- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
MC Pite #85396 üzenetére
Nálam most van nagy átrendeződés a hifi terén, - másik szobába kerül a felszerelés, itt pedig a végfokom nem tud középen lenni - emiatt nekem is új kábelek után kellett néznem. Mivel az új elrendezés miatt a bal oldali hangsugárzó közel 6 méteres kábelt igényel szép elvezetés esetén, de nálam sem áll a felújítás végén hegyekben a pénz. Emiatt kicsit körbenéztem és innen rendeltem végül. [link]
Nagyon szimpatikus volt az gyártó hozzáállása, sokat segített és kedvezményt is adott a hirdetett árhoz képest.
Olyan hosszúságban gyártja, ahogy te kéred, ha nem találsz megfelelőt.
Az eladó benne van az e-bay global shipping programban, így előre kifizettem az áfát és nem kell az ügyintézéssel szórakozni.
Már Európában van a csomag, úgyhogy várhatóan valamikor a napokban megérkezik a kábelszett. Majd beszámolok, miként "muzsikál" az Electrocompaniet és ProAc Response 2.5 között.. Belden 9497 és Audio Note hangsugárzó-kábelekkel tudom majd összehasonlítani. -
törölt tag
válasz
MC Pite #85396 üzenetére
Ha mindenképp kell új kábel, akkor olcsóból a Van Damme ajánlható, hifi vagy black tour széria. Általánoságban elmondható róluk, hogy kategória társuknál általában többet nyújtanak. Bár amelyik nem csak áráért jó, az ennél a márkánál sem épp olcsó. Jöhet még a szokásos belden 9497, ez aztán tényleg olcsó és egész magas szintű rendszeren is meg tudja állni a helyét, de tapasztalatom szerint izmos erősítő kell neki, (az sem árt, ha bika) meg tök más hang, mint a VD hifi. A beldent inkább csőre mondják, mondjuk én hibriden is imádom. Igy, inkább valamelyik vdct mondanám, ami tényleg olcsó és be is válhat. Oszt, még banánra sem kell költeni.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
MC Pite #85396 üzenetére
Hát így inkább ne szarakodj kábelcserével, mert az a Neotech már most is bőven jó az erősítőd és a falaid közé! Az új kábellel amúgy is csak kissé más hangszínt kapnál, de azért meg inkább ne költsd feleslegesen, max a már jól bevált típusból a megfelelő hosszra! Minden egyéb pedig mehet a baba projektbe!
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #64028 üzenetére
Amúgy tudom, ördögtől való, nem is szoktam használni, de az első fél órás próbálgatás alapján a monitor programban 40/50/60Hz-en 4/3/2dB-t adtam a Kugelnek (ez csak a nem asio/wasapi forrásokra működik; magyarán youtube, spotify, filmek) a dac eq-jában, és idáig kellemesnek tűnik az eredmény (gondolom pl a foobar eq-jánál jobb, a hangfal is nagyjából partner ennyi korrekcióban, plusz ezeknél a forrásoknál nem nagyon van amit szét***on az eq/dsp). Az elején 5, majd 4dB halkítás a felsőbb tartományokban a korábban próbált megoldásokhoz képest egész szépen megy végbe.
-
-
Tomacko
senior tag
válasz
MC Pite #53598 üzenetére
Scythe hangtechnika. Passzolom, hogy milyenek lehetnek, de annó szemeztem velük, mikor szempontnak tartottam, hogy bekerüljön a PC házba, persze saját táppal. Aztán vettem egy A osztályú 20 éves Yamaha erősítőt
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #53612 üzenetére
Karcolja az összeghatárt, de úgy látom a(z új, TPA3118D2-es, nem a TA2020-as) SA 36A Pro amire érdemes lehet rápróbálni. Notitápom van hozzá, már csak minél olcsóbban kell találni belőle... Egy kis tuninggal egész jónak mondják, ill alapból is jobbnak mint a 202x-es szériásokat. Sőt, ez jóban van a kis impedanciás falakkal is. Erre ráakasztom esetleg a nagy falakat is kíváncsiságból...
Normálisabb gyártókból nem sok van, úgy tűnik SMSL, Topping, aki tűrhetőbb, másodsorban Sure, Muse, de az ettől (alig) olcsóbbak (pl Lepai) már nálam inkább kihagyósnak tűnnek. -
gorbep
senior tag
válasz
MC Pite #53609 üzenetére
A T és a D osztály alapvetően különbözik....a D osztályban a kimenő tranzisztorok kapcsoló üzemben mennek PWM üzemmódban, emiatt jó a hatásfok, az áram meredekséget pedig a sugárzó induktivitása vagy plusz soros fojtó tekercs korlátozza, míg a T osztályban a végtranzisztorok tiszta A osztályban működnek, de azért nem disszipálnak sokat, mert a tápfeszültség pontosan követi a bemenő jelet (ezt viszont kapcsoló üzemben) ezért a tranzisztorokon nincs nagyobb CE feszültség, mintha kapcsoló üzembe mennének......az ötlet egyébként szerintem zseniális....
Nem adom el, megszerettem, hogy olyan pici, majd jó lesz valahova, ha gyorsan össze kell ütni egy rendszert, és nem utolsósorban kocsiban is megy, mert 12V-os a tápja. 2*30W befér a zsebembe!
Ja és ha arra szottyan kedved egy 7Ah-s gél akksiról is napokig elmegy normál hangerőn.....
-
tiva190
csendes tag
válasz
MC Pite #53609 üzenetére
Hali! Ha digitalis erositoben gondolkozol en ajanlom figyelmedbe az Indeed TDA7498E-t .Igaz nem a 30 dollaros kategoria,kompakt meretehez kepest van kakao boven benne,nagyobb hangfalakkal sem erolkodik,es a minosege sem utolso.Mely,kozep,magas minden a helyen van.En mar feleve hasznalom,es nagyon megvagyok elegedve vele.
-
gorbep
senior tag
-
törölt tag
válasz
MC Pite #30504 üzenetére
Na igen, 75cm az már nem olyan rossz, akár még ideális is lehet, a 40-45 centis faltávolságon azonban gondolom mindenképpen érdemes lenne bővíteni, még akkor is, ha az elülső reflex ilyen szempontból valóban kevésbé kényes, de még zárt doboznál is előnyösebb, ha ennél távolabb van a hátsó faltól is. Ha 2,5-3 méterre van tóled, akkor azért van hely közelebb hozni, bár ha sokat próbálgattad az elhelyezést, akár meg is találhattad a legjobb kompromisszumot.
-
andorra
őstag
-
törölt tag
válasz
MC Pite #30489 üzenetére
Ez a leírás teljesen más képet mutat, mint a mellékelt fotó, ennek alapján lehet, hogy andorra se feltétlenül szólalt volna meg.
Mindazonáltal az elektronikákat érdemes lenne nem egymásra halmozni, hanem különálló polcokkal rendelkező hifi állvány különálló polcain tartani. A fotó alapján (lehet hogy tévesen) megbecsülve a jelenlegi távolságot, én távolabb helyezném a faltól a hangdobozokat, oldalt is hátul is, és/vagy tennék melléjük-mögéjük hangelnyelő-csillapító akusztikai elemet. Persze, ha oldalirányban távolítod a falaktól a hangdobozokat, kisebb lesz a bázistávolságuk, a hátsó faltól távolítással pedig hozzád lesznek közelebb, de valószínűsítem, hogy sokat nyernél egy tíz-húsz centis beljebb/előrébbhelyezéssel. A falaktól való távolság terén tíz-húsz centis különbség is nagyon sokat jelenthet a káros visszaverődések csökkentésében. -
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #24184 üzenetére
Rontani nemigen tudsz rajta, de ettől még érdemes visszaalakíthatóvá csinálni.
az 1 dolog,hogy széles a csik a nyákon,de milyen vastag a réteg?Sajátomon szinte mindent direktbe vezetékeltem.Nyilván nagyobb meló, mint kiforrasztani a nyák végéről a drótokat,és berakni másikat,de szintén nem valószinű,h rosszabb lett.
diablo:fa? eléggé irányitott a hangi vezetőképessége,nem biztos,h jobb.
-
shalafi66
veterán
válasz
MC Pite #24184 üzenetére
Jó munkát.
Általánosságban és a korábbi Wharfi tapasztalatokból kiindulva írtam. A valódi átalakításhoz, nagyobb, átgondoltabb változtatásokhoz mindenképp rá kellene mérni a hangszórókra, és a hangsugárzóra. Ebben a kategóriában elég sok hibát benne hagynak a hangsugárzóban, amiket mondjuk átgondoltabb váltótervezéssel orvosolni lehetne (de közben ezt megbeszéltük).
-
blattida
nagyúr
válasz
MC Pite #24110 üzenetére
Ez nem fikázás.
Te igénybe vettél egy szolgáltatást, fizettél érte, ők hibáztak, elnézést sem kérnek, a hibákat nem orvosolják.
Ezek tények és eléggé nagy gondok, szerintem.
Szakmai hitelesség, tisztesség és üzleti érdek is ezt diktálná.Egyébként pedig panaszkodnak, hogy mennyire rosszul megy a szekér, lenne min javítani és nem külső okokat keresni, hanem tenni valamit azért, hogy jobb legyen.
-
blattida
nagyúr
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #24065 üzenetére
Nu, csörögtem. Doboz van, kint, mert helyhiányt volt. Evvan.
Viszont a CD-n a trimmerrel játsszak, mert próbálták halkítani; ellenkező irányban javul az olvasási képessége; úgyhogy délután gyógyítás következik (remélem)
+1: Ha következőleg nyúzót ragadok, és lesz jófajta ón is; 3×1,5es kívül fémharisnyás kábelre érdemes lehet kicserélni a simát, vagy hagyjam a gyíkba, inkább valamivel emeljem el 20-25 centit a hangfalkábeltől?
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #24065 üzenetére
Jobban belegondolva, ha normálisnak tűnik a ('91ben a csúcs volt ha jól tudom a pájónál) a PD8500 cd játékos, megérheti a fejcsere inkább? Ha másik hasonlót keresek, az ki tudja mennyit megy megint el... Gondolom nem fejlődött olyan sokat pár év alatt hogy érdemes legyen újabbat vadászni (max kilencvenes évek vége; de legalábbis passzoljon a tuner+erősítőhöz).
-
mp54
senior tag
válasz
MC Pite #24027 üzenetére
Én is ilyen tápkábelt kaptam , valamilyen fekete színű villásdugóval (Rotel 935). Nem értek hozzá.
István nevű pesti kolléga csinálta. Személyesen vittem-hoztam. Remélem majd eljut bajnokpityuhoz véleményezni (elsősorban a hangját).
A bemenet választó kapcsoló tuner állásban lehet hogy sántít (valszeg ehhez nem is nyúltak), néha a bal oldalt határozottan hangosabbnak hallom. Megvárom pityu véleményét. -
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #24037 üzenetére
Figy ez nem játék. Zoli tuti nem tagad le semmit.
Neki kurtára nincs szüksége peches, nem elégedett vevőre.
1 negativ reklám többet rombol presztizsén, mint javít 10 pozitiv, mert mindenki vfélti az alapvetően szerett cuccait.Szóval javaslom is, kérlek is, szólj neki,h gáz van!
-
L4D1K
őstag
válasz
MC Pite #24033 üzenetére
Nem azért, de ha ha az erősítő nem úgy jött vissza ahogy vártad, akkor Zolival kéne sürgősen megbeszélned, mert itt hiába írod le hogy nem vagy vele megelégedve, attól még semmi sem fog változni.
Nekem az erősítőm és a hangfalaim is nála jártak. Dobozban mentek, dobozban jöttek meg, karc és por mentesen. Az erősítővel nagyon sok gondja akadt Zolinak. Megcsinálta rajta a tuningot, mégse lett teljesen jó, sőt. Szóltam neki, visszavitte, ült rajta jópár napot de megcsinálta. Kiderült hogy hiába boltból hoztam, valaki belepiszmogott vagy gyárilag szarul lett összerakva és emiatt újra szét kellett szedni. A végeredmény persze tökéletes. De ha nem szólok róla, akkor ez nem derül ki.
-
eclipse006
őstag
válasz
MC Pite #24033 üzenetére
Megértem a csalódottságod. Az is igaz, hogy nem szándékos a karcolás, de ilyen helyzetben én is bosszankodnék...
L4D1K: Jó kis lista, megnéztem az enyémet, de már máshol is láttam ,hogy el van írva:
"PHILIPS CD750 TDA1541A / TDA1549 CDM 12.1 ", Miközben az enyémben SAA7350AGP DAC van, a mechanika stimmel.
Azért annak a DVD-nek más lehet a mechanikája jóval, valószínűnek tartom, hogy azt már nem a Philips gyárthatta, de persze attól még lehet jó. -
-
törölt tag
válasz
MC Pite #23846 üzenetére
Ha jól értem a róla szóló írást, akkor ennek darabja 4-500 forint? Ez nem olcsó, akkor már inkább javasolnám, hogy pár ezer forintért olyan rezgéscsökkentő rátétet vegyél, amit nem ráragasztani kell a lemezre, hanem rárakni, mindig arra, amit éppen hallgatsz. Sokkal olcsóbb megoldás lenne.
-
blattida
nagyúr
válasz
MC Pite #23830 üzenetére
Szóval az úttörő miért csak egy új evőkanalat kap, miért nem jár szolfézsra, miért nem veszik ki a begyulladt vakbelét?
Új órajel generátor, új analóg fokozat, módosított táp, stb?
Jó dolog a tápkábel csere, de ugyanazért az árért jóval többet is ki lehetne hozni belőle...zoltanz
Nekem volt ebből a 703-asból egy csövesített példányom. A legato link lágysága tovább javult és zeneibbé vált, nagyobb és pontosabb színpadábrázolással, de eladtam, mert többre vágytam. -
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #23731 üzenetére
A gyári lemeznek is hatalmas a keresztmetszete. Nem azért szokás cserélni. Kerestem én is leírásokat, de google alapján találtam fotokat nagyon sok hangfal tuningjáról, köztük egy rubiról. Még a használt kábeleket is meg lehet találni a fényképeken.
Másik,el kéne már felejteni,h a vastag kábel jó. Van amiben jó a brutál keresztmetszet,de nem mindenhova nyerő. Felépítés sokkal meghatározóbb.
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #23707 üzenetére
Többet nem kérdezek a témában ha nem kapok választ, de megpróbálom: El tudtok valahova irányozni ahol hangfal tuninggal kapcsolatban értekeznek?
Belső kábel a fő kérdés(vatag, vagy vékony de jól vezető ugyanazokat az elveket kövessem mind dobozon kívül?); illetve hogy 1034M kábelnél az összekötő tuningot nyugodtan csinálhatom úgy hogy simán Y-ra csavarom a végét és bekötöm mindkét csatlakozóhoz, nem? Baxott vastag, nem fog kisebb felületen érintkezni így sem; max lezsugorcsövezem picit hogy levegővel ne nagyon érintkezzen a réz.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
MC Pite #23705 üzenetére
OK!Hát tuning nálam kissé nehézkes mert vidéken vagyok.Majd ird meg a tapasztalataidat!Az erösitöm kicsit recseg egyik bemenetén ezért gondolkozok h veszek jobbat vagy inkább megjavitassam.Ezért is érdekel h. egy komolyabb erösitövel jobb hangot kapok-e vagy kifutja magát a Wharfi ezzel is 100%-ban.És megint nem a teljesitményre gondoltam!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #23675 üzenetére
Kártolt gyapjút használtam. mind kiderült, igen erősen lehet vele hangolni. nyilván drágább,mint a szintetikus gyapjú,de jó helyről kell venni,és akkor nem vészes.
A váltó kiegészítését én megcsináltam. vagy fél kilóval nehezebb lett a váltó a végén,hogy a nyák 95%át kiváltottam vezetékkel,és mindent jó alaposan megforrasztottam.
kammerer:akkor viszont az okositott roti jobb,mint az audiolab.a 806os focalnál többet tud a sajátom. A bronze monitor meg jó doboz, de azért annyira nem. Sztem a rubi jobb, mint a silver, vagy az ikon. de legalábbis amire én figyelek,azokban a dolgokban jobb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #23672 üzenetére
rubiba oldalanként 2x 2.7m ment a mélyekhez,közepekhez, és még 2x1m a magashoz. 110cm magas, 3 utas, 4 hangszórós doboz. csillapitással vigyázz,nem magától értetődő.nekem kb 10edjére lett jó.
Valamint a váltó áttervezése az kb művészet. És asszem nem túlzok. Csodálatos programok vannak neten, ami kiszámolja,mi hol merre,de ez nem ilyen egyszerű. Impedancia változik, több utasoknál a fázisok kiolthatják egymást,stb..
Vagy nekiállsz, veszel több alkatrészt, és próbálgatsz. Utóbbihoz már nem volt kedvem, ezt kihagytam.kammerer: ez azért elég komoly tapasztalat!
de nem feljebbi, hanem újabbi a 8-9-10-15
Monitor Audio BX6-tal, JMLab Chorus 714V:ezek biztosan gyengébb láncszemek voltak,mint az erősítők. Teljes tudásukat nemigen adhatták, mert ezeknél jobbakat is kiszolgálnak a 8-9-10-... rotik. igy valszeg az audiolabok is. -
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #23563 üzenetére
Gondolom azt se kérdezzem hogy miért GAC-3-at látok áltlaában RCA IC kábelnek és miért nem GAC-2-őt? 3-asból van 5 és 5,8mm-es is? A pistifélediy-t nem találom, arra valaki?
lancerboy:
Akkor csak egymással kössem össze őket és kész, csak jelföldnek, és ne izguljak azon hogy fémházas az erőlködő... OK.Hol lehet kapni, vagy minek hívják a vékony (erősítőhöz való)kábelkivezető műanyag karikákat?
Vastagokat látok, vagy bútorokhoz...
-
törölt tag
válasz
MC Pite #23563 üzenetére
Ha a készülékek kettős szigetelésűek, akkor tilos földelni az elektromos hálózathoz. Ha földelt a táp, akkor úgyis be van kötve a ház is, legalábbis érintésvédelmileg így kellene lennie. Ha búgás jelentkezne, akkor érdemes a cuccot összekötni, de legutóbbi emlékeim szerint erre leginkább a bakelitlejátszók voltak érzékenyek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MC Pite #23551 üzenetére
Nem kötözködésképpen, de az hogy felraktad az asztalra, az még nem túl nagy trükk
Egyébként ha raknál alá "gumitappancsokat" (ha nincs), +hangelnyelő szivacs mögé, mert elég közel van a falhoz és amúgy is hátul van a reflexnyílása. Bár a szub kelt Neked elég rezgést ott az asztal alatt, jobban már fel sem lehetne erősíteni...Én szívesen olvasgatom a "nagyok" trükkjeit, nem zavar hogy nincsenek hivatalos mérési eredmények. Ki kell próbálni, vagy működik vagy nem, vagy placebo vagy nem... Na és? Tetsszen az a lényeg.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #23465 üzenetére
ilyen kérdésekre választ egy valódi hifis topicban kellene felteni. ilyesmit akarunk többen létrehozni, valszeg a PH keretein belül.
nagyon nincs értelme széllel szembe hugyozni, disznók közé gyémántot dobálni/ ...
100HSZből 90et arra forditani,hogy neem, nem placebo, és kellő tisztelet, mert a túloldal is megadja stb...csiszolt keményfa való ilyen trükkökre.
dacom nyákját dupla rohadt kemény farostlemezre tettem(két oldalas, túlterhelt nyák 4 trafóval), ez is jó lehet,mert nem ért semmit alá bármi fakockát,lapot tenni. -
-
törölt tag
válasz
MC Pite #23290 üzenetére
Minél több lehetséges helyen alkalmazol rezgéscsökkentést, annál több eredményt érhetsz el. Én a textil jellegű anyagok, konkrétan kord bársony mellett döntöttem, de sok mindennel érdemes kísérletezni, az általad említettek mellett gyurmával is. Csak a hangdoboznál nem a textilt alkalmazom, ott inkább a fémtüskéket.
Másoknak: én nem értem azokat sem, akik logikailag-fizikailag akarják megmagyarázni, hogy például erősítő alatt nem érdemes rezgést csökkenteni, de jelzem, ha kipróbálják, hallani fogják a hatást.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MC Pite #23260 üzenetére
fórumtársunktól kaptam ajándékba.fömör keményfa kiskockák.
biztosan létezik bolti változatban is.
valószinű,hogy a konkrét erősitőnek nem valami jó a ház csillapitása.
naim,bladelius biztosan poenból készit 3mm vtg öntvény készülékházat,amikor a minél nagyobb haszon a célja minden gyártónak.Dorian:ne legyél biztos,h ne hozna hangban.nem állítom,hogy hoz,mert csak a buta mond olyat,h minden trükk mündenütt működik, meg csak a hülyék mondanak olyat,h másik trükk meg sehol nem működik.
Nekünk koppant az állunk, amikor a rosszul alátámasztott roti alatt kicseréltük a támaszokat jó féle, jól beállított támaszokora.
-
törölt tag
válasz
MC Pite #23219 üzenetére
Khm... sikerült finoman megfogalmaznod...
Persze hogy nem jelentős a különbség, hiszen a hangszórómembrán és a hangdoboz tömege/tehetetlensége között tetemes az eltérés, de a hifiben sok kicsi sokra megy. Hangdoboznál különösen fontos a stabil alátámasztás, csodálkozom is, hogy a felfújt biciklibelső, mint alátét milyen jól be szokott válni.
-
Ear001
addikt
válasz
MC Pite #23222 üzenetére
amúgy meg nem tudom mit célszerű a tüskék alá rakni.
Legjobb maga a padló, de kövön nem tud befúródni, így nem lesz stabil, a fa padlónál pedig lyukat hagy, amit sokan érthetetlen módon nem szeretnek,így tesznek alá valamit, például kétforintost. Én a dobozaimhoz kaptam hegyes végű tüskéket, amit szőnyeghez ajánlanak és lekerekítettet, amit fa padlóhoz, meg ahhoz, hogy ezt mutassuk meg az asszonynak, amikor elkezdjük becsavarozni a dobozba.
-
Dorian
félisten
válasz
MC Pite #23217 üzenetére
Pl. az, hogy a padló felülete szinte sohasem tökéletesen egyenletes, így egy talp-felület biztos, hogy nem passzol rá pontosan, billegés-mentesen.
Pontszerű megtámasztásnál pedig ez könnyen megoldható.7294
Függesztésnél a memrán mozgására a doboz enyhe túlzással ide-oda imbolyog, semmi stabilítás nincs benne. -
törölt tag
válasz
MC Pite #23217 üzenetére
A jó érv: minél kijjebb van a megtámasztás, annál stabilabb a hangdoboz. Tehát nem mindegy, hogy hol a tüske, mert ha a talp alatt van a tüske, akkor kijjebb tud lenni, tehát úgy nagyobb területű tud lenni az alap, tehát stabilabban áll a hangdoboz, tehát kisebb a hangdoboz testének a hangszórómembrán mozgásából eredő kilengése, tehát kevésbé hat vissza a hangdoboz testének kilengése torzítólag a membrán mozgására.
-
törölt tag
válasz
MC Pite #23214 üzenetére
Hangilag is jobb talpba/talp alá tenni a tüskét (hiszen a talp is egy rezgéscsökkentő réteg), másrészt a stabilitás miatt is fontos, hogy minél nagyobb alapterületen legyen megtámasztva. A stabilitás amiatt lényeges elsősorban, hogy a működő hangszórómembrán mozgása minél kevésbé mozgassa meg a hangdoboz testét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest