- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
shelby6793
újonc
kiszedtem a hdd-t, tiszta telepítést csináltam az ssd-n. szépen felraktam a drivereket, először az alaplapi cd-vel, majd az alaplap-gyártó honlapjáról frissítettem. sajnos csak ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a satákhoz tartozó drivert win install előtt/közben kell telepíteni (?! -_- pedig direkt megnéztem az alaplap kézikönyvébe, de erről nem szólt a fáma...).Viszont találtam egy másik fórumos megoldást hogyan lehet mégis csak install után felrakni a drivert, végig csináltam az utasításokat, aztán még a win7 frissítéseket, az összes fontosat, legyen minden rendben. aztán visszacsatlakoztattam a hdd-t. nég annyiban változott a dolog, hogy azt a partícióját amin az os volt még az egész újratelepítés előtt leformáztam, hogy később nehogy emiatt legyen valami gond. na ezt a partíciót most észre sem vette, és 10 perc után újra , ugyanaz a kékhalál. arra gyanakszom, hogy mivel az említett preinstallos driver fájlok közt ott van jraid.sys, mégiscsak az lehet a baj, hogy nem helyesen telepítettem fel, úgyhogy most még erőt gyűjtök hogy, újra kezdjem az egészet elölről
...
-
shelby6793
újonc
Sziasztok! Egy kis problémám akadt, és tanácstalan vagyok. Van egy HDD-m (IDE csatlakozós) win7-es op.rendszerrel. Vettem egy ssd-t (SATAII
), azzal a szándékkal, hogy ezentúl erről fog futni az op.rendszer, a hdd megmarad az egyéb fájloknak. Az ssd-re is fel lett rakva egy win7. Gond nélkül elindul az ssd-ről, látja a hdd-t, de 10-15 perc után jön a kékhalál "driver_irql_not_less_or_equal" kiírással 0x000000d1 hibakóddal (a többi hibakód mögötte a zárójelben nem mindig azonos) illetve a jraid.sys-el van még problémája. Ha kiiktatom a gépből a hdd-t semmi baja nincsen (legalábbis nagyon úgy tűnik). Megpróbáltam a hdd-n lévő rendszert elindítani, de nem találja a felhasználói profilomat. Az eszközkezelő szerint a drivereim naprakészek és jól működnek. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, össze lehet-e hozni még valahogy, hogy működjön a hdd és az sdd is?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest