Hirdetés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Betettem egy WD5000AAKS vinyót egy külső (USB) rackbe, használtam úgy egy napot. Másnap kinyitom a laptopot, kiírja, hogy "nem sikerült a késleltetett írás". Ez mit jelent számomra? Betettem asztaliba a vinyót, ráeresztettem HDSentinelt, rövid-önteszt fefutott hibátlanul, részletes-önteszt fut 4-5 percig, majd kiírja, hogy nem sikerült olvasó egység vagy mi miatt a teszt, aminek ~130 percig kellene futnia. Gyári programmal ráengedtem egy Extended Test-et, ment ~20 percig, utána leállítottam. Eközben HDSentinel ment a háttérben, talált egy gyenge szektort. Lementek róla, amit tudok, utána ráindítok egy Write Zeros-t. Ha "meggyógyul" a vinyó, akkor elkönyvelhetem, hogy a rack-em tápellátása vagy maga a rack-em rossz?
Lehet, hogy a külső rack nyírja ki a vinyót? Mert hasonló volt az előző vinyóval is, mert ez garanciából kapott új vinyó.
Ja, és még annyi, hogy a vinyót asztali gépben leteszteltem, ahogy Liksoft ajánlotta, akkor semmi baj nem volt vele (a teszt asztali gépemben ment). Én személy szerint a Rack-et tartom a hibásnak. Majd leszedem ugyan azt a torrentet asztali gépen is, az "nyírja" a vinyót, mert mindig csak pöccögteti a fejet. 80 gigás pack-ot akartam leszedni, torrentezésben kiírt valamit, hogy "I/O hiba", és onnantól megjelent a szektorhiba. Szóval leszedem asztalin is azt a 80 gigás fájlt, ha nem jön elő a hiba, akkor új rack lesz a megoldás...úgyis firewire400-as csatlakozásúra akartam váltani már...valakinek van esetleg innen ilyene? Vagy tudja, hogy ez mennyivel forgatja az adatot?
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest