Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozen
csendes tag
-
dozen
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Amikor megpróbáltam volna újra használatba venni a merevlemezt, akkor már a feladatkezelőig sem sikerült eljutni, csak kattogást lehetett hallani a hdd-ből, a gép már nem is volt hajlandó bekapcsolni. -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
A WD Mybook hdd-m tartalmát a fájlkezelőben meg lehetett nézni, de ha bármelyik fájlt másolni szerettem volna akár rá, akár róla, akkor elkezdte a másolást, de soha sem ért a fájl másolásának a végére, mert nagyon belassult, vagy lefagyott.
A hdd-t a házából kiszedtem, de a rajta levő adatok nem láthatók, a lemezkezelő pedig azt írja, hogy nem inicializált lemez.
Azt már megtudtam, hogy ez azért lehet, mert valószínűleg titkosítással volt ellátva külső hdd-ként a szerkezet és a rajta levő adatokra pedignem szeretnék annyit áldozni, amennyiért talán vissza lehetne azokat nyerni.
A kérdésem az, hogy ha inicializálom a lemezt, akkor ezáltal kapok egy használható belső hdd-t, vagy ez a titkosításos játék a hdd inicializálását követően sem fogja engedni használni azt? (természetesen akkor, ha nem maga a hdd ment tönkre....) -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
Nincs szerencsém a küső hdd-kel , mert sorra kihaltak, mint külső adattárolók. Gondoltam sebaj, biztos a hdd külső háza mondta fel a szolgálatot, ezért kiszereltem a WD Elements házból a hdd-t és láttam a csodát: a hdd tökéletesen működik azóta is külső ház nélkül.
Nem voltam ilyen szerencsés a WD Mybook hdd-vel, mert a házból kiszedett hdd-n a rajta levő adatok nem láthatók, a lemezkezelő pedig - ahogy a képen is látható - inicializálni szeretné és még a típusát sem ismeri fel. Mielőtt kiszedtem a házából a hdd-t a fájlkezelőben a tartalmát meg lehetett nézni, de ha bármelyik fájlt másolni szerettem volna akár rá, akár róla, akkor elkezdte a másolást, de soha sem ért a fájl másolásának a végére , mert lefagyott.
Ha inicializálom, akkor minden rajta levő adatomat elvesztem.
Tudtok segíteni abban, hogy hogyan tudnám használni a hdd-n levő adatokat?
-
dozen
csendes tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Ez ennyire különlegesen nehezen megoldható probléma?
Nincs erre egy normál halandók által is egyszerűen kezelhető program?
Egyébként megpróbáltam az új hdd-re egy xp telepítést, de még mielőtt felajánlotta volna a particionálás lehetőségét fekete képernyővel megállt a telepítés. Természetesen ekkor a win7-et tartalmazó hdd le volt húzva. -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy win7 alatt hogyan tehetem láthatóvá a windows részére és leformázni az eszközkezelő által látott második HDD-met, ami valamelyik Apple operációs rendszerben van leformázva?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő