszi az órajelet, akkor kritikus az SPDIF forrás. Ha asznkron, vagy van jó clock recovery, akkor kevésbé. Ez az elv, aztán majd a Fülek megmondják a tutit.
-
Muki94
aktív tag
Az is lehetséges, hogy működni sem fog. Nem egy USB eszközzel tapasztaltam azt, legyen az pendrive, telefon, fényképező, hogy nem észlelte a gép a cuccot, vagy baromi lassú volt, de inkább előbbi. 5m cérna vezeték csillapítása eléggé nagy...
odaírják, hogy ez nem igaz, de valahogyan el kell adni mindent.
Az is lehet, hogy tévedek
Szerk: van egy olyan Texas USB-s dac, amely csinál spdifet is. Utána már szabad kezet kapsz, mit kötsz, és hogyan. mindjárt meg is keresem!Thom!:
Nem akarok beleszínezést, szeretem a nyers, tiszta hangokat
Eddig is ez volt a bajom. Van egy RockFord Fosgate reflex ládám, és akárhová tettem, mindig megölte a teret... de ez egyértelmű: sztereo jelet közösítek, és azt erősítem, mindkét csatorna mélyeit megkapja. -
bajnokpityu
félisten
amúgy,amikor dorianékkal próbálgattátok a dacokat,akkor USBről,v koaxról ment?
alaplapi,v akármilyen hangkaridnak nincs koax kijárata?
xfid is volt régebben,nem próbáltad ki a digi kijáratát?
nálam 889as realtekről egészen használható a hangja szoftveres felskálázást használok,96/24 megy ki, el vagyok így vele a 2. láncban.Te meg ide vagy elhívva,h halld mit értem el azóta. sztem rá nem ismersz
-
donzoli
aktív tag
Rövid hallgatózás után, arra jutottam, hogy a kis WM8740 DAC rendkívül megérte az árát.
Utánaolvastam kicsit a dolgoknak és kiderült, hogy a DAC IC-nek elég magas szintű kimenete van, gondoltam közvetlen rákötöm op amp nélkül a végfokomra.
Így történt, hogy kikaptam az op amp-ot a nyákból és a DAC kimeneti jelét egyből a végfogra kötöttem.. hosszabb tesztnek még nem tudtam alávetni, de rendkívül meggyőző hangja lett, tiszta, pontos és szép tere is van..
Szerintetek a közvetlen rákötés nem árt a DAC-nak, nem terheli túl vagy valami? -
bajnokpityu
félisten
sztem sokat ki lehet hozni a kinaibol.ha a lupust akarnam elerni, vennek lupust.kis kinai ha felaron tudna felehangot is jovolna.2-3 rugobol sztem jelemtosen jobb hangot ki lehet hozni, bar ugy sem fogja elerni az uccso lupust.
de azert nezz ra arara. az alkatreszeket megvenned tobbe kerulne.
es bibi estere jobban szol a hifim, mint reggel.
-
AMDFan
addikt
Pedig jobb ha megérted. Vannak bizonyos tények ami elé nem kell odatenni, hogy szerintem, ha odateszed, hogy "szerintem", akkor az azt jelenti, hogy az a te véleményed az adott dologról. Ha nem írod oda, akkor attól függetlenül, hogy neked egyértelmű, hogy ez csak a magánvéleményed, a mondatot nyelvtani értelme nem az lesz.
Például én most nem írtam a mondandóm elé azt, hogy szerintem, mert úgy gondolom ez egy objektív tény. Emiatt van a fórumokban rengeteg flame, meg félreértés, mert az emberek lusták leírni plusz pár szót, ami egyértelműsítené a mondanivalójukat.
(#20475) bkercso: megelőztél
-
hkari
őstag
Na itt is van nálam.. Sajnos már mindenki alszik szóval csak halkan tudom tesztelni egyenlőre. Eddig csak az tűnt fel h minden tartomány tisztábban szól. A magas viszont zavaróan sok, szóval azt lejjebb kellett vennem.
Közbe szétszedtem a videotont, hogy meglessem, és elég furcsa dolgok vannak benne. Van benne 2 elég vastag vezeték, ami biztos hogy utólag lett belerakva.
-
bkercso
nagyúr
Az egyetemen modták anno, hogy elektronmikroszkóppal 100ezer-szeres nagyítást már csak éjjel szoktak készíteni, amikor nem járnak a buszok az egyetem előtt, és a folyósókon se járkálnak. Szerintem könnyen összemérhető nagyságrendben van a különböző anyagú hangfaltüskék által átadott rezgések különbsége az épületrezgésekkel, így majd ha vettem egy hegyet és annak tetején lakom egyedül, akkor talán elszórakozom ezzel
Zsolt!!: Kettős kábelezéssel a damping faktor növelhető, mivel a kábelen folyó áram a kábel ellenállásán feszültséget ejt, ezt lehet visszamérni az erősítő kettős kábelezésse. Hosszú és vékony kábeleknél + nehéz membránnál számíthat valamit, nem tudom.
-
AMDFan
addikt
"Az excalibur kábel gyártója még azt is kihallja, hogy milyen anyagból van a tüske a hangfal állvány alatt"
Ó hát hogyne. Meg van aki azt is hallja, hogy milyen színű a kábel.
Mondok inkább egy ingyenes tippet aminek még haszna is van. Mindenki tapsoljon egyet a zenehallgatós szobájában. Ha hall visszhangot, akkor inkább még ne a kábelekkel meg a tüskékkel törődjön...
-
imibogyo
veterán
Milyen DAC-od van?
Tehát ez a kis dugaszos-adapteres (külső adapter), vagy ez a három dug-villás (ha jól emlékszem IEC dugasz) tápcsatlakozód van (belső trafóval)?
Mert amiket én kinéztem azok mind ilyen kis dugaszosok voltak. Ha jól rémlik azt olvastam, hogy ez annyiban jobb, hogy távol van tőle a "zajkeltő" adapter.
De ehhez már nagyon kevés a tudásom. Csak próbálok értelmeset összehozni a fejemben, az olvasott információkból.
Ha hülyeséget írok szóljatok.
Bár józan paraszti ésszel nem hiszem, hogy hatalmas különbség lenne a két megoldás között, egy maximum 50k-s DAC kategóriáig.
-
bajnokpityu
félisten
konkrétan phyton1-et kértem meg,h csináljon a rotelre iec csatit.
csak neki került pénzébe, hogy nekem lett ilyen lehetőségem
phyton adta a fonott ötletet is.az a kábel pl hivoxnak is megtetszett.ő szereti a lágy,puha, kicsit vékony hangot, ami nagyon jó klasszikus zenénél.de én végül elkeveredtem a kemény,nagyon részletes,nagy terű, nagy sávszélességű irányban,ICimet,tápjaimat is ilyenre cseréltem.totál ellentétes karakter a kettő,kinek az alma kinek a körte.
-
dabadab
titán
"Nem a te hibád, hogy nem hiszed el."
Mondjuk tenyleg eleg meredek elkepzeles az, hogy ha az ember a par kilometeres tapvezetekebol egy metert lecserel, az barmi erzekelheto valtozast okoz.
Na meg amikor ilyen vaktesztek vannak (ahol a resztvevok az eredmenyek szerint abszolut semmi kulonbseget nem hallottak a kabelek kozott).
-
bajnokpityu
félisten
akkor mi egy oldalon állunk?
fero: inkább továbbitalak a tervező,kivitelezőhöz.sztem alapvetően bárki által netes infokból összeollózva újra megépíthető cucc,kivéve a kicsatoló trafót, amiből nem készül több.
big:azt el hiszem,h studios a hangja. a juliámon is AK gyártmányú DAC van,ennek karaktere valszeg hasonló,bár nyilván nem annyira jó.
és egyetértek.mivel tökéletes DAC ic nincs ,mindnek vannak előnyei,hátrányai.
-
L4D1K
őstag
Egyébként erről lenne szó? JM Lab Elektra 906
Valamikor összehozhatnánk megint egy hallgatózást, kíváncsi vagyok hogy szólhat a 806v
-
ManY
senior tag
nemtudnam megmondani hogy hogy teljesit az a cucc
nalam egyebkent a NAS kavart be, ezert volt a csere
csak azt tudom hogy valamiert sokkal utosebb gepeken sem volt rendbe a NAS rol valo lejatszas, ezek utan azt tudom mondani ha tervezed egy NAS beszerzeset otthonra akkor ne is gondolkozz...
egyebkent nalam a par ezrek nem szamitottak en fogyasztas miatt valasztottam...
ezert van benne ssd tobbek kozott
a hp cuccnak a fogyasztasarol sem tudok semmitnemhogy az egyeb parametereirol
ezzel a procival: AMD Athlon II Dual Core P360 2.3GHz mar talalkoztam egy packard bell
notebookban es magaval a fullHD val nem volt semmi baja bar NAS rol nem probaltuk
( nem tudom hogy a HP cuccban milyen proci van csak azt lattam hogy athlon II ) -
ManY
senior tag
enis elgondolkodtam mar rajta hogy bepakolom egy lupus junior hazikojaba
egy ssd tarsasagaba igen kenyelmesen elferne benne...
szerintem pl egy 3,5 os winyoval is meglehetne oldani csak siman kikell vezetni egy sata, tap kabelt es a winyot meg bezarni egy dobozba es meg se mukkanna a cucc -
ManY
senior tag
szerintem nagyon tuti lett a brazos
egyebkent mind1 melyik gyartotol veszed...
en vegul asus t vettem... de csak azert mert olcsobban jutottam hozza egy ismerosom alltal...avi tol a BD50 ig mindent akadas mentesen visz meg NAS rol is halozaton keresztul
es megcsak gigabit sem kell hozza- tapasztalatbol mondom mert sajnos az en asus om csak 10/100 as de gigabiteset akartam, azt hittem hogy ez mar alap es nem neztem utana
de mivel mindent porget a nas rol ezert igazabol tok mind1 mert igy egyaltalan nem kell masolgatnom...ezzel szembe probaltam ion2 es rol ugyan azokat a filmeket es mar nehany mkv is szanaszet szaggatott rola
persze ha belso winyorol jatszottam oket ott is minden rendben volt- ez mondjuk szamomra erthetetlen hogy miert
es ugyan ezt jatszotta core 2duos gepeken is 8800 es 9800gtx el is, amik ezekhez a cuccokhoz kepest atomeromuvek
lehet meg par napot jatszanom kellett volna a beallitasokkal? bar nem hinnemszoval a brazos platformnak termek leirasban nem merheto elonyei vannak
en mindenkepp kuldok ra egy szavazatot
(enyemben csak 3giga ram tronol) -
ManY
senior tag
Bocsanat hogy ennyivel korabbi uzenetre reagalok de nincs idom olvasgatni meg irni mostanaba...
szoval ott lattam azt az e350 es msi lapot...
rá ne merd kotni egy DAC raegyszeruen szornyu
nekem is van ebbol a cuccbol itthonmivel most valtottam brazosra hogy a BD25 meg 50 is mennyen NAS rol mert az ion nem csipte a nas os megoldast...
csak a vicc kedveert probaltam ki de gyalazat, sejtettem hogy a marketing ellenere ugyan ugy fost kapunk es be is bizonyosodotthiaba mondtak hogy a kulso hangkartya kaki de szerintem ennel meg az is jobb lesz bar csak egy asus al volt eddig tapasztalatom...
de ha nincs nagy arkulonbozet akkor maradj egy USB-SPDIF átalakitonalja es sajna az se megoldas ha ugyan ezt a konstr. nezed mas markabol mert ha jol tudom mind ugyan azt hasznalja, kb szabvany szo. R.I.P. brazos digit coax
-
Működhetne nyugodtan routerként, nálam csak azért nem routerként funkcionál, mert van jobb (TP-Link WR941ND) routerem, csak azon nincs USB. Tudok tölteni vinyóra, és eléri a smb hálózatot is. A sebesség elég gyengus 1,5-2MB/s, annak ellenére, hogy USB2.0, valójában a CPU (260MHz) kevés a gyorsabb másoláshoz.
-
-
bajnokpityu
félisten
digi koakszból nálam nagyon bejöttek a tömör ezüst kábelek,néhai, valhalla,mindegyik jó.Te esetedben a korrektség miatt én is ex hangfalkábelt vennék.Amit Arnold tud korrektségből,az elképesztő
sztem addig érdemes ezzel foglalkozni,amig nem kell különösebben figyelni rá.
nálam a legnagyobb ilyen irányú differenciákat a tápkábelek adták.
ezek a hangfal és IC kábelek mind sokkal jobbak,mint a bótban megvásárolható aznos árú kábelek -
bajnokpityu
félisten
csak ezekkel próbáltam,amit leirtam.tápkábelen sem változtattam végül, meguntam a csereberét, és nagyitóval keresni a különbségeket...
lánc válogatja,h hol melyik lesz jó,és mivel az újabbik ICm hangjában találtam meg olyasmit,amit kerestem,ezért hozzá hasonlítok.Kimber is ebbe a kategóriába tartozik, ő tudott nálam először olyat,h zenélni, hiteles lenni.
-
bajnokpityu
félisten
Te mit olvastál ki az irományomból?
alapvetően dicsértem a kábeleket.belegondolsz, a valhalla analóg IC 35rugó,és hajszál választotta el az ex ICjétől,és szintén nem lenne 100%os a vakteszt... néhai kábelei is hasonlóan szóltak, tehát azért a tendencia megfigyelhető,nálam ezek az átlagnál nagyobb tisztaságú anyagokból készült kábelek szólnak úgy,hogy én fülemnek tetszenek.
sztem kéne még vagy 1 hetet hallgatni őket,h valódi tesztet merjek irni, igy meg csak első hirtelen vélemény volt. egyébként igy utólag, mintha a mélye jobb lenne az ex hangfalkábelének.
zenék egyébként kb ugyanazok voltak, mint a múltkor.
-
bajnokpityu
félisten
figy,ezek inkább kisérletek voltak,h mennyire lehet hangolni tápkábellel.a fonottamat Hivox Zoli dicsérte,de főleg azért, mert ő a világos, de puha hangokat szereti,és ha egy fix rendszerben csak az erősitő tápját cseréled,akkor ilyen lesz.
igazából arra jók ezek,h hasonló felépítésű nevesebb márka kábeléből kb milyen lesz jó.
de pl a dac meg pont a tömörtől lett világos,tiszta, szép terű.újra olyan lett, hogy a kanapé teljes 2m szélességében majdnem ugyanazt hallani, nem csak 10cm a sweet point.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest