- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
liksoft #27923 üzenetére
Úgy látom értesz a dologhoz. Még lenne pár kérdésem:
- Miért van az, hogy régebben floppyról kellett valami cuccot betölteni windows install előtt, de mióta volt már Win7 telepítve, azóta nem kért ilyet még akkor sem, amikor XP-t raktam vissza? Örülök neki, mert azóta a floppymeghajtó is beadta a kulcsot... de azért érdekelne mi lehet az oka, hogy már nem kell neki.
- HDDk közül melyik lenne a legjobb választás olyan 15K-ig bezáróan? (nem kell nagy méret, nekem ez a 160GB se volt még sosem 70%-nál jobban megtömve)
- Második kérdésből kiindulva: Nem lenne érdemesebb egy kisebb, pl 64 gigás SSD a rendszernek és programoknak (jelenleg ezek 20-25gigát foglalnak), a winyó meg megmaradna torrentezésre, filmek, képek stb-nek?
-Harmadik kérdésből kiindulva: Azt hiszem nincs az alaplapomnak sata3-as csatlakozója. Sata3-as SSD kompatimilis sata2-es csatlakozóval? Van valami kompatibilitási kereszt, ami miatt nem érdemes nekem SSD-t használni? Alaplap: [link]
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest