Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Sziasztok! Van egy sata vinyóm 2 partícióval. Meghalt a win, elég sokat szenvedtem, próbálkoztam különböző dolgokkal, hogy a legkisebb kár származzon a dologból, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy paragon HDD managerben ha jól emlékszem a rendszer partícióm volt "logical"-ra állítva a 450GB-os partíció pedig "primary"-ként volt feltüntetve. Ne kérdezzétek miért, de én ezt gondoltam megcserélem, hátha akkor bootol a windows. Az a gáz, hogy igazából nem is tudom, hogy mit jelent pontosan ez a 2 beállítás. Az lett a dolog vége, hogy a nagyobb partíciót nem tudta átállítani, kiírt valami hibaüzit és maradt primary (közben a rendszer partíció is primary lett). Egy friss wint feldobva pedig azt látom, hogy a nagyobb partícióm 0 byte
Rákattintva kiírja, hogy a lemez nincs formázva, akarja-e most stb... Pedig elvileg rajta kellenne lenni az adatoknak, norton ghost pl normálisan ki is írja, hogy 450GB, ebből foglalt ~300GB. Elég valószinűnek tartom, hogy ez a logical-primary állítgatás volt a hiba. Fel tudna valaki világosítani arról, hogy ezek mit takarnak pontosan? Mert most már nem merek semmihez se nyúlni, nem akarom hogy elvesszen véletlenül az adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest