Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Az, hogy nem kezelem tényként valaminek a létezését, az miért akadályoz meg abban, hogy az a valami boldoggá tegyen?
Nem tudom bebizonyítani, hogy Isten a vallásom és hitem szerinti formában létezik. Hiszek benne és nekem ez jó, attól függetlenül, hogy melyik az igaz vallás.
Sokkal inkább filozófiai kérdés, ami bennem teljesen tiszta, szóval egyszerűen fogadd el, hogy engem boldoggá tud tenni olyan dolog is, ami nem biztos, hogy létezik (a legtöbb embert egyébként, nem csak engem).
Nyugodtan lehet róla beszélni. Engem az zavar, hogy úgy beszélgettek róla, mint egy objektív, bizonyított tény és nem fogadjátok el az ellenvéleményt.
Ezek mellett még zavar a magas ló, amiről egyesek osztják az igét az "alábbvalóknak", akik más véleményen vannak (igen, ilyet nem igazán találok a másik táborban), ráadásul ha valaki nem hisz el valamit, akkor egyből "Placebo János". Ha mérést szeretne látni, akkor már idióta is.
Aztán zavar a személyeskedés, és még van jó pár dolog.(#23522) kammerer: minden egyes alkalommal megragadod a lehetőséget, hogy kiforgasd a példáimat és ezzel megpróbálj aláásni.
Kiszállok, nem kérek a szókiforgatásból, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest