- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mindig lenyűgöz, hogy milyen komoly szakmaisággal (és láthatóan tényleges szakmai háttértudással) tudod leírni a dolgokat.
Nálam viszont furcsa, hogy több alkalommal volt, amikor a kábel (80 eres) közepére kötöttem a masternek jumperelt vinyót, és a végére a slave-et, akkor egyszerűen a BIOS-ban nem látszott egyik merevlemez sem, mintha "ütközés" lenne, egyszerűen nem ismerte fel. Amikor átraktam a "megfelelő" helyre a vinyókat, akkor onnantól kezdve nem volt gond.
Ezért is írtam, amit írtam, tapasztalatból, nem a levegőbe beszélve, de persze lehetnek esetleg más okai, amikről fogalmam sincs.
Amúgy soha nem tudtam, mi a tényleges szerepe a kék, alaplapra való csatlakozóvégnek, most már ezzel is tisztában vagyok...
Egyszer fater véletlenül rosszul kötötte be a DVD-írót, aminek feltűnően szar volt a sebessége, ekkor én meg véletlenül vettem észre, hogy nem a kék csatlakozó van az alaplapon, ezek szerint a sebességváltozás ennek volt betudható, nem haluztam.Ja, még valami:
"Ennek annyi a jelentősége, hogy ha a kábelvég levegőben lógna, vagyis elektromos szempontból lezáratlan, az nagyfrekvenciás reflexiók forrása lehet."
A középső csatlakozó viszont mindenképp lezáratlan marad, amennyiben csak egy eszköz van a kábelen, ez miért nem okozhat hasonló jelenséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest