- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
Srácok. Easy. Nem mondtam, hogy fizettem érte!
Kérdést tettem fel és nem az árával kapcsolatban!(#38217) liksoft, (#38216) djculture: Köszi nektek! Értelmes választ adtatok!
Toshiba, lement 50%alá és nem lett instabil!
A vinyó nem volt új, az előző tulaj HDD reg.-el ellenőrizte mindig, ugyan így nézet ki nála is mint nálam!
Utána nem is használták a vinyót!A lényeg, hogy akkor most minek higgyek? Esetleg még mivel teszteljem, ami kiírja hogy van-e bad sector?
-
szijartg
őstag
Urak!
Adott egy Toshiba MK3265-ös HDD. Most vettem, előtte csak állt nagyjából a vinyó.
Egy T60-as notiba bele raktam. Win7-et feltelepítettem minden gond nélkül. További progikat is!
2részre osztottam a partíciót. Másik meghajtót csak hozzá adtam a Winen belül, nem írtam rá semmit!Majd felraktam a 4.10-es HDD Sentinelt. Ami 100/6-os adatokkal fogadott! Néztem egy nagyot! Becsült hátralévő időnek 6napot írt!
A lemez felületén található 1196 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.Kivettem a HDD-t, majd bele raktam az asztali gépbe. Ott is ugyan ez a szitu!
Majd nem hagyott, és futattam rajta egy HDD Regenerator-t. 6,5óra alatt végzett is. Az pedig nem talált egyetlen hibás szektort sem!
Mit gondoltok miért? Mert a Sentinel által írt "tartalma a tartalék területre lett áthelyezve"? Azaz azt a "tartalék területet" nem nézi a Regenerator?
Melyik írhat igazat? A gépen nem vettem észre semmi rendellenességet. A Win is simán települt és egyszer sem fagyott! -
szijartg
őstag
válasz
liksoft #18921 üzenetére
Uram! Tegnap éjfélig futottak a tesztek, hőmérséklet 30fok fölé nem ment
Először tanácsodra a gyári teszt progit futtattam. Quick és extended testet, mindkettő jó lett!
[link]
Majd futtattam jó pár tesztet a hd sentinelből! Különböző felület teszteket!
[link]
[link]
[link]
Szerinted, így már megnyugodhat a lelkem?
Bár, ahogy az aláírásodban van... -
szijartg
őstag
válasz
liksoft #18897 üzenetére
Csináltam pár képet... Neked biztos többet mondanak amik a SMART fülön vannak!
És igen, ismét 100%os minden!
[link]
[link]
[link]
De, ahogy én kiveszem szerintem nincs vele gond!
Lehet, hogy az előző tulajnál a kábelnél vagy a sata csatinál gondok voltak és azért jelzett hibát?
Most kipróbálom, hogy tele rakom cuccal... ha marad akkor nyugodtan rakhatom rá az op rendszert. -
szijartg
őstag
Adott egy 300G-s raptor. Tegnap még hd sentinel szerint 10%os kondícióval és 10xx bad sectorral volt egy gépben. Amire 18napot írt ki!
Tegnap este átraktam egy másik gépbe, full formatot csináltam rajta, utána abban a gépben már 100%osnak írta hd sentinel.
Na most akkor ezt hogy is van
Rakjam tele? Hátha megint kijön a betegsége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged