- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
liksoft #27937 üzenetére
ubuntu live cd, smart ellenőrzés el sem indul, se terminálból, se grafikusan
a teljes sztori (3 hónap 8 reinstall)
Lassan megkattanok kollégám gépével, eleinte röhögtem, de már idegesítő, és nem értjük mi a hiba
(új biost kap hamarosan emiatt)
Asus V8-P8H67-E barebone+lap
2x4GB ram, sata hdd + Asus sata dvd, core i7 2600k proci
már 8.-ik oprendszer van rajta, és pár nap, max pár hét, és hozza vissza, hogy lassú
Win7 3x, minden alkalommal a jelenség: eleinte mint állat, pörög, utána elkezdi azt, hogy boot után pár perccel lemgey zombizni. pl file browser, ablak feljön, aztán XP szégyenítő lassúsággal megy a zöld csík végig, a gép SEMMIT nem csinál, 8 proci 0%-on, ram 1GB foglalt, adat nem folyik a sata hdd-ről. 3 perc múlva az összes addigi kattogásunk megtörténik, megint áll.
ubuntu 12.04 2x, elviszi, megy mint álom, 3 nap múlva hozza vissza, nem indul a szoftverközpont, telepíteni semmit nem lehet, most pl az ubuntu sem indul el, hibára fut
most már kész vagyok.
Ha HW hiba lenne, mitől lenne jó telepítéstől 2-3 napig, és mi történik minden rendszerével?
Any idea??legutóbb pl felraktam az ubuntut, formázás után (ext4-ben) és teszteltem, szuper. ment rá virtualboxban XP is
másnap hív, nem indul, 5 perce terminál sorok röpködnek, media errorezután azt csinálta, hogy kb 8 perc alatt bebootol, áll a gép, és kiírja, rendszerhiba történ, akar jelentést?
és ahogy az egérhez érsz (nem kattintasz, csak megmozgatod) kidobja a jelszó kérő ablakot, vagy random átvált "vendég munkamenetre", vagy merevre fagy, és csak power gombra reagál.Windowsok szintén, google chromenyitása 4-5 perc, 0% terheléssel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő