- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
-
BK87
senior tag
válasz
liksoft #28246 üzenetére
Egy 12 cm-es venti nyomja a hddkre a levegőt, nyáron is figyeltem, alig voltak melegek, még a WD BLACK vinyóm sem volt meleg, a tápom meg egy Enermax PRO82+ 425W, ami azért elég jó tápnak számít, bár minden elromolhat, de szerintem nem annak van a baja. Olvastam már több helyen, hogy ezekből az EARS típusú vinyókból nagyon sok ment tönkre, és most úgy látszik, hogy én is kifogtam egy selejtet. Csak a garira nem emlékszem, hogy most 2 vagy 3 év volt-e.
-
-
-
nexia
tag
válasz
liksoft #28197 üzenetére
de sajnos már nem tudom visszatenni az eredetibe mert tönkrement!
Azon is XP volt és csak a felhasználó fiók lett kódolva és most a másik gépbe be akarok lépni a személyes mappákba nem enged be. és ezt szeretném átlépni ha lehet valahogy mert meg szeretném menteni az adatokat
-
Roxy27
tag
válasz
liksoft #28140 üzenetére
Az esés...csak 1 kérdés volt... Elvileg nem esett. Viszont:
Picit alakult a dolog, a 8MB/s sebesség az csak azért volt mert a rengeteg hiba miatt DMA mód kikapcsolódott és lekorlátozta a sebességet. Továbbra is elmarad a sebesség a normálistól, és egyáltalán nem olyan egyenletes a sebessége mint a párjának, így az eredeti elképzelésem, hogy raidbe teszem őket az már nem kivitelezhető.
Ez a vinyó a 6 napos működése során 57428 írási hibát csinált míg a 280napos futási idős 13-at, ebből is látszik, hogy valami baja van a hdd-nek.
Akkor lehet réteghiba?
Erre lehet garit érvényesíteni? Esetleg tudsz valakit, aki gariztat? Mert bontásból vettem őket. Papírok nincsenek. Viszont 2011-esek, de Samsungnak meg kell papír a gyári garihoz -
peter889
őstag
válasz
liksoft #28107 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Van kifejezetten winchester hűtő 8 cm-es venti helye (ld. alábbi képen 1-es számmal jelölve). Nem akarok bele ventit tenni, mivel nem messze lenne fülemtől.
Így viszont aggódom, megfelelő bemenő levegő fogja-e a vinyót érni?
A winchester helye az 5. számnál, az ajtó mögött.A házba a levegő az elülső 12 cm-es venti helyénél megy be, ahol lyukak vannak a képen (2.). A ház műanyag előlapjának (képen a házra téve) csak az elülső venti helyénél van bemenő levegő nyílás (3.), a fölötte lévő winchester-hely ajtajánál nincs(4.)!
----
Így a levegő üzem közben csak itt (képen keretezve) fog bemenni:
A piros keret alatti részen nem, hiszen belül (itt nem látszik) vízszintes lemez van a winchester alatt. Bár igaz, hogy az lyukacsos, így ha a beáramló fordul 90 fokot, úgy is eléri a merevlemezt.Nem tudom, mennyire érthető így.
Szerinted jó lesz így? Elég levegő fogja érni a winchestert? -
djculture
félisten
válasz
liksoft #28074 üzenetére
samsung vinyónál semmi se ügy működik ahogy kellene... Nekem a múltkor 10 db samu vinyót hoztak aminél megnézve hdtune progival folyamatosan ugráltak a bad sectorok, mint kiderült ezt is a cache memória meghibásodása okozta, közbe a smartban csak az offline uncorrectable error meg a ultra dma crr száma növekedett
-
djculture
félisten
válasz
liksoft #28072 üzenetére
Én úgy vettem ki az írásából hogy ő már cserélgette a kábelt is meg próbálgatta ezt a részt. De majd leírja ő hogy mit alkotott eddig vele. Első körben én a cache memóriára gondolok már csak azért is mert feltűnően hullanak mostanában az 500-1T samsungok panel szinten.
-
-
Romanow
csendes tag
válasz
liksoft #27970 üzenetére
Sziasztok!
Meglett a megoldás!!!!
Sajnos rosszul írtam a hdd-t, mert ez bizony SAMSUNG!!! HD103SJ
Ahogy beletettem másik vinyót,ami nem samsung azonnal felismerte!!! Úgyhogy a 970 extreme 3 ütközik mint állat a samsung vinyóval!!!!!!Most lehet venni másikat
Köszönöm mindenkinek aki segített!!!!!
Üdv.
-
biker
nagyúr
válasz
liksoft #27954 üzenetére
Hál istennek ugyanonnan van az egész, egy időből, komplett konfig lett összeválogatva, szóval ha ismét kezdi pár hónap múlva hát akkor megy a komplett barebone vissza, mert a lap ház táp egyben van.
Egyelőre ami fix, a memóra 100%-os, ment a memtest fél napot. Meg live CD-ről telepítés nélkül bármeddig jó a gép.
Alaplapi SATA vezérlőn van, amit még próbáltam, áttenni a sata 3G csatikra a 6G helyett, de változatlan. Kábeleket összecseréltem az ODD-vel, de továbbra is ugyanaz volt a helyzet.
A nagyker ugye konfiggal nem foglalkozik, csak elemekkel, és egyelőre csak a hdd az, amiről tudok bármi hibajelentést küldeni
-
biker
nagyúr
válasz
liksoft #27950 üzenetére
Miután az adott nagyker azt írta, ők így is úgy is gyártóhoz küldik, nem cserélik, így meghagyom a szenvedést nekik.
A táp az asus saját bbn házas saját tápja, 0 tunning, egy hdd, egy odd, egy proci, még külső vga sincs benne, ami lehúzná a tápot.Sajnos más tákolt pc-nk nincs, csak mac-ek, usb-n meg nehéz lenne játszani, mivel sok program és/vagy usb fiók meggátolja már a smart infók átadását is
-
biker
nagyúr
válasz
liksoft #27937 üzenetére
ubuntu live cd, smart ellenőrzés el sem indul, se terminálból, se grafikusan
a teljes sztori (3 hónap 8 reinstall)
Lassan megkattanok kollégám gépével, eleinte röhögtem, de már idegesítő, és nem értjük mi a hiba
(új biost kap hamarosan emiatt)
Asus V8-P8H67-E barebone+lap
2x4GB ram, sata hdd + Asus sata dvd, core i7 2600k proci
már 8.-ik oprendszer van rajta, és pár nap, max pár hét, és hozza vissza, hogy lassú
Win7 3x, minden alkalommal a jelenség: eleinte mint állat, pörög, utána elkezdi azt, hogy boot után pár perccel lemgey zombizni. pl file browser, ablak feljön, aztán XP szégyenítő lassúsággal megy a zöld csík végig, a gép SEMMIT nem csinál, 8 proci 0%-on, ram 1GB foglalt, adat nem folyik a sata hdd-ről. 3 perc múlva az összes addigi kattogásunk megtörténik, megint áll.
ubuntu 12.04 2x, elviszi, megy mint álom, 3 nap múlva hozza vissza, nem indul a szoftverközpont, telepíteni semmit nem lehet, most pl az ubuntu sem indul el, hibára fut
most már kész vagyok.
Ha HW hiba lenne, mitől lenne jó telepítéstől 2-3 napig, és mi történik minden rendszerével?
Any idea??legutóbb pl felraktam az ubuntut, formázás után (ext4-ben) és teszteltem, szuper. ment rá virtualboxban XP is
másnap hív, nem indul, 5 perce terminál sorok röpködnek, media errorezután azt csinálta, hogy kb 8 perc alatt bebootol, áll a gép, és kiírja, rendszerhiba történ, akar jelentést?
és ahogy az egérhez érsz (nem kattintasz, csak megmozgatod) kidobja a jelszó kérő ablakot, vagy random átvált "vendég munkamenetre", vagy merevre fagy, és csak power gombra reagál.Windowsok szintén, google chromenyitása 4-5 perc, 0% terheléssel
-
McDog
aktív tag
válasz
liksoft #27938 üzenetére
Indok:
-Biker ezt írta a 2 napos Ubuntujára: "Ja, a legfrisseb, ubuntu, 2 napos telepítés: előbb nem bootolt, csak hibaüzi sorozat, most bebootol, de 5-6 perc alatt"
-A teszt 4624 hibás szektort talált.Általában ha bemegyek egy nagykerbe és elmondom ezeket általában teszt nélkül kicserélik szó nélkül, sokszor egyből, csak a szavamra, úgy hogy nem is ismerem őket. Én magam Windowst használok, de ha elmondom, hogy a Hiren's Boot CD több teszt programján tesztelve xy db hiba van hisznek nekem.
Ha Biker még kiböki hogy Ubuntut használ egy csepp kételyt nem fognak érezni..
-
sultansmith
senior tag
válasz
liksoft #27932 üzenetére
de egyik pillanatról a másikra? A másik érdekesség, hogy semmiféle olvasási vagy írási probléma nem volt eddig, nem igazán értem mi történik. Lehetséges valami vírus ami megkettyinti ezeket az adatokat? 344 napot "dolgozott" a vinyó a hd sentinel szerint, ez várható dolog már ilyenkor?
Ez egy viszonylag jó jelzőkkel illetett vinyó volt, amikor vettem, már nem emlékszem a nevére, csak hogy benne van hogy F2
-
lemusz
addikt
válasz
liksoft #27923 üzenetére
Úgy látom értesz a dologhoz. Még lenne pár kérdésem:
- Miért van az, hogy régebben floppyról kellett valami cuccot betölteni windows install előtt, de mióta volt már Win7 telepítve, azóta nem kért ilyet még akkor sem, amikor XP-t raktam vissza? Örülök neki, mert azóta a floppymeghajtó is beadta a kulcsot... de azért érdekelne mi lehet az oka, hogy már nem kell neki.
- HDDk közül melyik lenne a legjobb választás olyan 15K-ig bezáróan? (nem kell nagy méret, nekem ez a 160GB se volt még sosem 70%-nál jobban megtömve)
- Második kérdésből kiindulva: Nem lenne érdemesebb egy kisebb, pl 64 gigás SSD a rendszernek és programoknak (jelenleg ezek 20-25gigát foglalnak), a winyó meg megmaradna torrentezésre, filmek, képek stb-nek?
-Harmadik kérdésből kiindulva: Azt hiszem nincs az alaplapomnak sata3-as csatlakozója. Sata3-as SSD kompatimilis sata2-es csatlakozóval? Van valami kompatibilitási kereszt, ami miatt nem érdemes nekem SSD-t használni? Alaplap: [link]
Köszi a válaszokat!
-
válasz
liksoft #27910 üzenetére
Köszi az infot, de igazából egyikből se derül ki , hogy most mi is a helyzet, ez azért baromi érdekes, hogy a hivatalos WD oldalon nem tudok erről infót találni tipus szám alapján...
Azt hiszem ez volt az első és utolsó, hogy én , ilyen terméket vettem.
Mindenestre írtam PCX-nek is, hogy ezt ők mi alapján találták, amúgy ki , hogy ez 7200-as , mert én erre alapozva direkt vettem meg ezt a modelt.
-
z123456789
addikt
válasz
liksoft #27857 üzenetére
Az a legalább 2 csatlakozó/toldó azért van szerintem, mert a tápból ezek a nagy fehér bumszli(
ez ám a csatlakozófej típusmeghatározás) fejek jönnek ki, viszont minden perifériám sata-s.Valahogyan át kell alakítani a kábel végét.
Ezt meg lehet akkor máshogy is oldani, hogy ne legyen toldás?Kicserélgetni nem fogok drótokat a tápban.
Kizárt, de akkor hogyan?Van olyan táp, amiböl kapásból sata-s áramellátó fej jön ki?
A 400 W az szerintem jó tipp lehet, mert mintha emlékeznék is rá hogy a srác annyit mondott nekem.
Megpróbálom idézni:
"a tápodat nem cseréljük ki, az maradhat, mert elég az ellátáshoz"
Ezt akkor mondta amikor idén (augusztusban) felújjíttattam a masinát.
Akkor lett benne új processzor, alaplap, videókártya, 8GB ram, egy a-data winchester + egy 500 GB-s winchester.Ès ugye ez mellé még maradt a régi szettböl az az 1 terrás, ami okozta a problémát, meg a DVD író.
A többi mind teljesen új lett.Meg hát ugye akkor maradt a táp illetve a ház a régi.Hiányzik még valami föbb alkatrész?A csatlakozók rendes érintkezése müszaki tudást igényel?Vagy le tudom én is ellenörizni?
-
z123456789
addikt
válasz
liksoft #27838 üzenetére
Na ezeket majd otthon tudom megnézni.Fogalmam sincs milyen a típusa.
-leterheltség:
-kb 2 éves
-tápátalakítók sata-ra alakítanak, vagy nem tudom mit kellene írnom.Abból is van márkás vagy hogy érted?
-szünetmentes az nincs(ha a szünetmentes csipogós tápegységre gondolsz)
-zajszürök sincsenek legjobb tudtom szerint.Mivel az gondolom extra beszerelést igényel, én nem kértem ilyet, a bolt meg szerintem magátol nem rak ilyet be.Bocs ha proli vagyok a témához, és ezen a tudás szinten nem tudtok velem foglalkozni, de akkor inkább hagyjuk!
-
z123456789
addikt
válasz
liksoft #27827 üzenetére
Sikerült a ráolvasás.
Működik.Nem tudom mi lehetett?
Minek lehet ez a jele?Öregszik?Töredezettség mentesíteni kellene vagy mi?
Hard disk sentinell 91%nak jelöli.
Ő lenne az:
Leszedtem róla a Top Secret-et, mostantól csak töltésre fogom használni.Bár 1 TB-ot azért használnék szivesen másra is.
Nem lehet hogy mivel ez a green(ha jól tudom energia takarékosabb/lekapcsolós)mivel kevesebbet volt használva, ezért ellustult, és most meg kellett neki egy kis idő mire bemelegedett?Gondolom ez baromság...De kösz az eddigieket!
-
priti
addikt
válasz
liksoft #27686 üzenetére
Ilyen IC-t láttál már esetleg, hogy ez milyen magas? Ebben a HDD-s történetben pont az a poén, hogy le lehet a talpát csavarozni és nem mászik sehová, így nagyító alatt tudok élezni, szóval ha a gyári vezérlést nem lehet egyszerűen becsapni és ki kell váltani valamivel, akkor valami lapos cuccos kellene, mert nem sok hely van a talpa és a nyák között.
-
priti
addikt
válasz
liksoft #27686 üzenetére
Isteni, akkor ez így ebben a formában felejtős
és nincs valami egyszerű radikális megoldás ami nem típusspecifikus mondjuk valamitől megfosztani a nyákot, ami miatt felpörög és úgy marad? Gondolom a fejtől (ami persze nincs rajta ) vár valami infót, szóval esetleg rövidrezárni két pontot a fej felé tartó vonalon vagy ilyesmi? Olyan sokat nem fektetnék a projektbe, hogy mélyebben megértsem a kapcsolást, de minden szerszám adott, bármit le tudok szedni a nyákról, smd szinten is tudok pöttyölni bármit bárhová.
-
törölt tag
válasz
liksoft #27511 üzenetére
Én is csak az alapján válaszoltam, amit olvastam, szóval ez körülbelül a vak vezet világtalant szituáció..:
A kérdés a külső vinyóval kapcsolatban. WD Elements 1023. Írtad a kollégának, hogy várjon leválasztás és kihúzás után 15 mp-t. Én eddig erre nem figyeltem oda, lehet belőle valami baj? -
King Unique
titán
válasz
liksoft #27534 üzenetére
Nem az a gond,h nem engedi (arra ott az Unlocker), kiírja,h el van távolítva,csak áramot nem veszi el,utána 5 perccel is pörög (de registry buherával megoldva,az után leáll,mint XP-n),csak úgy lehúzni...de akkor kicsit várva,fejet laparkolja és utána ki lehet húzni,nem lesz baja azt mondod,csak erre voltam kíváncsi.
De biztos,ami biztos,fentit megjátszva,leállítja,úgy használom,csak nem mki tudta ezt és azért kérdeztem.
Amúgy -
priti
addikt
válasz
liksoft #27541 üzenetére
Biztos nem kell? Patika állapotú karcmentes p4, csak neked megakciózom
Jó, volt rajta két ujjnyi dzsuva, deeee semmi gáz. Újszerű.
2 bárig ellenállt, de a 3 bár már levitte... hát csilli-villi. Kapott új tápot, mert lusta voltam szétszedni a régit ami kb 40 fokos volt viszont még a rendszerventit is újrakentem WD40-el olyan kis lelkiismeretes voltam. Most szólj hozzá! Egy hangja nincs, patika tiszta, aztán visszakapcsolom és mi van? HDD fail, az van. És akkor még a neten se élheti ki az ember az alpári oldalát? Úgy kedvem lett volna végigmondani a szótárat, de sosem járok olyan helyen, ahol lehetne egy jót káromkodni, pedig úúúú mit álltam ki, hogy kibányásszam onnan azt a szart és volt pofája betojni miután mindent megtettem érte. A hálátlan dög. Úgy kellett volna hagyni, belerúgni egyet, hogy ne zúgjon és akkor most nem lenne a levegőben a szombatom. Szerszámot betettem, de most itt ver a víz, hogy stimmel e minden a nyákon, mert azt meg benthagytam persze, de nem lehet mechanika ne-ne-ne hát felpörög meg minden meg hát ment a novell róla amikor kinyomtam neeee-neeee-neeee nem lehet hogy szombaton telepítenem kell
-
priti
addikt
válasz
liksoft #27539 üzenetére
hjajjmá' ne oltsál már, inkább egy kis infót írhattál volna ha már válaszolsz.
Konkrétan az érdekelne, hogy lehet e elektronikát cserélni alatta más egyéb nélkül vagy nem? Volt egy időben progim amivel maxtoroknak a seekelési (természetesen székelésinek ejtem magamban ha már a szarnál tartunksebességét is lehetett lejjebb venni, én arra használtam. Az érdekelt volna, hogy kell e valamit átírni valahol utána, vagy elég csak a nyákot átdobni alatta.
Látom hogy ügyfelet akarsz, de az egész szarkupacon a két ujjnyi por ér a legtöbbet, mert egy szutyok p4 valami novellel értékes adat nélkül, mert az másik HDD-n van. Az egyetlen ok ami miatt képes vagyok gépelni miatta az az, hogy nem akarok szombaton csüngeni a hosszú cicin BP-n, hogy telepítsek helyette egy másikat. Ha simán cserélek itthon bga-t egy lapon gondolhatod, hogy van némi fogalmam a szervízről. Attól mert nincs itthon 3 porszem/köbméter tisztaságú laborom, hogy szétszedjek ilyesmit és ezért pont nem érdekel a téma mélyvízben még nem kéne ennyire lesajnálni, mert lehet én is tudnék neked újat mondani. Ez a PH is már tiszta oltás. Nehogy segítsél még felületes infóval se! Irígy! -
ígyvanferi
addikt
válasz
liksoft #27400 üzenetére
Most nincs fent még semmi extra program, pár napja még nem volt semmi gond a HD sentinel szerint. Van egy sokéves WD raid edition winchesterem, az 74%-on áll, de nem azzal van a gond. Kipróbáltam már másik SATA kábellel, másik portba dugva, másik tápcsatlakozóval, de semmi. Ne haljon már meg csak így minden előjel nélkül egy éjszaka alatt, úgy, hogy nem volt használatban, nem töltöttem rá közben pl.
-
laca500
aktív tag
-
laca500
aktív tag
válasz
liksoft #27369 üzenetére
Köszi, de ezt az oldalt már végignéztem. Ráadásul ez az XP-hez van.
De amúgy próbálkoztam vele, csak az a baj, hogy a lemezkezelőben jobb egérgombra nem csinál semmit. Hiába kattintok a dinamikus lemezen jobb gombal nem jön fel a kis abblak mint a másik meghajtóknál. Egyáltalán nem enged semmilyen műveletet. Megjegyzem még a win8 telepítője sem hajlandó még megformázni sem az LDM kötet miatt.
És az is jó lenne, ha megmaradnának a rajta lévő cuccok. -
Elvagyok
senior tag
válasz
liksoft #27353 üzenetére
Szia.Elnézést kérek hogy csak most válaszolok de szédikézek össze-vissza.Jó a HDD.Nem csak ezzel a HDD-vel csinálja,hanem az összes régi vinchesterrel,gyanítom hogy mindegyikkel ezt teszi.Pendrive,MP3,Canon fényképezőgép rendesen kommunikál a géppel.A vinyók nem pedig külső tápról is kapnak feszültséget.Ezért gondoltam hogy vagy a hátsó integrált USB csatlakozókat vagy a másik Pinnekre dugom át és próbálom ki a vinyókat.Amíg ezt nem tisztázom addig nem ruházok be egy ATA vagy SATA vinchesterre.
-
-
-
-
-
-
Ferlito
tag
válasz
liksoft #27302 üzenetére
Sziasztok!
Van egy western digital scorpio blue 320 Gb- külső merevlemezen, sok adattal. Tegnap leesett kb 20 cm-es magasságból (nem volt működés alatt.)
Azóta nem működik...hiába csatlakoztatom a géphez, felvillan a kék lámpa és fura nyekergő hangot ad, meghatározzott időnként-3 másodpercenként- egy kattanással. Aztán újra nyekergés. :S
Búcsúzzak el tőle és az adatoktól vagy van valami lehetőségem még?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
liksoft #27239 üzenetére
Koszi szepen. Igazabol mar bele is nyugodtam hogy ez ilyen marad...
A nagyobb problemam az hogy ugy kaptam a szervizbol cserekent, azt irj hogy a firmware 0001-es. Na erre viszont van patch mert valami komoly hibat talaltak benne. De a patch meg nem valtoztat a szamon. Amugy meg van 0003 is de azt nem talalom sehol..
Fogalmam sincs mit csinaljak, de a hazai garanciaintezes miatt nem szivesen kuldenem vissza... -
HZoli87
veterán
válasz
liksoft #27210 üzenetére
Köszi a segítséget. Megfogadom a tanácsodat. Nem akarom elkiabálni a dolgot, de valószínű megvan a bűnös. Samsung SSD Magician (v3.2), ez volt az egyetlen program, amit csak kompatibilitással tudott feltelepíteni a Windows 8. Msconfig alapján indulnia kellene a rendszerrel (Windows 7 alatt így is tesz), de ezt nem teszi meg. Miután kézzel elindítom, akkor 10 másodpercen belül már nem válaszol a meghajtó. Kétszer eljátszottam egymás után, 1 és 10 perc várakozás után. Eredmény ugyanaz. Gondolom elkezdi vizsgálni és piszkálni, hogy milyen meghajtók vannak csatlakoztatva a számítógéphez.
Remélem gyorsan megjelenik a Windows 8 kompatibilis verzió, októberre ígérték, az új meghajtókkal együtt (840 / 840 Pro széria).
-
laca500
aktív tag
válasz
liksoft #27191 üzenetére
Hát 20 mp esetén sem indul.
Olyasmi hangot hallok belőle, mintha felpörögne aztán meg leállna, vagy a fej megakadna, de ezt csak addig amíg hideg. Ha felmelegszik, akkor egész nap indul szépen. Most beraktam egy 3,5-es külső helyére, itt aránylag jól működik. Ha meg le áll, itt nyugodtan ki-be kapcsolgathatom, hogy felpörögjön, itt nem megy más tönkre. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de amíg veszek egy másikat addig jó lesz. -
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #27158 üzenetére
Hát igen,az a +4-5 fok,v több (pl. Scorpio Blue-nál)...azért egy jó alu rackben csak nem főne szét,iil láttam/használtam én is kisebb méretű noti hűtőpadot,alátéve nem ent 40 fölé nyáron se,igaz 5400-as volt.
Melegedés mennyire rövidíti 2,5" vinyó élettartamát,te mint szakember biztos tudsz erre vmi saját statisztikát,azt mondták régebben 3,5"-re, max 42-43 fokig még "elmegy",de afölött tartósan nyúzva nagyon nem jó -
King Unique
titán
válasz
liksoft #27149 üzenetére
Értem,köszönöm
Bár 3.0-nál 1 portot szokta meg az ember,de ha 7200-ast hajtanék,akkor erre odafigyelek,Y-t használok,úgyis van több ilyen Y micro-B kábelem,érdekes a fő vonal 3.0-ás,a kiegészítő táp táp csak 2.0 (fehér a pereme),gondolom esetleges +táp miatt,elég az is.
(#27146) gegszee: WD a 2,5" külső kompaktjait (Elements,My Passport-ok) NYÁK-ra integrált usb csatival gyártja,gondolom költséghatékonyság végett,vmint így hosszméret csökkenthető (nem kell külön sata-usb átalakító közé) ,viszont így mobilrackbe,v notiba nem tehető bele...hasonlók voltak korábban a samsung G2,S2,M2 modellek is,ill más gyártóknál is előfordul akik maguk is gyártanak vinyót,azok akik rá vannak kényszerülve,h mástól vegyék,már normal sata csatisat tesznek bele+ sata-usb átalakító hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 512 Gb-os NVME-k
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest