Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok
Van egy olyan gondom, hogy a havweromnak a gépében a 320Gb-os samsung winyónak az eggyik partícióját nem engedi mgnyitni a gép. Ha a sajátgépböl akarja megnyitni akkor azt irja ki a rendszer ( Windows XP SP2 ), hogy a recycle/100..... hosszú számsorozatu valamit nem találja ezért ellenírizzük az elérési utat vagy fájl nevet. Pontosan, hogy minek következtében csinálja ezt nem tudom. avast vírusirtó volt fent neki én arra tippeltem, hogy az tiltotta le a winyót de Windows intézőből meg lehet nyitni meg azóta már 2x tett új rendszert :S Leformázni nem akarja mert sok értékes adat van a winyón, de így meg nem tudja kimenteni az adatott. Kérlek segitsetek nagyon fontos lenne. a válaszokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Androidos tablet topic
- Linux Mint
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GeForce RTX 4060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest