- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Nah írok már ide is már írtam mindenhova, dehát elvégre HDD probléma(is)
Szóval heteken át szívtam a géppel, hogy müködjön, most működik, és most felakarom gyújtani.
Merthogy mostmeg windowst nem lehet rá telepíteni. USBről menne a cucc, háttértár (másik) nincs, 1 hdd van azon 2 partíció, értelemszerűen a maradék 750gigányi adatot nem szeretném formatálni. Achi/IDE módban ugyanaz a tünet.
"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni" - semmit nem enged csinálni, nem tudom elvégezni a telepítést... "
Életemben nem láttam még ilyet, kb 10 x lett már különböző winfost telepítve erre a vinyóra usbről gond nélkül.
Próbáltam olvasgatni de a megoldások amik másoknak segítettek nekem nem(ide mód, próbáltam semmi, többi háttértár leválasztása-nekem eleve nem volt semmi, nincs mit leválasztanom)
a winfos egy terrás samu, semmi gond nem volt vele soha. -
Vismajor01
addikt
Van két vinyóm
Ha az egyiket rákötöma gépre a gép azonnal leáll. Kuka vagy leeht rajta valamit hegegszteni?
A másikat ha rákötöm a gépre a vinyó felpörög, de a gép nem érzékeli.
Mindkettő veszéyles hulladék vagy van remény? -
Vismajor01
addikt
Így van, + azért én készültem kis szájkaratéra, de kérdés nélkül mondták, hogy akkor utálják vissza a zsét.
Nem vásároltam tőlük sokat, 1 vinyót, 1 joysticket, 1 alaplapot(amit aztán mégse), meg egy vga-dvi átalakítót. Nekem az a legnagyobb bajom a bolttal, hogy kicsi és mindig sokan vannakMindig állok egy 10-15-20 percet sorban.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
SSDről szeretnék rendszerpartíciót másolni HDDRE
http://szjanos.atw.hu/klonozas-macrium-reflect-programmal.html
Ezzel a programmal/leírással.
Bedugtam HDD-t a gépbe, simán felismerte, de volt rajta adat+partíciók. Ezért windows instalerrel leformáztam majd letöröltem a partíciókat, így lett egy partíció nélküli 80 gigás meghajtóm. (a fentebb linkelt oldalon azt írja, hogy csak üres, nem partícionált meghajtóra lehet csinálni)
Viszont mostmár nem érzékeli a gép a vinyót ha rádugom, és maga a program is azt írja h disc not avalaible, pedig be van dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest