- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipadipad
tag
válasz
_DiEGO_ #37344 üzenetére
a táp az eléggé noname
csak még nem volt pénzem cserélni ezért is vettem le a vga orajelét 1200 ról 800mhz-re
noname = esac 400w
csak nem értem akkor hogy ha már lassan 1 éve megvan a gép akkor mért most kezdi el ?
tuningolva nyüstölve sose volt a gép inkább csak képek retusálása és netezés meg nagyon ritkán 20perc játék
bár elég sokan mondták már hogy lekéne cserélni a tápot mert nembiztos hogy jót tesz a HD7870-nek
(bf4 alatt terhelésnél a táp nem birta azota csak netezgetek a géppel) -
Ipadipad
tag
most megint elszált :S
és most olyan hibajelenség történt hogy megint kattant 1-et és ilyen
viiiiiiiiiiiiiiiii hangot adott ki ( nem volt egyáltalán hangos,)
és a monitor fekete lett és függölegesen kék csikozodásmost kihuztam a HDD-t hátha most nem fogja ezt csinálni :S
csak kérdés hogy most akkor most erre jó a garancia ? vagy erre még nem ? csak mert hdsentinel szerint ügye hibátlan_DiEGO_
999-re volt állítva -
Ipadipad
tag
sajnos másik gép nincs
viszont tegnap ki is irt a gép 1 kis ablakba hibaüzenetet mikor ez a jelenség történt épp winampba akartam zenét váltani és akkor történt ( de akkor tudtam tovább gépezni csak csupán a hdd-t nem tudtam megnyitni )
sajnos nem tudtam a hibaüzenetet lefotozni -
Ipadipad
tag
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy
van egy SSD(ocz vertex 3) és egy sima HDD(samsung) vincseszterem
mind2 hdsentinel szerint hibátlan
de tegnap ota kb 20-26 perc gépezés után hirtelen befagy a gép
ilyenkor hallom hogy a samsung vinyo megkattan és boom onnantol kezdve se kép se hang
esetleg nem tudjátok véletlenül hogy hol keressem a hibát ? semmien alkalmazás nem lett telepitve/törölve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest