- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!
Annyit kérdeznék még, hogy ez hogyan fog tönkremenni? Mármint hirtelen vagy egyre több hibás szektor lesz és úgy? Csak az adataim miatt (bár ami fontos az megvan máshol is) meg az új winchester beszerzése miatt fontos ez. Tehát lehet olyan hogy egyszer az fogad hogy már be se bootol róla a windows?
-
mpeti3
csendes tag
válasz
Zsivaagoo #37995 üzenetére
Értem. Akkor semmit nem tudok, meg nem is kell tennem, csak figyelgessem ahogyan tönkremegy?
Egyébként lehetséges hogy még garanciás, bár fogalmam sincs már hogy mennyit adtak rá, valószínű csak egy évet és akkor lehetséges, hogy már letelt, de előkeresem a papírjait...
És akkor az lehetséges, hogy ettől fagyogatott ki mostanában a gép? Előfordult olyan, hogy leginkább online játékoknál, (ilyen egyszerűbb dolgokra kell gondolni pl.: Age of Empires 2) de volt hogy filmnézés közben is kifagyott, volt hogy beakadt a hang is és csak reset segített. Ritkán vagy 5-6-szor történt ilyen az elmúlt 3 hónapban...
-
mpeti3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy nem túl rég vásárolt WD10EZEX winchesterem, amire a HDSentinel a következő információkat adta:
[kép], [kép]
Majdnem leestem a székről mikor megláttam!Tudnátok segíteni, hogy ez mitől lehet és mit tudok tenni?
Ráadásul tegnap még csak 77 hibás szektort írt, ma meg már 82-őtEzen van a rendszer (win7 64bit), de szerintem nem volt olyan nagy használatnak kitéve hogy ilyen hamar tönkremenjen...
Nemrég telepítettem újra valamint vettem egy másik winchestert, épp ezért gondoltam rájuk nézek már, erre ez fogadott...Előre is köszönök minden segítséget, tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest