Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Először is köszönöm. A BIOS F6-os, ehhez a laphoz a legújabb, tehát itt nincs hova tovább. Mint írtam, a 2-es porton van, ami az ICH8R-nek a 3. csatlakozója, 0-s a rendszer, és az 1-esen is van már egy másik HDD, azok mindketten túlélik a standby-t. JM-on nem próbáltam, ha nincs nálam IDE vinyó, letiltom, ebből kifolyólag nem szoktam rá pakolászni, de majd megnézetem, arra mit reagál.
SATA portok AHCI módban vannak, S3-ra téve a standby típusa (esetleg egy IDE módot megér a dolog, szintén megnézetem).
SATA vezérlők FW frissítésén már én is gondolkodtam (a problémámtól függetlenül is), de nem találtam az ICH8R-hez semmit (mondjuk annyira nem is törtem magam, most 1.07 04082006, ha jól rémlik, nem vagyok otthon), JM-hoz meg a fentiek miatt nem is kerestem. Driver szinten mindegyik "friss", nem hiszem, hogy augusztus közepe óta forradalmi fejlesztések kerültek a driverbe. Write cache letiltását nem szeretném, bár nem tudom, mennyivel vetné vissza a teljesítményt.
A BIOS/Windows beállításról annyit, hogy ismereteim szerint csak globális állítási lehetőség van (feltételezve, hogy azonos vezérlőre dugott eszkötökről beszélünk, márpedig nálam a 6 inteles portból 3-on HDD-k, egyen pedig egy DVD-RAM van), és a másik 3 eszköz tökéletesen működik sleep után is.
Csak a Samsungot nem tudom bedugva hagyni, mert az OS nem azon van.Amúgy találtam kábelcserés megoldást is (keresztbe csere, meg kicserélés is), még az lesz egy lehetőség,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest