- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok mert van egy 1TB SP usb 3.0 külső HDD-m. Namármost fogtam és kiszedtem a külső házából, leszedtem a satán csatlakozó usb bemeneti nyílást és bekötöttem simán SATA3-ba a gépházba.
A bios látja a win látja felismeri beazonosítja de nem tudom megnyitni a meghajtót mert folyton formázni akar.Ha visszaépítem az egészet a külső tokjába pöpecül megy minden látja minden. Hogy lehet adatvesztés vagy adatmásolás/mentés nélkül megúszni a dolgot mert nagyon be szeretném építeni a házba, de úgy nem akar működni csak ha formázom de nem tudok 1TBot lementeni (nincs kölcsönvinyóm).
Eszközkezelő mindkét esetben látja nem jelez problémát stb...
Lemezkezelésnél is látja, de furán írja ki a dolgokat mert alap esetben külső használatnál 2x 500gb-ra van NTFS-be formázva a hdd. Amikor berakom akkor meg 2x 58GB-ot mutat és a maradék 800GB-ot semlegesként kezeli.
Itt kellene valamit állítani:összevonni egy kötetbe beállítani valamit esetleg?
Ez a módszer adatvesztéssel jár?Van rá oly mód hogy ne veszítsek adatot?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő