- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
XGalapagosiX
csendes tag
Végülis van ismerősöm, aki lehetséges, hogy meg tudja tenni az általtad említetteket. Ha egyébként a dokkolóval nem produkált ilyen jelenségeket, akkor gondolom nem maga a HDD generálja ezt. (Ez azért fontos kérdés, mert - tegyük fel, nem kockáztatok, vagy nem lesz lehetőségem megvizsgáltatni, és - inkább beszerzek egy másik eSATA-kompatibilis külső házat, nem lenne jó, ha úgymond "feleslegesen" vásárolnék egyet.)
-
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
Srácok. Easy. Nem mondtam, hogy fizettem érte!
Kérdést tettem fel és nem az árával kapcsolatban!(#38217) liksoft, (#38216) djculture: Köszi nektek! Értelmes választ adtatok!
Toshiba, lement 50%alá és nem lett instabil!
A vinyó nem volt új, az előző tulaj HDD reg.-el ellenőrizte mindig, ugyan így nézet ki nála is mint nálam!
Utána nem is használták a vinyót!A lényeg, hogy akkor most minek higgyek? Esetleg még mivel teszteljem, ami kiírja hogy van-e bad sector?
-
shelby6793
újonc
kiszedtem a hdd-t, tiszta telepítést csináltam az ssd-n. szépen felraktam a drivereket, először az alaplapi cd-vel, majd az alaplap-gyártó honlapjáról frissítettem. sajnos csak ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a satákhoz tartozó drivert win install előtt/közben kell telepíteni (?! -_- pedig direkt megnéztem az alaplap kézikönyvébe, de erről nem szólt a fáma...).Viszont találtam egy másik fórumos megoldást hogyan lehet mégis csak install után felrakni a drivert, végig csináltam az utasításokat, aztán még a win7 frissítéseket, az összes fontosat, legyen minden rendben. aztán visszacsatlakoztattam a hdd-t. nég annyiban változott a dolog, hogy azt a partícióját amin az os volt még az egész újratelepítés előtt leformáztam, hogy később nehogy emiatt legyen valami gond. na ezt a partíciót most észre sem vette, és 10 perc után újra , ugyanaz a kékhalál. arra gyanakszom, hogy mivel az említett preinstallos driver fájlok közt ott van jraid.sys, mégiscsak az lehet a baj, hogy nem helyesen telepítettem fel, úgyhogy most még erőt gyűjtök hogy, újra kezdjem az egészet elölről
...
-
regass777
csendes tag
úgy látom, erre nincs mód hogy én ezt rendszer futás alatt véghez vigyem..hiába próbálkozok sehogy sem engedi a d meghajtótól elcsipett +20 gigát a c-hez tenni..letöltöttem azt a programot is amit mondtál, hál istennek csak nem magyar az sem nemtudok azon se eligazodni, de sztem ott se megoldható am se..vehetek új vinyót hogy adatvesztés nélkül variálhassam a partriciót...istenem
-
mpeti3
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!
Annyit kérdeznék még, hogy ez hogyan fog tönkremenni? Mármint hirtelen vagy egyre több hibás szektor lesz és úgy? Csak az adataim miatt (bár ami fontos az megvan máshol is) meg az új winchester beszerzése miatt fontos ez. Tehát lehet olyan hogy egyszer az fogad hogy már be se bootol róla a windows?
-
Ipadipad
tag
sajnos másik gép nincs
viszont tegnap ki is irt a gép 1 kis ablakba hibaüzenetet mikor ez a jelenség történt épp winampba akartam zenét váltani és akkor történt ( de akkor tudtam tovább gépezni csak csupán a hdd-t nem tudtam megnyitni )
sajnos nem tudtam a hibaüzenetet lefotozni -
kmisi99
addikt
Az pláne nem. Mikor létrehozná a partíciót ezt a hibát dobja 0x8007045d. Ha simán bootolnék a hddről bejön valami WAVE felület ahol jelszót kér. Valószínű ez van a 70mb os partíción. Ez valami céges laptopban lévő hdd volt.
Valami olyasmit olvastam, hogy az MBR-t kéne újraírni de mindenhol csak ennyi van, hogy fdisk/mbr amivel én nagyon sokra megyek mert fogalmam sincs mit kezdjek ezzel a 2 szóval.
-
Bandi821
tag
Szia!
Köszönöm a tippet, holnap meg is próbálom.
@Jarod1: az energiatakarékossal még szerintem látszana, de ez a meghajtó most gyakorlatilag eltünik a listáról, a másik 2 látszik.
Egyébként ma hazajöttem melóból és bekapcsolásnál azzal fogadott a gép, hogy automatikusan elindúlt a D (azaz a hibás) meghajtó ellenőrzése, ahonnan már nem lépett tovább a boot. Végül le kellett húznom a vinyót és így tudtam belépni. A teljes előélete ennek a vinyónak az, hogy az elődje már tönkrement (hasonló probléma volt) és kaptam egy vadiújat a gyártótól mert a gari még érvényes volt. Szóval lehet, hogy van valami gond tényleg a kábellel, vagy az alaplapi sata csatival, mert ezt nem tudom elképzelni, hogy egy szimplán tárolásra használt vinyó, ráadásúl egymásután kettő is tönkre megy úgy, hogy a ház hűtve van rendesen.
Köszönöm a válaszokat, holnap tovább próbálkozom.
üdv.: Bandi
-
Mezga Aladár
veterán
Végig olvastad?? "Szóval inkább ami fontos az min. 2db hdd-n"
WD-ket használok évek óta(Black, Green, Red),
eddig nem volt meghibásodásom. Vannak régi 250 samuk is, azokkal sincs gond. A gyerek egyszer belenyúlt 1 tb samukba, na azok hullottak mint a legyek, viszont adatvesztés akkor sem volt. -
-
Mezga Aladárral értek 1et, akkor ez döntetlen.
Mindenesetre a Cloud, HDD, Flash memória kártya, DVD négyesből utóbbi a leggyengébb láncszem.
1000 lemezről kijelenteni, hogy semmi bajuk, az elég meredeken hangzik, de Te tudod! A lényeg, hogy van választási lehetőség, ki miben hisz. -
korpicschess
veterán
-
Vismajor01
addikt
Így van, + azért én készültem kis szájkaratéra, de kérdés nélkül mondták, hogy akkor utálják vissza a zsét.
Nem vásároltam tőlük sokat, 1 vinyót, 1 joysticket, 1 alaplapot(amit aztán mégse), meg egy vga-dvi átalakítót. Nekem az a legnagyobb bajom a bolttal, hogy kicsi és mindig sokan vannakMindig állok egy 10-15-20 percet sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest