- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz
J.J. András #29245 üzenetére
Szia!
Leveleztem a HDS fejlesztőjével, és kiderült, hogy ebben a szériában variálták a gyári HDD FW-t, ami így eltér a szabványtól, ezért máshogy értékelte a HDS. A HDS fórumban beszéltük meg, küldtem teszt riportot, azóta már korrigálva van a legfrissebb 4.20-as Sentinelben. Ha az letöltöd, azzal már jónak kell lenni, ha ez a gondod.
Egyébként itt a fórum [link:] Nekem szerencsére azóta is 100% és semmilyen gondom nincs. Ha a legfrissebbel is hibát mutat, akkor más gáz van, érdeklődj itt, vagy a HDS fórumban, mindenhol segítenek.Egyébként edigitálban vettem.
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap vettem egy Lenovo G580-as notit, Windows 8 van rajta. Elkezdtem telepíteni, és rákerült a jól bevált HDS is. Itt jött a meglepetés. Miután felraktam, a kondíció alapból 80% volt, 17 vizsgált szektorral. Most ez már már 79%-ra csökkent. Normális ez egy vadiúj gépnél??
-
Sanyaman
tag
Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz
Egy laptop egyszer csak nem indult el, oprendszert nem találja. Ismerősöm áthozta hogy majd én gyorsan megcsinálom. A gond az hogy a BIOS sem látja a vinyót. Ez egy ezer éves, IDE csatlakozós noti merevlemez. Szétszedtem-összeraktam hátha csak szétcsúszott vmi, de nem segített. Indításkor hallom hogy felpörög. A benne lévő szintén IDE csatolós DVD működik, Ubuntu bootol róla, de a vinyót nem találja. Én arra tippelek hogy bedöglött a HDD, de jó lenne megerősítene ebben vki. Mi lehet esetleg még gond? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest