Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Szia!
Leveleztem a HDS fejlesztőjével, és kiderült, hogy ebben a szériában variálták a gyári HDD FW-t, ami így eltér a szabványtól, ezért máshogy értékelte a HDS. A HDS fórumban beszéltük meg, küldtem teszt riportot, azóta már korrigálva van a legfrissebb 4.20-as Sentinelben. Ha az letöltöd, azzal már jónak kell lenni, ha ez a gondod.
Egyébként itt a fórum [link:] Nekem szerencsére azóta is 100% és semmilyen gondom nincs. Ha a legfrissebbel is hibát mutat, akkor más gáz van, érdeklődj itt, vagy a HDS fórumban, mindenhol segítenek.
Egyébként edigitálban vettem.
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap vettem egy Lenovo G580-as notit, Windows 8 van rajta. Elkezdtem telepíteni, és rákerült a jól bevált HDS is. Itt jött a meglepetés. Miután felraktam, a kondíció alapból 80% volt, 17 vizsgált szektorral. Most ez már már 79%-ra csökkent. Normális ez egy vadiúj gépnél??

-
Sanyaman
tag
Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz
Egy laptop egyszer csak nem indult el, oprendszert nem találja. Ismerősöm áthozta hogy majd én gyorsan megcsinálom. A gond az hogy a BIOS sem látja a vinyót. Ez egy ezer éves, IDE csatlakozós noti merevlemez. Szétszedtem-összeraktam hátha csak szétcsúszott vmi, de nem segített. Indításkor hallom hogy felpörög. A benne lévő szintén IDE csatolós DVD működik, Ubuntu bootol róla, de a vinyót nem találja. Én arra tippelek hogy bedöglött a HDD, de jó lenne megerősítene ebben vki. Mi lehet esetleg még gond? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egy laptop egyszer csak nem indult el, oprendszert nem találja. Ismerősöm áthozta hogy majd én gyorsan megcsinálom. A gond az hogy a BIOS sem látja a vinyót. Ez egy ezer éves, IDE csatlakozós noti merevlemez. Szétszedtem-összeraktam hátha csak szétcsúszott vmi, de nem segített. Indításkor hallom hogy felpörög. A benne lévő szintén IDE csatolós DVD működik, Ubuntu bootol róla, de a vinyót nem találja. Én arra tippelek hogy bedöglött a HDD, de jó lenne megerősítene ebben vki. Mi lehet esetleg még gond? Köszönöm előre is!