- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.F.
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #36925 üzenetére
Az AHCI engedélyezve van van az biztos. Mivel új az alaplapom és a BIOS is, ezért még nem nagyon ismerem ki magamat benne. Tudok találni valahol egy listát arról, hogy mit kell átállítani a BIOS-ban, hogy minden rendben menjen az SSD-vel?
Amúgy az SSD-n kívűl még 2 db 2 terrás HDD is van a gépben, és ott teljesen rendben kezeli az üres területeket. Szóval lehetséges, hogy a BIOS-ban valami nincs helyesen konfigurálva.
Nem volt rajta Linux és semmilyen más oprendszer ezelőtt csak egy win7. De akkor még egy másik konfiggal volt használva.
Azokból az adatokból amit képen mutatál azért nincs minden ugyan úgy mint nálad.
Az enyém így néz ki.
-
C.F.
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám támadt, hogy újratelepítettem a rendszeremet egy KIingston HyperX 120 GB-s SSD-re. A rendszer automatikusan 9 GB-tot lefoglal magának amit nem enged partícionálni, így maradt 111 Gb. Ezt szépen újraformáztam a Windows telepítővel mint ahogyan mindig is szoktam, felment rá a windows 7 64 bit ultimate minden probléma nélkül. Viszont amikor legelőször megtekintettem a lemezterület infókat, szembesültem vele, hogy közel 25 gb-nyi szabad területet valahogy "szublimálódott" és a foglalt lemezterülethez csatolja a rendszer. A C: partíción az összes file jelenleg (a rejtetteket is beleszámítva) 22 Gb. A maradék szabad terület viszont csak 65 Gb. A maradék terület pedig nem tudom hogy hol van, vagy hogy mi foglalja le.
A segítségeteket kérem szépen mert én tanácstalan vagyok.
A HDD sentinel ezeket az adatokat mutatja egyébként.
bocsi, de csak így tudtam linkelni a képeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest