- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
WD 1TB Blue ezex esetén mennyi az elfogadható max. hőmérséklet?
-
ron8
senior tag
Hy! Vettem egy WD Blue 1TB ezexet. Először is a Hdd Sentinel érzékelte de a win nem látta. Lemezkezelésben elindítottam a formázást, de ki írta hogy nem tudja formázni vmi hiba miatt, aztán mégis elkezdte formázni, de úgy hogy 500 mb-ot le vett belőle, a maradékból pedig ntfs helyett raw fájlrendszerű lett. Jelenleg még tart a formázás, de elképzelhető hogy hibás a HDD? Vagy én csináltam vmit rosszul?
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy a külső winchesterem nem müködik,adapter majd usb beizzítása után semmi.Nem is nagyon pörög fel,inaktivnak tünik az egész.Probáltam masik kábellel is de meg sem mozdul.Hallom hogy beindul de nincs olyan nagy hangja mint amikor normálisan müködik.Probáltam másik gépen is de hiába. Egy WD 1 TB-rol lenne szó ha számit ez valamit...van e esély arra hogy ne kelljen kukázni a lemezt?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ron8
senior tag
Sziasztok!
Van egy 1.5 tb-os WD külső HDD-m, és az egyik napról a másikra nem tudta olvasni a gép. Próbáltam másra is rácsatlakoztatni, de nem jön be semmi. Leszedtem róla az USB bemenetet és próbáltam sata-n keresztül, de így meg nem bootolt be a gép, hanem lefagyott a win betöltésénél. Nem ejtettem le mindig is vigyáztam rá, szóval nemt tudom miért romolhatott el. Rengeteg fontos adatom van rajta, valahogy meg tudom menteni őket, esetleg javítást válallnak valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged