- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
#10691584 #45419 üzenetére
Sok helyen olvasom hogy hasonló kondícióval még évekig elment gond nélkül. Na mindegy egyelőre hagyom, formázni semmkképp nem fogom nincs időm ilyenekre.
Ha tönkremegy van itthon másik.Azért írtam ide, mert reméltem kapok valami olyasmi választ hogy azért használható marad.
HdSentinelről meg annyit, hogy smart fül alatt ha állítom a hibás részeket 80-ra visszamegy a kondíció.
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Lenne egy régi Sata 500GB-os HDD-m (SEAGATE ST3500830AS). Tegnap délután leesett a kondíciója 64-re és most már csak 21% HD Sentinel szerint. Amikor használva van a hangja kezd hasonlítani egy kávédarálóra, de mivel tegnap előtt került hozzám nem tudom előtte milyen volt.
Érdekesség, hogy lefuttattam win7 tesztet, ott 5,3 pontot kapott, ami meg normális.
Szerintetek lehet, hogy csak a program ír rossz kondíciót valójában nem vészes a helyzet?
Mivel ma egész nap telepítettem rá elég kellemetlen lenne, ha cserélni kéne főleg hogy most vettem. -
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Létezik olyan, hogy 1-2 nap alatt a kondíció 100%-ról leesik 5%-ra? Marha lassú lett tőle a gép.
Állítólag kicsit megütődött a laptop. 500Gb-os Seagate 2.5"-os HDD-ről lenne szó.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged