- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozen
csendes tag
-
dozen
csendes tag
válasz
King Unique #53057 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Amikor megpróbáltam volna újra használatba venni a merevlemezt, akkor már a feladatkezelőig sem sikerült eljutni, csak kattogást lehetett hallani a hdd-ből, a gép már nem is volt hajlandó bekapcsolni. -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
A WD Mybook hdd-m tartalmát a fájlkezelőben meg lehetett nézni, de ha bármelyik fájlt másolni szerettem volna akár rá, akár róla, akkor elkezdte a másolást, de soha sem ért a fájl másolásának a végére, mert nagyon belassult, vagy lefagyott.
A hdd-t a házából kiszedtem, de a rajta levő adatok nem láthatók, a lemezkezelő pedig azt írja, hogy nem inicializált lemez.
Azt már megtudtam, hogy ez azért lehet, mert valószínűleg titkosítással volt ellátva külső hdd-ként a szerkezet és a rajta levő adatokra pedignem szeretnék annyit áldozni, amennyiért talán vissza lehetne azokat nyerni.
A kérdésem az, hogy ha inicializálom a lemezt, akkor ezáltal kapok egy használható belső hdd-t, vagy ez a titkosításos játék a hdd inicializálását követően sem fogja engedni használni azt? (természetesen akkor, ha nem maga a hdd ment tönkre....) -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
Nincs szerencsém a küső hdd-kel , mert sorra kihaltak, mint külső adattárolók. Gondoltam sebaj, biztos a hdd külső háza mondta fel a szolgálatot, ezért kiszereltem a WD Elements házból a hdd-t és láttam a csodát: a hdd tökéletesen működik azóta is külső ház nélkül.
Nem voltam ilyen szerencsés a WD Mybook hdd-vel, mert a házból kiszedett hdd-n a rajta levő adatok nem láthatók, a lemezkezelő pedig - ahogy a képen is látható - inicializálni szeretné és még a típusát sem ismeri fel. Mielőtt kiszedtem a házából a hdd-t a fájlkezelőben a tartalmát meg lehetett nézni, de ha bármelyik fájlt másolni szerettem volna akár rá, akár róla, akkor elkezdte a másolást, de soha sem ért a fájl másolásának a végére , mert lefagyott.
Ha inicializálom, akkor minden rajta levő adatomat elvesztem.
Tudtok segíteni abban, hogy hogyan tudnám használni a hdd-n levő adatokat?
-
dozen
csendes tag
válasz
isizakhi03 #35700 üzenetére
Ez ennyire különlegesen nehezen megoldható probléma?
Nincs erre egy normál halandók által is egyszerűen kezelhető program?
Egyébként megpróbáltam az új hdd-re egy xp telepítést, de még mielőtt felajánlotta volna a particionálás lehetőségét fekete képernyővel megállt a telepítés. Természetesen ekkor a win7-et tartalmazó hdd le volt húzva. -
dozen
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy win7 alatt hogyan tehetem láthatóvá a windows részére és leformázni az eszközkezelő által látott második HDD-met, ami valamelyik Apple operációs rendszerben van leformázva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest