Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
''Nem pont Te voltál aki kb egy évvel ezelőtt winyókat próbált meg felvásárolni és tanácsokat osztani másoknak? '' Nem en voltam az. Nem vagyok egy nagy tarsalgos tipus. Megnezheted az adataimnal mennyi ido alatt hany hozzaszolasom volt. Ha tudok segitek ha bajom van kerdezek.....Amugy csak olvasgatok.
Amugy nem veletlen kerdeztem mi lehet a baj. Hallottam mar olyanrol hogy tipushiba bizonyos dolgoknal es van ra egy egeszen egyszeru megoldas amit en pl lehet sosem fedeznek fel magamtol. Azert szoktam erdeklodni.... Pl most sincs fogalmam arrol vajon mi lehet a gond mert mint irtam kb 80 uzemorat ment es nem hinnem hogy ez egy termeszetes jelenseg lenne. Lehet a motor a hibas de lehet hogy egy apro alkatresz nem erintkezik rendesen es csak egy ujraforrsztasra var. Mindenesetre fura dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest