- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
válasz
King Unique #56081 üzenetére
Igen Silicin Power.
Ez egy 12 éves külső vinyó aminek az volt a jó tulajdonsága, hogy strapa külső hdd-ként üzemelt.Mivel elvesztette már rég a strapa jellegét (a háza törött a széleknél így bármi bejuthat a házba) és kb. 10 éve nem volt mozdítva az asztalról (nemhogy hurcibálva) így úgy gondoltam, hogy jobb helye lenne a nagykuckóban. Asztalon felszabadul egy kis hely is ezért szedtem szét.
Valószínű az utolsó pont lesz a megoldás csak találnom kell egy másik 1TBs hddt kölcsönbe, hogy lementsem az adatokat. -
Lion81
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok mert van egy 1TB SP usb 3.0 külső HDD-m. Namármost fogtam és kiszedtem a külső házából, leszedtem a satán csatlakozó usb bemeneti nyílást és bekötöttem simán SATA3-ba a gépházba.
A bios látja a win látja felismeri beazonosítja de nem tudom megnyitni a meghajtót mert folyton formázni akar.Ha visszaépítem az egészet a külső tokjába pöpecül megy minden látja minden. Hogy lehet adatvesztés vagy adatmásolás/mentés nélkül megúszni a dolgot mert nagyon be szeretném építeni a házba, de úgy nem akar működni csak ha formázom de nem tudok 1TBot lementeni (nincs kölcsönvinyóm).
Eszközkezelő mindkét esetben látja nem jelez problémát stb...
Lemezkezelésnél is látja, de furán írja ki a dolgokat mert alap esetben külső használatnál 2x 500gb-ra van NTFS-be formázva a hdd. Amikor berakom akkor meg 2x 58GB-ot mutat és a maradék 800GB-ot semlegesként kezeli.
Itt kellene valamit állítani:összevonni egy kötetbe beállítani valamit esetleg?
Ez a módszer adatvesztéssel jár?Van rá oly mód hogy ne veszítsek adatot?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged