Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Az alábbi számomra érthetetlen windows telepítési gondom van.
Addott a gépem (adatoknál) , Eddig 1 db 120GB-os Seagate IDE-s vinyó volt benne. Most vettem egy 640GB-os Samsung SATA2-es vinyót. Erre próbálnék XP-t feltenni.
A régi winyón lévő oprendszer alól Acronisal particionáltam a vinyót és leformáztam NTFS-re. Majd winXP telepítéskor az első újraindítás után az a szöveg fogad, hogy hiba a rendszer betöltésekor. Ok próbáljuk ki egy másik XP-vel, azzal már érdekes módon csak 131GB-osnak látta a winyómat és ismeretlen formátumnak, ekkor itt letöröltem a partíciót és létrehoztam egy 50GB-ost NTFS-re formázva, a maradék 80-at formázatlannak látta, mindegy telepítsülk a wint. Az első újraindítás után ezt dobta : NTLDR is missing Press CTL+ALt+Del to restart
Ezután boot CD-vel Acronissal leformáztam az 50GB-os részt , a maradékot formázatlannak látta, azt NTFS-re egybe az egészet megcsináltam ismét. Majd újból elkezdtem telepíteni a legelőször használt XP-t, ez már telepítésnél látja mindkét partíciót rendes méretben, de újraindítás után
A disc read error occurred Press ctrl+alt +del to restart szöveg fogad.
Visszadugom az alaplapra a régi rendszervinyót és most mindkét vinyó rá van kötve a gépre, így a totalcommander látja a winyót, mindkét partíciót, a windows mappa fel van rá másolva. HD Sentinel nem találja hibásnak a winyót.Mi lehet a probléma? Alaplapban a legfrissebb bios van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amatőr csillagászat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- iPhone topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest